Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Ακριβως, αφου μια ζωη ολα για τα ματια του κοσμου γινονται.
Ειναι και νωρις ρε γμτ να ρωταγαμε τον ντουμα αν υπαρχει καποια κινητικοτητα
Ειναι και νωρις ρε γμτ να ρωταγαμε τον ντουμα αν υπαρχει καποια κινητικοτητα
Σταματα να το ποσταρεις παντου ομως...
Οριστε. δν εχω καταλαβει παιδια αν αναφερεστε σε εμενα.
Χαχαχαχα πάντως να χαίρεστε για τους 500... Το περιμενα... για τα ματια της τροικας είναι... Τις ανάγκες θα καλύψουν εμείς οι επόμενοι Ε. Φ.
Μη ξεχνάτε οτι χρειάζοντε χρονια ως που να βγουν στους δρόμους οι αστυφύλακες.
οπως το βλεπω λιγοι αστυφυλακες για γραφειο και ανακριτικα καθηκοντα και ε. Φ για τους δρομους.
ωραια
Μη ξεχνάτε οτι χρειάζοντε χρονια ως που να βγουν στους δρόμους οι αστυφύλακες.
οπως το βλεπω λιγοι αστυφυλακες για γραφειο και ανακριτικα καθηκοντα και ε. Φ για τους δρομους.
ωραια

Το τρελανε μας για ποιον ηταν. ναι λευκο ειναι το ποινικο αλλα σε μια προκηρηξη του 2011 νομιζω μου ειπε πως γραφει πως δν εχει το δικαιωμα οποιος εχει κανει χρηση ναρκωτικων.
Ναι... Το θεμα ομως ειναι οτι οι δρομοι δεν ''στρωνουν'' με 500 ατομα... Ενω τα γραφεια ανετα!
gate έγραψε:Αν γνωριζει καποιος για το θεμα μ.
gate σου απαντησανε και αλλου που εγραψες το ιδιο... Σταματα να ρωτας σε παρακαλω... Τον μπαφο που καπνισες εσυ η ο φιλος σου
η ο οποιοσδηποτε εφοσον δεν επεφερε ποινη δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα
330 το πιστεύω αυτό όπως πιστεύθω ότι οι προκυρήξεις των 500 ατόμων εχουν πεθάνει για τους ε. Φ.800 και πάνω... Έχω 2480 μόρια στην α.
χωρίς επαγγελματικο διπλωμα... Σε ολα τα αλλα δε μπορώ να βελτιοθώ... Και όμως αρνούμε να το βγάλω γιατί αν με τόσες ελείψεις βγάλουν για 500 αστ και 500 ε. Φ τοτε δεν ειναι σοβαροί... Η δε ζούνε Ελλάδα.
με 2480 κε 500 ατομα εχω ενα 75% να μεινω απεξω...
χωρίς επαγγελματικο διπλωμα... Σε ολα τα αλλα δε μπορώ να βελτιοθώ... Και όμως αρνούμε να το βγάλω γιατί αν με τόσες ελείψεις βγάλουν για 500 αστ και 500 ε. Φ τοτε δεν ειναι σοβαροί... Η δε ζούνε Ελλάδα.
με 2480 κε 500 ατομα εχω ενα 75% να μεινω απεξω...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
*Απλα να σας θυμησω εδω οτι η προκηρυξη του 11 δεν εχει τελειωσει ακομα. Υπαρχουν καποια ατομα π κανουν την πρακτικη τους. Οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε για νεα προκηρυξη αν δεν τελειωσει αυτη π τρεχει στο 100%, δλδ οταν ορκιστουνε ολοι!
**επισης φετος δεν θα εκπλαγω αν παρει μονο/και συνοριοφυλακες. Η νδ δηλωσε οτι θα καταπολεμισει τη λαθρομεταναστευση οποτε γιατι οχι να μην παρει συνοριοφυλακες π στην τελικη, ακριτες ειναι.
*ειμαι επιλαχων αυτη τη στιγμη κ το γνωριζω.
**απλα μια σκεψη
**επισης φετος δεν θα εκπλαγω αν παρει μονο/και συνοριοφυλακες. Η νδ δηλωσε οτι θα καταπολεμισει τη λαθρομεταναστευση οποτε γιατι οχι να μην παρει συνοριοφυλακες π στην τελικη, ακριτες ειναι.
*ειμαι επιλαχων αυτη τη στιγμη κ το γνωριζω.
**απλα μια σκεψη
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Συνοριακους; Τι Παίζει με αυτους τι κριτιρια εχουν; Υπαρχει ακομα θεμα να παρουν ατομα απο την προκ του 11; Ο χριστος και η παναγια! Ακομα;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
310LELE έγραψε:Συνοριακους; Τι Παίζει με αυτους τι κριτιρια εχουν; Υπαρχει ακομα θεμα να παρουν ατομα απο την προκ του 11; Ο χριστος και η παναγια! Ακομα;
δεν ξερω κριτηρια, εχουν να παρουν πανω απο 4-5 χρονια νομιζω. Ισως κ λιγο παραπανω. Απο του 11 ειναι σε πρακτικη αυτη τη στιγμη 3 ατομα. Αρκετα ομως εδω μιλαμε για του 12 (που αργει ακομα λιγο)
Υπάρχει Πάντα Και Περίπτωση Να μην Βγάλει Φέτος Παιδια... Αυτό Βεβαια θα Είναι Και το Χειρότερο Γιατί Κανείς Δεν θα βγει να πει ''παιδιά Δεν Βγαίνει Φέτος Προκ του Χρόνου Βλέπουμε Και θα Περιμένουμε Σαν τα Σκυλιά Το Αφεντικό Τους μπας και βγει Κάποια Ανακοίνωση!
Για ποιους συνοριοφύλακες λέτε; για αυτούς που εχουν παρει απόσπαση αθήνα; Χαχαχαχα
ας τους παει εκει που ανήκουν και μετα βλέπουμε για μελοντικούς ακρίτες...
λιγοι εχουν παραμηνει στα αρχηκα τους ποστα...
ας τους παει εκει που ανήκουν και μετα βλέπουμε για μελοντικούς ακρίτες...
λιγοι εχουν παραμηνει στα αρχηκα τους ποστα...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Το πολυ πολυ να μεινουν ανεργοι οσοι δε δουλευουν καιρο τωρα περιμενοντας μια προκηρυξη π θα τους δωσει ενα κομματι ψωμι. Ο. Τι ακριβως εκανα κ εγω το 2010-περιμενα καθε μερα μια προκηρυξη απο το φλεβαρη και αυτη βγηκε, αν θυμαμαι καλα αυγουστο. Τωρα περιμενω απο το γεναρη να με παρουν τηλεφωνο κ εχουμε ιουνιο. Ατομα π ηταν 7-8 θεσεις μπροστα απο μενα τα πηραν. Εγω ακομα στο περιμενε. Κ επειδη δεν το βλεπω να γινεται ΠΟΤΕ αν δε γινει μεχρι τελος του μηνα, παντα θα περιμενω. Απλα η διαφορα ειναι οτι εδω κ καποιο καιρο δουλευω και αυτο καπως φτιαχνει τα πραγματα. Τωρα αν παρουν τελικα και ειναι κατω απο 1000 δεν ξερω κ αν τα κανω γιατι εμεινα εξω το 11 με 2220 και αλλες 3 προκηρυξεις να τρεχουν, πως θα περασω φετος με 1 προκ (αν βγει παντα) κ με τα ιδια μορια?
Δεν εχεις δυνατοτητα να ανεβασεις τα μορια σου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες