Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Καλημερα παιδια καμια ιδεα για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Και ποσο μετα τα υπολοιπα αθλητικες κλπ.
thanoskoutos έγραψε:Καλημερα παιδια καμια ιδεα για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Και ποσο μετα τα υπολοιπα αθλητικες κλπ.
από Παλαιότερη Προκήρυξη που είχε δώσει φίλος μου, μετά από κανα μήνα είναι τα αθλήματα. Άρα καμιά βδομάδα πριν μαθαίνεις τα αποτελέσματα. Αλλά σκέψου ότι αυτή τη φορά είναι πολύ Περισσότερες Οι αιτήσεις, άρα μπορεί να πάρει και παραπάνω.
Κανενα νεο γιατι τ ποτε Κ τ σχετικα εχουμε?
Την καλησπερα μου. Προσωπικη μου αποψη τα αποτελεσματα θα τα εχουμε στα τελη της επομενης εβδομαδας αντε βαρια βαρια την αλλη Δευταιρα. Οπως πολυ διαβαζω η εκπαιδευση θα ξεκηνησει μαζι με τους αστυφυλακες... Επομενος υπολογιστε... Καλη μας επιτυχια και υπομονη!
Καλησπερα παιδια... Εχψ κανει τα χαρτια μου για ειδ. Φρ. Μηπως ξερετε ποτε περιπου θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα; Και αν αυτα ανακοινωθουν στην ιστοσελιδα της αστυνομιασ; Ειναι η πρωτη φορα που τα κανω και δεν ξερω... Ελπιζω καποιος σας να ξερει... Ευχαριστω!
Το ποτε βασικα κανεις δεν ξερει σηγουρα κατερινα... Τ που θ ανακοινοθουν σκεδων παντου. Θ αναρτιθουν σιγουρα στο www.astynomia.gr Στο σιτε τον ε. Φ Www.sefeaa.gr και επισης σιγουρα κ εδω μεσα στο forum π ημαστε...
Σε ευχαριστω πολυ pantzos4! Να εισαι καλα... Θα περιμενω λοιπον... Και καλα αποτελεσματα σε ολους μασ!
Ελα μην ακουω τωρα την αλλη εβδομαδα και το πολυ την μεθεπομενη δευτερα... Ηρεμιστε λιγο παιδια στην ελλαδα ειμαστε... Ενας μηνας το λιγοτερο... Ποτε βγηκαν αποτελεσματα σε 10 μερες;
Καλα οσο για αυτο π λενε την αλλη εβδομαδα κτλ κτλ. Βασικα αν τ πατε ετσι αντε θ πω κ εγω. Αυριο βγαινουν... 
Ενταξη λεμε απο καμια μαμακια ν περασει η ωρα. Απλα περιμενετε αν βγουν κ ηστε σιγουροι μεχρι τ πρωι στις 12 θ τ ξερουν κ στο εξωτερικο... Ελεος. ΧΑΛΑΡΑ λαου λαου παιδες. Ολα θ γινουν. Κ οτι ειναι ν γινει θ γινει

Ενταξη λεμε απο καμια μαμακια ν περασει η ωρα. Απλα περιμενετε αν βγουν κ ηστε σιγουροι μεχρι τ πρωι στις 12 θ τ ξερουν κ στο εξωτερικο... Ελεος. ΧΑΛΑΡΑ λαου λαου παιδες. Ολα θ γινουν. Κ οτι ειναι ν γινει θ γινει

Χαχαχαχαχα... Καλα τωρα τ εμαθες; Απο εχθες εχουν βγει...
Εγω παντως πιστεβω οτι θα βγουνε αρχες οκτωβριου 4-5 εκει γυρο
Μαγκες σε κανα μηνα θα βγουνε για να γνωρηζεται πανατα ετσει γινεται...
Τοσα ξερεις τοσα λες! Ποτε ρε φιλε 310λελε καναν 1 μηνα να βγουν τα αποτελεσματα; Σε ποια απο τις τελεφτεες προκηρυξεις φρουρων εγινε; Τελος παντων. Εδω θα μαστε καλη σας επιτυχια.
Κοιταξτε ν διτε. Στην διαταγη για την προκιριξη λεει οτι καθε μερα μετα τ περας τ οραριου ελενχοντε ξανα ολες οι αιτισεις κ την επομενη αποστελοντε στην αθηνα. Δλδ καθε μερα επρεπε ν στελνουν στην αθηνα της χθεσινες. Δηλαδη η αιτισεις τελειωσαν στην 5 στης 6 της εστηλαν ε Πες 7-8 θ φτασαν. Λογικα θ πρεπει ν ψιλο ελενξουν κ αυτη. Αρα ολο ο ελενχος θ τελειωσει λεμε 9 παρασκευη. Ε μεχρι ν τ περασουν στους υπολογιστες κ ν ταξινομισει τ προγραμα μονο τ. Ε δν θ σκοτοθουνε κ Ολας αυτοι. Ν μην περασει αλλη μια εβδομαδα; Εγω προσοπικη μ αποψη δν τ ακουσα απο πουθενα ειναι θ περασει η επομενη εβδομαδα κ μετα ισως
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες