Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Τι να πω αυτος δεν ειναι και πολυ του θεσμου των ειδικων φρουρων. Αλλα και πρωτο κομμα να βγει θα κανει οτι θελει; Υπομονη και ερχεται η ωρα!
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Στο προηγουμενο προγραμμα το ελεγε καθαρα, καταργησει τον φρουρων και μονο παραγωγικους απο εδω και περα.
Τωρα λεει και μεσο ΑΣΕΠ, γενικα το προγραμμα του Συριζα εχει διαφορες απο στελεχος σε στελεχος...
Εγω παντως δεν πιστευω πως αν βγει θα τρεξει να βγαλει προκηρυξη
Τωρα λεει και μεσο ΑΣΕΠ, γενικα το προγραμμα του Συριζα εχει διαφορες απο στελεχος σε στελεχος...
Εγω παντως δεν πιστευω πως αν βγει θα τρεξει να βγαλει προκηρυξη
Παιδια δεν υπαρχει περιπτωση να βγει τσιπρας και να βγαλει προκυρηξη! Θελει να στρωθουμε ολοι στο διαβασμα για να ξαναδινουμε πανελλαδικες με τα 17χρονα!
Οχι παιδια δεν τον εμπιστευομαι καθολου τον τσιπρα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει προκηρυξη... τωρα που τα αλλαζει λιγο ειναι καθαρα για ψηφους μακαρι να βγω ψευτης και να πανε ολα καλα...
Δεν υπαρχει περιπτωση να βγει το συριζα! ΝΔ θα βγει σιγουρα!
Μην εισαι τοσο σίγουρος φιλε οτι θα βγει η νδ. μακαρι να βγω ψεύτης αλλα επειδη έχω δικούς μου ανθρώπους στο εξωτερικό εκει δίνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ. σου λέω μακάρι να είναι ψέματα γιατι δεν το θέλω ούτε εγω.
Υπομονη παιδια την Κυριακη το βραδυ θα ξερουμε. Αν βγει ο σαμαρας θα παρει σιγουρα ε. Φ οι ε. Φ συμφερουν παιρνουν λιγοτερα χρηματα κ. Τ. Λ. Κ. Τ. Λ... Οποτε αν βγει περιμενουμε προκυρηξει τον αυγουστο.
Κατι ακουσα για 800 ατομα τον αυγουστο!
Το ραδιο αρβυλα παει συνεφο.
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Χαλαρωστε παιδες κυριακη κοντη γιορτη που λεει κ ο λαος μας υπομονη κ θα δουμε
Φιλοι χίλια συγνωμη που θα ειμαι εκτος θεματος απλα ηθελα να Επιβεβαιώσω τον φιλο Arxaios για το θεμα ΣΥΡΙΖΑ, διστυχως το συστημα το εχει προοθησει πολυ αυτο το κομμα και πολυ πιθανον να ειναι πρωτο. Εαν ειναι πρωτο ας ξεχασουμε το Ειδικο σωμα των Ειδικων Φρουρων διοτι το συγκεκριμενο κομμα μιλαει ακομα και για Κατάργηση Οπλοφοριας και οπλοχρησιας απο τον Ελληνα Αστυνομικο. Ιδωμεν !
Τορο, ποσα μορια εχεις ρε φιλε αν μου επιτρεπεις, εκπεμπεις μια συγουρια!
faber έγραψε:Τορο, ποσα μορια εχεις ρε φιλε αν μου επιτρεπεις, εκπεμπεις μια συγουρια!
εχω φιλε μου γυρω στα 2800 στην β!
Φιλε μου τορο με τοσα μορια πως και δεν επιασες καμια προκυρηξη?
γιατι φετος τα μαζεψα...ster12 έγραψε:Φιλε μου τορο με τοσα μορια πως και δεν επιασες καμια προκυρηξη;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης