Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από chris85 »

Μα όλη η Ελλάδα από κονδύλια της Ε. Ε ζεί τώρα που μιλάμε!Εικόνα Αφού τα καθαρά έσοδα του κράτους πάνε στην αποπληρωμή των χρεών! Άσε που αυτά τα 130 άτομα μπορεί να είναι σεκιουριτάδες που να Πληρώνονται με 400 και 500 ευρώ και να κάνουν όλη την βρόμικη δουλειά. Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλη αυτή η ιστορία με τα κέντρα προσωρινής κράτησης μου φαίνεται πως μπάζει από παντού.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από dimitris mak »

Οι ειδικοι φρουροι δεν νομιζω να εχουν αρμοδιοτητα για την φυλαξη των κεντρων φιλοξενιας. Μπορει να βγαλουν καποια προκηρυξη σαν τους σοφρονηστικους για τα κεντρα φιλοξενιας.
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από nick 257 »

chris85 έγραψε:Μα όλη η Ελλάδα από κονδύλια της Ε. Ε ζεί τώρα που μιλάμε!Εικόνα Αφού τα καθαρά έσοδα του κράτους πάνε στην αποπληρωμή των χρεών! Άσε που αυτά τα 130 άτομα μπορεί να είναι σεκιουριτάδες που να Πληρώνονται με 400 και 500 ευρώ και να κάνουν όλη την βρόμικη δουλειά. Δέν ξέρω ρε παιδιά αλλά όλη αυτή η ιστορία με τα κέντρα προσωρινής κράτησης μου φαίνεται πως μπάζει από παντού.

δεν θα ναι σεκιουριταδες... Οι σεκιουριταδες θα χουν την εσωτερικη φυλαξη του χωρου... Η εξωτερικη θα υπαγεται στην ελληνικη αστυνομια με δυναμη το καθε κεντρο γυρω στα 130 ατομα κατα τα λεγομενα χρυσοχοιδη στον ευαγγελατο ολα αυτα που προανεφερα... Αλλος ενας λογος ειναι που δεν μπορουν να ναι σεκιουριταδες οτι το καθε κεντρο θα χει τη δικη του δυναμη,5 αλλαγες, αξ. Υπ κτλ... Σαν τα αστυνομικα τμηματα δηλ... Εγω παντως με τη δικη μου λογικη κ το φτωχο μυαλο μου ετσι οπως ειδα τα πραγματα χθες στις ειδησεις ειναι οτι το καθυστερουν για να χωσουν την επανδρωση μααλον στα κονδυλια... Γι αυτο κ η αμυγδαλεζα φτιαχτει σε μια νυχτα για να δειξουμε οτι ξεκινησαμε γιατι τα επιβαλλει η ευρωπη τα κεντρα ωστε να εισπραξουμε τα κονδυλια που μου φαινεται ειναι του εσπα κ αν ειχα ακουσει καλα ειναι γυρω στα 12 με 14 δις οποτε ανετα βγαζουν προκηρυξη. Μπορει να βγαλουν για συνοριοφυλακες ποιος ξερει...

dimitris mak έγραψε:Οι ειδικοι φρουροι δεν νομιζω να εχουν αρμοδιοτητα για την φυλαξη των κεντρων φιλοξενιας. Μπορει να βγαλουν καποια προκηρυξη σαν τους σοφρονηστικους για τα κεντρα φιλοξενιας.

μπορει να βγαλει για συνοριακους αλλα αν φτιαξει τμημα σε καθε κεντρο μπορει να εχει ειδικους φρουρους. Δεν εχει να κανει... Γιατι να μην εχουν αρμοδιοτητα; Οι ε. Φ ξεκινησαν για σκοπια κ φυλαξη στοχων κ εκει σκοπετα θα χει...
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Ένας φίλος μου που είναι στο σώμα, μου είπε πως θα πάρουν φρουρούς επειδή μονιμοποιούνται μετά από 5 χρόνια και έτσι φαίνονται σαν συμβασιούχοι και οχι προσλήψεις όπως γίνεται με τους αστυφύλακες. Επίσης οι φρουροί παίρνουν λιγότερα χρήματα από εναν αστυφύλακα και βγαίνουν πιο γρήγορα στο δρόμο από τους αστυφύλακες.
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Μολις τωρα παλι στη νετ ειδα δηλωσεις δενδια που ειπε θα γινουν αμεσα τα κεντρα για να δειξουμε οτι μπορουμε να κανουμε αυτα που υποσχεθηκαμε στην ευρωπη για την αντιμετωπιση εγκληματικοτητας κ για να απορροφησουμε τα κονδυλια που εχουν ηδη εγκριθει να παρουμε...

ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ έγραψε:Ένας φίλος μου που είναι στο σώμα, μου είπε πως θα πάρουν φρουρούς επειδή μονιμοποιούνται μετά από 5 χρόνια και έτσι φαίνονται σαν συμβασιούχοι και οχι προσλήψεις όπως γίνεται με τους αστυφύλακες. Επίσης οι φρουροί παίρνουν λιγότερα χρήματα από εναν αστυφύλακα και βγαίνουν πιο γρήγορα στο δρόμο από τους αστυφύλακες.

Εικόνα σωστος ο φιλος! Οι ε. Φ παρουσιαζονται σαν συμβασιουχοι 5ετους οποτε δεν εχουν θεμα με προσληψεις τροικα κτλ...
Falcon

Δημοσίευση από Falcon »

Εγώ πάλι δεν νομίζω να έχουν αρμοδιότητα οι securiταδες, γιατί ποιος θα ρισκάρει τη ζωή του για 500 ευρώ και άοπλοι; Γιατί ως γνωστών υπάρχει νόμος που απαγορεύει σε securiταδες να οπλοφορούν, συν ότι πλέον για να βγάλει κάποιος άδεια security δεν είναι τόσο εύκολο όσο παλιά χερειάζεται χρόνο, να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα σε ΙΕΚ και ύστερα να δώσει πιστοποίηση, δλδ το λιγότερο 6 μήνες και αν καταφέρει να την πάρει (είναι πολύ δύσκολη έχει μαθήματα νομικού δικαίου κτλ) , και χρήμα, όλο αυτό θα κοστίζει το λιγότερο 700 ευρώ ανά άτομο.Το ποιο πιθανό οπότε είναι ή να βγάλει νέα προκύρηξη κάυι σαν αυτή για τους σωφρονιστικούς (εάν αυτή που ίδει έχει συμφωνιθεί δεν είναι γι αυτόν τον σκοπό) ή ειδική φρουροί. Είδωμεν!

Καλή η είδηση που ανέβασες nick 257

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

nick 257 έγραψε:Μολις τωρα παλι στη νετ ειδα δηλωσεις δενδια που ειπε θα γινουν αμεσα τα κεντρα για να δειξουμε οτι μπορουμε να κανουμε αυτα που υποσχεθηκαμε στην ευρωπη για την αντιμετωπιση εγκληματικοτητας κ για να απορροφησουμε τα κονδυλια που εχουν ηδη εγκριθει να παρουμε...

Τα κονδυλια δεν ειναι τα 14 δις του εσπα,300 εκατομυρια ειναι που καθονται εδω και 2-3 χρονια γιατι οι υπουργοι τον παιζουν...
Οταν χρησιμοποιησουμε αυτα μπορουμε να ζητησουμε και αλλα...
Αν τα κεντρα φτιαχθουν και λειτουργησουν οπως ειχαν υποσχεθει τοτε μιλαμε για ενα ΑΤ διπλα σε καθε κεντρο που θα ειναι επιφορτησμενο με την φυλαξη του κεντρου...
Νταξ τα υπαρχοντα νουμερα της ΕΛ. ΑΣ δεν βγαινουν για να στηριξουν 25 ΑΤ, τοσο απλα.

nick 257 έγραψε:
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ έγραψε:Ένας φίλος μου που είναι στο σώμα, μου είπε πως θα πάρουν φρουρούς επειδή μονιμοποιούνται μετά από 5 χρόνια και έτσι φαίνονται σαν συμβασιούχοι και οχι προσλήψεις όπως γίνεται με τους αστυφύλακες. Επίσης οι φρουροί παίρνουν λιγότερα χρήματα από εναν αστυφύλακα και βγαίνουν πιο γρήγορα στο δρόμο από τους αστυφύλακες.

Εικόνα σωστος ο φιλος! Οι ε. Φ παρουσιαζονται σαν συμβασιουχοι 5ετους οποτε δεν εχουν θεμα με προσληψεις τροικα κτλ...

Και με τους συμβασιουχους εχουμε προβλημα λογω του παρτυ που γινεται στους δημους...
Ασε που μετα την πενταετια μονιμοποιουνται.

Καποιος μοντ να μου συγχωνευσει τα μνμ
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

nick 257 έγραψε:Μολις τωρα παλι στη νετ ειδα δηλωσεις δενδια που ειπε θα γινουν αμεσα τα κεντρα για να δειξουμε οτι μπορουμε να κανουμε αυτα που υποσχεθηκαμε στην ευρωπη για την αντιμετωπιση εγκληματικοτητας κ για να απορροφησουμε τα κονδυλια που εχουν ηδη εγκριθει να παρουμε...

Τα κονδυλια δεν ειναι τα 14 δις του εσπα,300 εκατομυρια ειναι που καθονται εδω και 2-3 χρονια γιατι οι υπουργοι τον παιζουν...
Οταν χρησιμοποιησουμε αυτα μπορουμε να ζητησουμε και αλλα...
Αν τα κεντρα φτιαχθουν και λειτουργησουν οπως ειχαν υποσχεθει τοτε μιλαμε για ενα ΑΤ διπλα σε καθε κεντρο που θα ειναι επιφορτησμενο με την φυλαξη του κεντρου...
Νταξ τα υπαρχοντα νουμερα της ΕΛ. ΑΣ δεν βγαινουν για να στηριξουν 25 ΑΤ, τοσο απλα.
[/QUOTE

οκ φιλος απλα δεν ημουν σιγουρος ποσα κ απο που ειναι τα λεφτα... Κ γω αυτο ειχα ακουσει για καθε κεντρο τμημα. Εδω δεν φτανουν να καλυψουν τα ηδη υπαρχοντα ΑΤ θα καλυψουν 25 κεντρα;
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

Apache έγραψε:
nick 257 έγραψε:

Και με τους συμβασιουχους εχουμε προβλημα λογω του παρτυ που γινεται στους δημους...
Ασε που μετα την πενταετια μονιμοποιουνται.

Καποιος μοντ να μου συγχωνευσει τα μνμ

Και με τους συμβασιούχους υπάρχει πρόβλημα αλλά η τροικα είπε μέχρι το 2015 να μειωθούν οι προσλήψεις μονίμου προσωπικού σε μεγάλο ποσοστό και επίσης οι σειρές φρουρων που θα μπαίνουν από τωρα, η πρώτη σειτά θα μονιμοποιηθεί το 2017 οπότε δεν υπάρχει και μεγάλο πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
nick 257
Λοχίας
Λοχίας

Συν οτι με τους συμβασιουχους μπορουν να ισχυριστουν οτι ακριβως επειδη ειναι συμβασιουχοι ανα πασα στιγμη μπορουν να διωχθουν...

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βγαίνω λίγο εκτός θέματος

για να μην στέλνετε 2 συνεχόμενα μηνύματα υπάρχει η δυνατότητα της συγχώνευσης

στις επιλογές μηνυμάτων υπάρχει η "επεξεργασία" εκεί επιλέγετε την "παράθεση" σε όποιο μήνυμα θέλετε να απαντήσετε.

χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Καλημερα ρε παιδια... Μιλισα με φιλο μου ειδικο φρουρο και μου ειπε οτι θα βγει σεπτεμβριο η προκηρυξη για 1000 ατομα... Μπορει καποιος να το επιβεβαιώσει ; Ο lew που ειναι; Αυτος εχει εγκυρη πηγη...
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από panos2171 »

nick 257 έγραψε:Οι ε. Φ ξεκινησαν για σκοπια κ φυλαξη στοχων κ εκει σκοπετα θα χει...

Aκριβώς αυτό! Θα πάρουν Ε. Φ και θα τους βάλουν στη φύλαξη των κέντρων. Λίγα λεφτά παίρνουν, μικρή εκπαίδευση έχουν, συμβασιούχοι θεωρούνται οπότε μια χαρά θα τους βολέψει.
Άβαταρ μέλους
antonioknight
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από antonioknight »

Μακαρι να παρουνε και να μπουμε!
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

χρηστος έγραψε:Καλημερα ρε παιδια... Μιλισα με φιλο μου ειδικο φρουρο και μου ειπε οτι θα βγει σεπτεμβριο η προκηρυξη για 1000 ατομα... Μπορει καποιος να το επιβεβαιώσει ; Ο lew που ειναι; Αυτος εχει εγκυρη πηγη...

Οταν ξερει κατι ο lew θα μπει να το γραψει, για την ωρα υπομονη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες