G.rider έγραψε:Εγω ξερω οτι παμε και σε αλλα Τ. Δ. Αστ/κων και οχι μονο στο δυδιμοτειχο...
Τι να πω μακαρι να εχεις δικιο. Παντως τοσα χρονια τα τεε και τα επαλ στο διδυμοτειχο πανε. Εγω θελω κομοτηνη!
Παίδες έχω ενα φιλαράκι σειρά 09-11 ο οποίος ήταν απο επαλ και ήταν στην Κομοτηνή! Δεν νομίζω να σας στέλνουν μόνο Διδυμότειχο, τι είστε εσείς ξέμπαρκοι και πρέπει να σας στείλουν όλους μαζί;
Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει...
aggelos0393 έγραψε:Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει...
. Ρεθυμναρα!
Εγω αυτο που ξερω και που εχω ζησει στο ρεθυμνο ειναι η καλη ποιοτικη ζωη απο πολλες αποψεις... Τωρα για την ποιοτητα ζωης εννοω εξω απο την σχολη. Για το πως ειναι μεσα η σχολη το μονο που ξερω ειναι οτι το τδα. Ρεθυμνου ειναι απο τις ποιο παλιες σχολες αλλα εχει ωραιο κλιμα η σχολη αυτο μου εχουν μεταφερει!
aggelos0393 έγραψε:Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει...
. Ρεθυμναρα!
Εγω αυτο που ξερω και που εχω ζησει στο ρεθυμνο ειναι η καλη ποιοτικη ζωη απο πολλες αποψεις... Τωρα για την ποιοτητα ζωης εννοω εξω απο την σχολη. Για το πως ειναι μεσα η σχολη το μονο που ξερω ειναι οτι το τδα. Ρεθυμνου ειναι απο τις ποιο παλιες σχολες αλλα εχει ωραιο κλιμα η σχολη αυτο μου εχουν μεταφερει!
Ναι το εχω ακουσει και εγω οτι εχει πολυ ωραια ζωη το Ρεθυμνο και οτι η σχολη ειναι καλη απλα δεν βαζουν ευκολα μεγαλους βαθμους σε σχεση με αλλες σχολες στα μαθηματα κλπ... Παρολα αυτα μαλλον ρεθυμνο θα δηλωσω! Ευχαριστω φιλε μου.
Εμεις που ημαστε απο επαλ Α, ολους διδυμοτειχο μας πανε...
οχι απαραιτητα απλως εγω που ειμαι θεσσαλονικη εχω πολλες πιθανοτητες να παω διδυμοτειχο... Γενικα ουτε που με ενδιαφερει το που θα πατισω, αρκει που περασαμε...
Οπου και Να μας πανε παιδια το ιδιο και το αυτο για μενα (αν και λιγο περισσοτερο προτιμω κομοτηνη) φτανει που περασα... Εντομεταξυ ακομη να το συνειδητοποιησω! Τελικα εφυγε τεραστιο βαρος...