Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Εγω λεω οτι εισαι βυσμα κ ξερεις πολλα παρα πανω απ'οσα λες. Θα κανω ενσταση κ θα τα πουμε μετα. Σας ξερω εγω εσας, ξερω τι λαμογια εισαστε! Μηπως ξερεις κ σε τι θεση σε εβαλε ο παπανδρεου;*ηρεμησε κ μην ψαρωνεις, πλακα κανω. Μακαρι να βγουν κ νωριτερα γιατι θα θελω χαπια απο την αλλη εβδομαδα.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αμαν πια! ε ναι λοιπον δεν θα κρυφτω αλλο... το ονομα μου ειναι μακης παπανδρεου. και θα με δεις ςτο top5 της β κατηγοριας 

Παίδες σήμερα πήγα και κατέθεσα τα χαρτιά μου στο τμήμα, φέυγωντας ρώτησα την υποδιοικητή για το πότε θα ενημερώσουν τους επιτυχώντες και με λέει, απο την ημέρα λήξης των καταθέσεων μετά απο 10 ημέρες. Μου τόνισε κιόλας λέγοντας Παράξενα πράγματα...
310LELE έγραψε:Αμαν πια! Ε ναι λοιπον δεν θα κρυφτω αλλο... Το ονομα μου ειναι μακης παπανδρεου. Και θα με δεις ςτο top5 της β κατηγοριας
Στο TOP MODEL Μην μπερδευτεις και πας... Χαχα πλακα κανω... Καλα αποτελεσματα σε ολους και στα βυσματα και στα μη-βυσματα

Μαγκες καταρχας καλη επιτυχια... Ποτε περιμενουμε αποτελεσματα περιπου;
10 μερες μονο;1000 αιτησεις εγιναν μονο... Ειπαμε παιδια αλλα οχι κιετσι... Εμενα ο αξκος που τα κατεθεσα σημερα μου ειπε Ενα μηνα+
Τι 1000 αιτησεις; Σε ποια πολη ρε φιλε?
Οχι οχι δεν μιλαω για πολη... Για αυτο που εγραψε ο εφ αξ εδ πιο πανω... Δυσκολο να ειναι ετοιμα ολα μεσα σε 10 μερες...
Και εμένα παράξενο με φάνηκε. Επίσης με είπε, όπως τις προηγούμενες χρονιές δηλαδή μέσα σε δέκα μέρες. Απ' ότι φένεται ούτε αυτή γνωρίζει ή νομίζει πως γνωρίζει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
ΕΦ. ΑΞ. Ε. Δ. έγραψε:Και εμένα παράξενο με φάνηκε. Επίσης με είπε, όπως τις προηγούμενες χρονιές δηλαδή μέσα σε δέκα μέρες. Απ' ότι φένεται ούτε αυτή γνωρίζει ή νομίζει πως γνωρίζει.
Nαι αυτό δεν γίνεται με τίποτα όμως δεν ξέρω σε τι περίπτωση έπεσες διάβασε την προκήρυξη και θα καταλάβεις γιατί σου είπε παπάτζες ο συγκεκριμένος
Αφου σου λεει η κοπελα δεν βλεπει! 

Εγω εχω Ν κανω κ μια αλλη ερωτηση. Αντε Κ βγηκαν... Μετα απο ποσες μεςρες ξεκινας τ 3ημερα γολγοθα; Εξετασεις συνεντεφξις αθληματα κτλ?
pantzos4 έγραψε:Εγω εχω Ν κανω κ μια αλλη ερωτηση. Αντε Κ βγηκαν... Μετα απο ποσες μεςρες ξεκινας τ 3ημερα γολγοθα; Εξετασεις συνεντεφξις αθληματα κτλ;
Φίλε μην ανησυχείς. Φαντάζομαι ο Greek_Army η κάποιος άλλος θα ανοίξει το ανάλογο topic εδώ για τις μετά διαδικασίες στους ε. Φ 2011-2012 ώστε να ενημερωθούμε από εκεί για ημερομηνίες ανακοινώσεις κτλπ...
Μπες με το καλό, και μετά Θα μας απασχολήσουν και αυτά...
Παιδιααααα ηρεμιααααααα τοσο πολυ βιαζεστε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες