Επιτυχόντες Σχολής Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
SpirosAgo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από SpirosAgo »

mpampis έγραψε:
G.rider έγραψε:Εγω ξερω οτι παμε και σε αλλα Τ. Δ. Αστ/κων και οχι μονο στο δυδιμοτειχο...
Τι να πω μακαρι να εχεις δικιο. Παντως τοσα χρονια τα τεε και τα επαλ στο διδυμοτειχο πανε. Εγω θελω κομοτηνη!

Παίδες έχω ενα φιλαράκι σειρά 09-11 ο οποίος ήταν απο επαλ και ήταν στην Κομοτηνή! Δεν νομίζω να σας στέλνουν μόνο Διδυμότειχο, τι είστε εσείς ξέμπαρκοι και πρέπει να σας στείλουν όλους μαζί;
Άβαταρ μέλους
aggelos0393
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από aggelos0393 »

Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει... Εικόνα
G.rider
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από G.rider »

aggelos0393 έγραψε:Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει... Εικόνα
. Ρεθυμναρα!

Εγω αυτο που ξερω και που εχω ζησει στο ρεθυμνο ειναι η καλη ποιοτικη ζωη απο πολλες αποψεις... Τωρα για την ποιοτητα ζωης εννοω εξω απο την σχολη. Για το πως ειναι μεσα η σχολη το μονο που ξερω ειναι οτι το τδα. Ρεθυμνου ειναι απο τις ποιο παλιες σχολες αλλα εχει ωραιο κλιμα η σχολη αυτο μου εχουν μεταφερει!
Άβαταρ μέλους
aggelos0393
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

G.rider έγραψε:
aggelos0393 έγραψε:Ειμαι αναμεσα σε Ρεθυμνο και Κομοτηνη ως πρωτη επιλογη. Τι γνωμη εχετε για τις σχολες. Ποια θα επιλεγατε/επιλεξετε και για ποιον λογο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει... Εικόνα
. Ρεθυμναρα!

Εγω αυτο που ξερω και που εχω ζησει στο ρεθυμνο ειναι η καλη ποιοτικη ζωη απο πολλες αποψεις... Τωρα για την ποιοτητα ζωης εννοω εξω απο την σχολη. Για το πως ειναι μεσα η σχολη το μονο που ξερω ειναι οτι το τδα. Ρεθυμνου ειναι απο τις ποιο παλιες σχολες αλλα εχει ωραιο κλιμα η σχολη αυτο μου εχουν μεταφερει!

Ναι το εχω ακουσει και εγω οτι εχει πολυ ωραια ζωη το Ρεθυμνο και οτι η σχολη ειναι καλη απλα δεν βαζουν ευκολα μεγαλους βαθμους σε σχεση με αλλες σχολες στα μαθηματα κλπ... Παρολα αυτα μαλλον ρεθυμνο θα δηλωσω!
Ευχαριστω φιλε μου.
nionios

Δημοσίευση από nionios »

mpampis έγραψε:
νιονιος έγραψε:Συγχαρητιρια μαρια... Και εγω απο επαλ περασα Εικόνα... Οσο για την σχολη μπορεις να παρεις μια εικονα απο δω

Αστυνομική Ακαδημία
Εμεις που ημαστε απο επαλ Α, ολους διδυμοτειχο μας πανε...

οχι απαραιτητα απλως εγω που ειμαι θεσσαλονικη εχω πολλες πιθανοτητες να παω διδυμοτειχο... Γενικα ουτε που με ενδιαφερει το που θα πατισω, αρκει που περασαμεΕικόνα...
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

νιονιος έγραψε:Συγχαρητιρια μαρια... Και εγω απο επαλ περασα Εικόνα... Οσο για την σχολη μπορεις να παρεις μια εικονα απο δω

Αστυνομική Ακαδημία

σε ευχαριστω... Και σε σενα συγχαρητηρια και μπραβοοο ΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
aggelos0393
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ειμαι σειρα 259. Αν βαλω πρωτη επιλογη Ρεθυμνο θα παω εκει, τι λετε;
EYH

Δημοσίευση από EYH »

Συχαρητηρια παιδια καλη ςταδιοδρομια. ειμαι κ εγω μια απο τς επιτυχοντες. ενατι περαςα ς ςειρα επιτυχιας απο επαλ...
mpampis

Δημοσίευση από mpampis »

Οπου και Να μας πανε παιδια το ιδιο και το αυτο για μενα (αν και λιγο περισσοτερο προτιμω κομοτηνη) Εικόνα φτανει που περασα... Εικόνα Εντομεταξυ ακομη να το συνειδητοποιησω! Τελικα εφυγε τεραστιο βαρος... Εικόνα
2$aridaia

Δημοσίευση από 2$aridaia »

Και εγω περασα με σειρα 181. Κανεις για Ξανθη;
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

ΕΥΗ έγραψε:Συχαρητηρια παιδια καλη ςταδιοδρομια. Ειμαι κ εγω μια απο τς επιτυχοντες. Ενατι περαςα ς ςειρα επιτυχιας απο επαλ...

Eισαι η πρωτη κοπελα που γνωριζω.Kαι εγω απο επαλ περασα.16η σειρα.
Σε ποια πολη θα δηλωσεισ;Εικόνα

aggelos0393 έγραψε:Ειμαι σειρα 259. Αν βαλω πρωτη επιλογη Ρεθυμνο θα παω εκει, τι λετε;

αγγελε πιστευω ναι.
και εγω ρεθυμνο θα βαλω 1η επιλογη.
Εικόνα

ΕΥΗ

Δημοσίευση από ΕΥΗ »

Δν κςερω ακομη αλλα απο οτι ακουω πως διδυμοτοιχο ςτελνουν τα παιδια απο επαλΕικόνα
Άβαταρ μέλους
aggelos0393
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

μαρια έγραψε:
ΕΥΗ έγραψε:Συχαρητηρια παιδια καλη ςταδιοδρομια. Ειμαι κ εγω μια απο τς επιτυχοντες. Ενατι περαςα ς ςειρα επιτυχιας απο επαλ...

aggelos0393 έγραψε:Ειμαι σειρα 259. Αν βαλω πρωτη επιλογη Ρεθυμνο θα παω εκει, τι λετε;

αγγελε πιστευω ναι.
Εικόνα

Ωραια! Ελπιζω να τα πουμε στο Ρεθυμνο τοτε!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Σταθάκος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σταθάκος »

Παίδες είμαι και εγώ ένας απο τους 1300. Καλή αρχή να έχουμε. Σειρα 713
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

aggelos0393 έγραψε:
μαρια έγραψε:

αγγελε πιστευω ναι.
Εικόνα

Ωραια! Ελπιζω να τα πουμε στο Ρεθυμνο τοτε!Εικόνα

Εικόνα Ωραια... Τα λεμε στην σχολη
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες