Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
Παιδια αυριο στις 11 μολις γινει η κληρωση θα ξερω και την θεση μου με 2590 μορια... υπομονη θα σας κατατοπισω...
310 1η Μ. Α. Λ.
Παντως ενημερωτικα οταν ειχε γινει η κληρωση περσυ κανεις δεν ηξερε ουτε σε πια θεση ηταν, ουτε αν ηταν επιτυχων η απλα επιλαχων...
ΕΛΛΑΣ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Δεν νομίζω να προλάβουν να βγάλουν τους πίνακες τόσο γρήγορα. Εγω νομίζω πως απο την τρίτη και μετά θα ξέρουμε.
Γ. Σκου-Δ-ΣΤΡ έγραψε:Δεν νομίζω να προλάβουν να βγάλουν τους πίνακες τόσο γρήγορα. Εγω νομίζω πως απο την τρίτη και μετά θα ξέρουμε.
Αν θελουν το κανουν Πέρυσι Βγηκαν μεσα σε 12 ωρες γυρω στις 23.30 το βραδυ
Οταν λεει μη επιτυχώντες εννοει τους επιλαχώντες; Ή και αυτους που μπορει να ειναι και 4000 σειρα;
να μας ενημερωσεις αυριο εχω 2580 μορια κ 18,8/11 απολυτηριο καλη σου επιτυχιατιποτα έγραψε:Παιδια ειμαι β κατηγορια εχω απολ 17,5 τεε κ βγαζω 2550 κ με πηραν τηλ σημερα για ισοβαθμια πηγα απο το τμημα στον κοριδαλλο κ ηπεγραψα ενα χαρτι κ μου ειπαν αυριο 11 ηωρα αν θελλω να παω για την κληρωση! Λετε να ειμαι επιλαχων; Ο αξιοματικος εκει μ ειπε πος καλουν μονο οσοι εχουν πολλα μορια κ ισοβαθμουν! Εσεις τι λετε;
αν ρωτας εμενα ναιferelpis έγραψε:fatsoula έγραψε:να μας ενημερωσεις αυριο εχω 2580 μορια κ 18,8/11 απολυτηριο καλη σου επιτυχιατιποτα έγραψε:Παιδια ειμαι β κατηγορια εχω απολ 17,5 τεε κ βγαζω 2550 κ με πηραν τηλ σημερα για ισοβαθμια πηγα απο το τμημα στον κοριδαλλο κ ηπεγραψα ενα χαρτι κ μου ειπαν αυριο 11 ηωρα αν θελλω να παω για την κληρωση! Λετε να ειμαι επιλαχων; Ο αξιοματικος εκει μ ειπε πος καλουν μονο οσοι εχουν πολλα μορια κ ισοβαθμουν! Εσεις τι λετε;
B' κατηγορια εισαι;
Παντως περιεργο... Με 2600 μορια β και δεν με πηραν τηλ για ισοβαθμια; Ειμαι ο μονος με 2600 και 16 απολυτηριο... Πφ... Εγω φοβαμαι μεχρι και το ενδεχομενο να μην ειμαι στους πινακες... Λογο λαθους... Και δεν μου δωσανε και αριθμο
Απο το τμημα της νικαιας με πηραν εμενα την παρασκευη να πουν οτι εχω ισοβαθμισει... εγω βγαζω 2590 μορια... ειναι κανενας αλλος απο περιοχες πειραια;37 ατομα ειμαστε ισοβαθμουντεσ...
310 1η Μ. Α. Λ.
τι αριθμο εννοεις οι δεν σου εδωσαν;310LELE έγραψε:Παντως περιεργο... Με 2600 μορια β και δεν με πηραν τηλ για ισοβαθμια; Ειμαι ο μονος με 2600 και 16 απολυτηριο... Πφ... Εγω φοβαμαι μεχρι και το ενδεχομενο να μην ειμαι στους πινακες... Λογο λαθους... Και δεν μου δωσανε και αριθμο
Κατηγορια;
πρωτοκολουfatsoula έγραψε:τι αριθμο εννοεις οι δεν σου εδωσαν;310LELE έγραψε:Παντως περιεργο... Με 2600 μορια β και δεν με πηραν τηλ για ισοβαθμια; Ειμαι ο μονος με 2600 και 16 απολυτηριο... Πφ... Εγω φοβαμαι μεχρι και το ενδεχομενο να μην ειμαι στους πινακες... Λογο λαθους... Και δεν μου δωσανε και αριθμο
Ρε παιδια καποιοι εδω μεσα ειστε πολυ ωραιοι καλα ρε ειπα να βοηθησω λιγακι και καποιοι μου εχουν στειλει κατεβατα ολοκληρα... Λοιπον επειδη τωρα πρεπει να παω δουλεια οποιος φιλος θελει ας μου στειλει facebook και το βραδυ που θα γυρισω θα σας κανω αιτημα φιλιας εκει. Καλη επιτυχια σε ολους.

μπορουσες να τον παρεις απο μονος σου εγω αυτο εκανα τον εγραψα στο κινητο μου εκεινη την στιγμη310LELE έγραψε:πρωτοκολουfatsoula έγραψε:τι αριθμο εννοεις οι δεν σου εδωσαν;310LELE έγραψε:Παντως περιεργο... Με 2600 μορια β και δεν με πηραν τηλ για ισοβαθμια; Ειμαι ο μονος με 2600 και 16 απολυτηριο... Πφ... Εγω φοβαμαι μεχρι και το ενδεχομενο να μην ειμαι στους πινακες... Λογο λαθους... Και δεν μου δωσανε και αριθμο
310 λελε ουτε εμενα πηραν τηλ. πρεπει να μαθουμε αν αυτους που καλουν για ισοβαθμια ειναι επιτυχοντες η επιλαχων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες