Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Η ελληνικη αστυνομια ειναι ογκωδεστατη! Ετσι ειπα ο κ δενδιας! Εχουμε 55.000 προσωπικο και θα πρεπε να ειχαμε 42.000-43.000 θα αποδεσμευτουν ατομα απο τα γραφεια τα οποια θα αντικατασταθουν απο δημοσιους υπαλληλους απο υπο καταργηση οργανισμους! Μαλλον θα πρεπει να ξεχναμε προκυρηξη ειδικων φρουρων... για φετος τουλαχιστον!

pitstop

Δημοσίευση από pitstop »

το αντιθετο... Φετος θα παρει και για τις επομενες χρονιες ισως αραιοσουν οι προκυρηξεις... Ολα αυτα που λεει ο κ. Δ. απαιτουν χρονο και τρελη ανοχη απο μια διας που δυσκολεβεται να παρει τα ρεπο της ενω την κραταν πανω απο τις 6 ωρες στους δρομους, ανοχη απο αφτους που πηραν μεταθεση αλλα δεν τους δινουν φυλλο πορειας, ανοχη απο πολιτες και απο διοικητες ποθ δεν εχουν ατομα και ειναι υπολογοι για την περιοχη τους. Οσο και να μη θελει θα παρει...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

AΥτό μάλλον λες:

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/387508/metataxeis-stin-astunomia-adi-gia-efedreia/
pitstop

Δημοσίευση από pitstop »

Ο Δενδιας ταχει χαμένα! λεει εχουμε 55000 αστυνομικούς...

χρειαζομαστε 42000 με 43000 (λες και αυτος θα τρεχει; )

και για αυτο λοιπον ας φερουμε 5000 αποσπασμενους!

λογικη απο αλλο πλανητη!

οι ασχετοι ομως σχολιαζουν μπραβο ευγε και ειδατε οταν σκεφτοντε οι πολιτικοι;Εικόνα

ΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από panos2171 »

pitstop έγραψε:Ο Δενδιας ταχει χαμένα!λεει εχουμε 55000 αστυνομικούς...

χρειαζομαστε 42000 με 43000 (λες και αυτος θα τρεχει;)

και για αυτο λοιπον ας φερουμε 5000 αποσπασμενους!

... Για να καλύψουν τις θέσεις τους ΔΥ οι οποίοι θα φύγουν από άχρηστες θέσεις του δημοσίου!Εικόνα

Επίσης λέει ότι με αυτό το μέτρο θα ενισχυθεί η παρουσία τς Αστυνομίας στην Αθήνα, λες και όλη η Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Όταν εγώ έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει... Αααα ρε γκαντέμης που είμαι, μόλις μάζεψα όλα τα μόρια στο νήμα,28 χρονών, μέχρι και το proficensy που δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγάλω, βγαίνεις κάθε λαλάκας Δένδιας και μας γ@μάει τα όνοιρα...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

Προσωπικα, μου φαινεται πολυ δυσκολο να πραγματοποιηθει αυτο το σχεδιο.
Δλδ θα αρχισουν να βγαζουν απο τις γραμματειες τις γυναικες και τα βυσματα και δεν θα πεσει κλαμα; Δεν θα αρχισουν τα τηλεφωνα και οι διαμαρτυριες στα βυσματα; Το ιδιο θα γινει και στο υπουργειο; Και στη ΓΑΔΑ; Και στις θεσεις που πρεπει να ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι (πχ δικογραφιες) ; Το ιδιο;
Τι να Πω ρε παιδια, μπορει να ειναι και ευσεβεις ποθοι αλλα για μενα δεν παιζει να γινει αυτο, τουλαχιστον στον βαθμο που διαδιδει ο Δενδιας. Γνωμη μου παραμενει οτι πριν βγει ο χρονος θα βγαλει προκηρυξη.
Άβαταρ μέλους
argo
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από argo »

Apache έγραψε:Προσωπικα, μου φαινεται πολυ δυσκολο να πραγματοποιηθει αυτο το σχεδιο.
Δλδ θα αρχισουν να βγαζουν απο τις γραμματειες τις γυναικες και τα βυσματα και δεν θα πεσει κλαμα; Δεν θα αρχισουν τα τηλεφωνα και οι διαμαρτυριες στα βυσματα; Το ιδιο θα γινει και στο υπουργειο; Και στη ΓΑΔΑ; Και στις θεσεις που πρεπει να ειναι ανακριτικοι υπαλληλοι (πχ δικογραφιες) ; Το ιδιο;
Τι να Πω ρε παιδια, μπορει να ειναι και ευσεβεις ποθοι αλλα για μενα δεν παιζει να γινει αυτο, τουλαχιστον στον βαθμο που διαδιδει ο Δενδιας. Γνωμη μου παραμενει οτι πριν βγει ο χρονος θα βγαλει προκηρυξη.
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου... Δεν αμφιβαλλω οτι δε θα βγουν καποιοι εξω, αλλα αυτο θα χρειαστει αρκετο χρονο. Όσον αφορα την προκηρυξη πιστευω οτι θα βγει σχεδον παραλληλα με των σωφρονιστικων ετσι για να μοιραστουμε παλι οπως περυσι και επισης οσοι παρακολουθουν το ΣΕΦΕΑ θα ξερουν οτι δε λενε κατι αν δεν ειναι σιγουροι οπως σε ανα σχολιο που ειπαν οτι : Αργα ή γρηγορα πιστευουν οτι θα παρει καινουρια σειρα! ΕικόναΕικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Falcon έγραψε:Όταν εγώ έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει... Αααα ρε γκαντέμης που είμαι, μόλις μάζεψα όλα τα μόρια στο νήμα,28 χρονών, μέχρι και το proficensy που δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγάλω, βγαίνεις κάθε λαλάκας Δένδιας και μας γ@μάει τα όνοιρα...

+1000000000000000000000000000000000000000

Μπορει ολοι μας που εχουμε τοσο αγωνα να μην θελουμε να πιστεψουμε οτι δεν θα βγει νεα προκ αλλα για εκει το παει ο δενδιας.

http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/22072012-5224.html

και μετα μου λετε Οτι θα παρει κοσμο...

Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

toro έγραψε:
Falcon έγραψε:Όταν εγώ έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να βγει... Αααα ρε γκαντέμης που είμαι, μόλις μάζεψα όλα τα μόρια στο νήμα,28 χρονών, μέχρι και το proficensy που δεν περίμενα ποτέ ότι θα βγάλω, βγαίνεις κάθε λαλάκας Δένδιας και μας γ@μάει τα όνοιρα...

+1000000000000000000000000000000000000000

Μπορει ολοι μας που εχουμε τοσο αγωνα να μην θελουμε να πιστεψουμε οτι δεν θα βγει νεα προκ αλλα για εκει το παει ο δενδιας.

http://www.policenet.gr/portal/arthra-dimosieymata/2012/22072012-5224.html

και μετα μου λετε Οτι θα παρει κοσμο...

Και εγώ αρχίζω να συγκλίνω προς αυτήν την άποψη... Πέρσι τέτοια εποχή γίνονταν χαμός για την Προκήρυξη... Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων έβγαιναν κάθε βδομάδα στις εφημερίδες που Προανήγγειλαν την προκήρυξη... Τώρα όχι μόνο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει αλλά εφευρίσκουν και μπακαλίστικα μέτρα προκειμένου να καλύψουν τα ήδη υπάρχοντα και Διογκωμένα Κενά. Τι σχέση μπορεί να έχει ένας διοικητικός υπάλληλος μιας υπηρεσίας του Ο. Σ. Ε (π. Χ) Με την Αστυνομία; Τι να πω ρε παιδιά; ! Όλα αυτά μου ακούγονται τόσο τραγελαφικά!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Ο ενας λεει ασπρο ο αλλος μαυρο... Εγω λεω οτι αν δεν εχουμε κατι μεχρι τελη ιουλιου τα λεμε του χρονου...
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Ειναι η καταρα που με ακουλουθαει... Παντου... Τι γκινια ειναι αυτη ρε ***** το... Τεσπα... Κριμα... Εβγαλα ολα τα διπλοματα κ τα αγγλικα για το τπτ... Κ ερχεται ενας δενδιας να μας πει τα δικα του... Μπραβο ρε... Τι αναγκη εχει αυτος... Καλη δυναμη μαγκες... Προκηρυξη φετος δε βγαινει... Οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω περσυ τετοιο καιρο βουιζε ο τοπος για την προκηρυξη... Εφημεριδες καναλια κλπ... Φετος ουτε μια φημη δεν ακουμε εστω για να παρουμε λιγο θαρρος...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μπορει να βγει τα χριστουγεννα ρε παιδια οπως η αλλη...
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

dimitris mak έγραψε:Μπορει να βγει τα χριστουγεννα ρε παιδια οπως η αλλη...

ποια αλλη εννοεις φιλαρακι;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Που ειχε βγει με τα 500 ατομα! Την προτελευταια φιλε.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες