Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
- Saint Cupra
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 58
Αυτο το λινκ θα σε βοηθησει πολυ καλια /arthra/moria-ypologismos.asp?proclamation=4 Κ καλως ηρθες.
Τι εγινε ρε παιδια; Θα σκασει προκυρηξη; Να τρελαθωωω;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
310LELE έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια; Θα σκασει προκυρηξη; Να τρελαθωωω;
πολυ νωρις θα τρελαθεις εσυ και ειναι κριμα. Αραξε και θα βγει καποια στιγμη. Μην ξεχνας οτι απ'οτι ακουστηκε θα παρει αλλους 10 μετα το πασχα. Εχει πολυ ψωμι για νεα προκηρυξη. Καλο πασχα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electro μπαινεις αν παρει αυτους τους 10 που Λεει φιλε η θα αναμενεις και εσυ νεα προκ;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
Αν παρει 9 απο Α μπαινω. Θα τα κανω αν βγει του 12 αλλα σε καμια περιπτωση δεν αγωνιω και δεν τρελενομαι οπως στου 10 και του 11. Κλαιν μαιν, χαλαρα πλεον.
Εγω στου 11 δεν μπηκα απο καθαρα δικη μου μακακια και αδυναμια και το μετανιωνω ever since...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
310LELE έγραψε:Εγω στου 11 δεν μπηκα απο καθαρα δικη μου μακακια και αδυναμια και το μετανιωνω ever since...
τι παιχτηκε;
Λες να περασει το καλοκαρι δηλαδη electrolisa; Τι εκτιμας?
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
toro έγραψε:Λες να περασει το καλοκαρι δηλαδη electrolisa; Τι εκτιμας;
δεν ξερω φιλε ποτε θα βγει, το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα βγει τουλαχιστον πριν τις εκλογες και αυτο γιατι οπως εχει ανακοινωθει ηδη, η βουλη εχει "διαλυθει", εχει "κλεισει" λογω εκλογων. Πολυ απλα μην περιμενετε προκηρυξη τωρα.
electrolisa έγραψε:toro έγραψε:Λες να περασει το καλοκαρι δηλαδη electrolisa; Τι εκτιμας;
δεν ξερω φιλε ποτε θα βγει, το μονο σιγουρο ειναι οτι δε θα βγει τουλαχιστον πριν τις εκλογες και αυτο γιατι οπως εχει ανακοινωθει ηδη, η βουλη εχει "διαλυθει", εχει "κλεισει" λογω εκλογων. Πολυ απλα μην περιμενετε προκηρυξη τωρα.
ετσι κ αλλιως δεν θα το θελα να εβγαινε τωρα! Πριν απο τον ιουνιο δεν με συμφερει...

Και εσυ φιλε μου απο που ακουσες οτι θα παρει και αλλους επιλαχοντες μετα το Πασχα; Γιατι και εγω ακουω οτι θα βγει προκηρυξη κατα το καλοκαιρι. Καλο Πασχα και σε σενα.electrolisa έγραψε:310LELE έγραψε:Τι εγινε ρε παιδια; Θα σκασει προκυρηξη; Να τρελαθωωω;
πολυ νωρις θα τρελαθεις εσυ και ειναι κριμα. Αραξε και θα βγει καποια στιγμη. Μην ξεχνας οτι απ'οτι ακουστηκε θα παρει αλλους 10 μετα το πασχα. Εχει πολυ ψωμι για νεα προκηρυξη. Καλο πασχα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Για τους επιλαχόντες της προηγούμενης προκήρυξης υπάρχει ξεχωριστό θέμα
ηρεμηστε ρε παιδια.. ολα θα γινουν οπως πρεπει.. εγω μπηκα με την τελευταια σειρα... και τοτε που παρακολουθουσα το φορουμ ο καθενας ελεγε τα δικα του κατα τη διαρκεια ολων των μηνων.. απο ποτε θα βγει η προκηρυξη, ποσους θα παρει, ποσο θα ναι η βαση, κτλ κτλ... μονο για να αγχωνεται ο κοσμος.. μαζεψτε οσα μορια μπορειτε και αν βγαλει προκ. εβγαλε...
Αν ειχα μπει και εγω το ιδιο θα ελεγα!
toro έγραψε:Αν ειχα μπει και εγω το ιδιο θα ελεγα!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες