Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GIO...
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από GIO... »

Εγω παλι ρε παιδια απο τους γνωστους τους δικους μ δεν εχω ακουσει τπτ... Ολοι μ λενε θα παρει αλλα το ποσους και ποτε κανεις δεν ξερει... !
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Εγω σας λεω μου ειπαν οτι θα παρει και ακουγεται πιο πολλους απο περυσι... τωρα! Κανενας δεν μπορει να ξερει... Και αυτοι ακουνε λενε απο αλλους και εμεις οτι ακουμε απο αυτους! Αντικειμενικα ζουμε περιεργες εποχες. Αλλα σιγουρα χρειαζεται ενισχυση και η δημοσια ασφαλεια-ταξη εκτος εαν εχουν αποφασισει να εναποθεσουν τις τυχες των γειτονιων χωριων πολεων... Στην χρυση αυγη! Τοτε ΠΑΣΣΟ!

Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Apache »

toro έγραψε:Φιλε θεμη ο φιλος σου λεει ανακριβιες αν θα εβγενε τελη του μηνα η αρχες του αλου θα το ξεραμε. Μην λετε πραγματα που δεν στηριζονται πουθενα γιατι πολλα παιδια που δεν ξερουν τα διαβαζουν και τα πιστευουν. Προχθες ειπε το σεφεα στο φεισμπουκ οτι ναι μεν πιεζουν για προσληψεις και οτι εχουν αιτηθει θεσεις αλλα ακομα δεν εχει προχορησει τιποτα! Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι. Μπες στο φεισμπουκ στην σελιδα του σεφεα και δες.

Οπως τα λεει ο τορο ειναι.
Και εγω εχω τοσα ατομα στο σωμα που ειναι στην Αθηνα και δεν εχει ακουσει κανεις τπτ.
Μην ψαρωνετε με το παραμικρο, ειναι η εποχη που ο "γνωστος του φιλου του ξαδερφου της κοπελας μου" ξερει οτι θα παρουν 3000 ατομα Τελος ιουλιου-αρχες αυγουστου.
Υπομονη, εχουμε ακομα.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Ενταξει απατσι απο οτι εμαθα απο φιλο φιλου γνωστου κουμπαρο μπατζανακη πρωτου εξαδελφου, του πρωην υπευθυνου τυπου της ελ. ας κ κοκαλακη. ο νεος εκπροσωπος τυπου ειναι ο τορο... αρα αναμενουμε ενημερωση!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:toro ποσες θεσεις ανοιξαν για μεταθεσεις;αν ειναι ικανοποιητικος αριθμος ισως εχουμε πιθανοτητες...

http://www.sefeaa.gr/
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Τορο δεν εχω ΤΠτ μαζι σου! και εσυ εισαι πραγματικα ενημερωμενος, αλλα δεν μπορω να βγαινει ο καθενας και να κατηγορει εμενα επειδη ειπα το αυτονοητο. οτι δλδ οπως ολοι μετεφερα φημες που ακουσα...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ενταξει απατσι απο οτι εμαθα απο φιλο φιλου γνωστου κουμπαρο μπατζανακη πρωτου εξαδελφου, του πρωην υπευθυνου τυπου της ελ. Ας κ κοκαλακη. Ο νεος εκπροσωπος τυπου ειναι ο τορο... Αρα αναμενουμε ενημερωση!

χα χα χα χα. Λοποιν για να σας ευχαριστω για τον τιτλο που μου δωσατε θα σας πω μια ειδησει...
ο κυριος ντουμας ειπε οτι θα επρεπε να ειχε βγει ειδη νεα προκηρυξη αλλα λογο εκλογων και μετα παλι δευτερον εκλογων πηγε πισω η ολοι διαδικασια στην Ουσια δεν προχωρησε καθολου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν αιτηθει καινουργιες θεσεις για ειδικους φρουρους λιγο πριν φυγει ο χρυσοχοιδης, αν θυμαμε καλα το ειχε πει ζωντανα και σε καποια εκπομπη. Οποτε αν καποιος δεν την (κοψει) την προκηρυξη πιστευω βαση των δεδομενων και οχι του ραδιο αρβυλα σε 1-2 μηνες να εχουμε εξελιξεις. Αυτη ειναι η ολοι αληθινη ιστορια τις υποθεσεις!
Άβαταρ μέλους
ΦΑΛΑΞ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΦΑΛΑΞ »

Το ειχει πει ο χρυσοχοιδης στον ευαγγελατο... Ειχε πει μεχρι το φθινοπωρο θα εχουμε παρει φρουρους!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

ΦΑΛΑΞ έγραψε:Τορο δεν εχω ΤΠτ μαζι σου! Και εσυ εισαι πραγματικα ενημερωμενος, αλλα δεν μπορω να βγαινει ο καθενας και να κατηγορει εμενα επειδη ειπα το αυτονοητο. Οτι δλδ οπως ολοι μετεφερα φημες που ακουσα...

εγω πρωσοπικα δεν ειπα κατι για σενα. Ισα ισα εκανα και πλακιτσα οπως ειδες... Απλα εγω μεταφερω πληροφοριες απο επισιμα χειλη και οχι απο φιλο φιλου... Εικόνα
Dimitrios
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Dimitrios »

Τα άτομα ρε παιδιά! Ρωτάτε και πόσους θα πάρει όσοι έχουτε γνωστούς! Καιγόμεθα λέμε!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Dimitrios έγραψε:Τα άτομα ρε παιδιά! Ρωτάτε και πόσους θα πάρει όσοι έχουτε γνωστούς! Καιγόμεθα λέμε!

βρε δημητρη δεν ξερουμε για ατομα. Περυσι αιτηθηκαν 1700 και πηραν 1200 φετος δεν ξερω ποσους εχουν αιτηθει και ποσους θα παρουν. Ειδες για τους σωφρονιστικους ειπαν στην αρχη για 1000 και τελικα θα παρουν 500 δεν θελω εγω να λεω ανακριβιες.
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

toro έγραψε:
ΦΑΛΑΞ έγραψε:Ενταξει απατσι απο οτι εμαθα απο φιλο φιλου γνωστου κουμπαρο μπατζανακη πρωτου εξαδελφου, του πρωην υπευθυνου τυπου της ελ. Ας κ κοκαλακη. Ο νεος εκπροσωπος τυπου ειναι ο τορο... Αρα αναμενουμε ενημερωση!

χα χα χα χα. Λοποιν για να σας ευχαριστω για τον τιτλο που μου δωσατε θα σας πω μια ειδησει...
ο κυριος ντουμας ειπε οτι θα επρεπε να ειχε βγει ειδη νεα προκηρυξη αλλα λογο εκλογων και μετα παλι δευτερον εκλογων πηγε πισω η ολοι διαδικασια στην Ουσια δεν προχωρησε καθολου. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν αιτηθει καινουργιες θεσεις για ειδικους φρουρους λιγο πριν φυγει ο χρυσοχοιδης, αν θυμαμε καλα το ειχε πει ζωντανα και σε καποια εκπομπη. Οποτε αν καποιος δεν την (κοψει) την προκηρυξη πιστευω βαση των δεδομενων και οχι του ραδιο αρβυλα σε 1-2 μηνες να εχουμε εξελιξεις. Αυτη ειναι η ολοι αληθινη ιστορια τις υποθεσεις!

Γιατι ειπε ο ντουμας οτι θα επρεπε να ειχε βγει; Το 11 βγηκε τον αυγουστο και το 10 τον σεπτεμβριο, δεν τρεχει κατι που δεν βγηκε ακομα
θεμης

Δημοσίευση από θεμης »

Λοιπον παιδια... Ουτε εξυπνος το επαιξα ουτε τπτ... Φιλε τορο οτι ακουσα αυτο ειπα. Το θεωρησα σωστο... Τωρα αν καποιος απο δο ειναι 8 χρονων και δε καταλαβαινει αυτα που λεμε δε φταιω εγω... Κανενας δε ξερει τπτ ακομα... Εγω ειπα αυτο που μου ειπε ο φιλος μου... Ολοι εναν σκοπο εχουμε εδω μεσα... Καλο ειναι να λεμε οτι ακουμε. Κ ας ειναι κ φημη...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Γιατι ειπε ο ντουμας οτι θα επρεπε να ειχε βγει; Το 11 βγηκε τον αυγουστο και το 10 τον σεπτεμβριο, δεν τρεχει κατι που δεν βγηκε ακομα

οχι βεβαια το ειπε βαση αναγκων κ καλα επειγει το θεμα...
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Apache »

Α, μαλιστα. Καλα βαση αναγκων θα πρεπει να κανουν ολο το χρονο προσληψεις στην ΕΛ. ΑΣ Εικόνα
Την αλλη βδομαδα ειναι οι κρισεις, μετα ισως αρχισει να ακουγετε κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες