Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
317leLe

Δημοσίευση από 317leLe »

Απολιομαι τον ιουνιο λετε να προλαβω την προκυρηξη?
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από MIKE27 »

To πρωι στην εκπομπη του παπαδακη ο υφυπουργος προστασιας του πολιτη, ειπε πως τα διαφορα αστυνομικα τμηματα διπλα απο τα στρατοπεδα λαθρομεταναστων δε θα στελεχωθουν με τοπικους αστυνομικους, πραγμα που σημαινει οτι θα παρει απο αλλου. Με οτι και αν αυτο συνεπαγεται για μια ενδεχομενη προκηρυξη.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

317leLe έγραψε:Απολιομαι τον ιουνιο λετε να προλαβω την προκυρηξη;
ου ου ου ου σιγουρααααα

Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

MΕ επιπλεον 1000 ατομα (στους ηδη υπαρχοντες 1533 αστυνομικους) θα ενισχυθει η ομαδα ΔΙΑΣ. Ταδε εφη δημοσιογραφος σε χθεσινο δελτιο ειδησεων. Στοχος ειναι να φτασει η ομαδα ΔΙΑΣ τα 3000 ατομα. Λειπουν αλλοι 467 βεβαια...
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Saint Cupra »

Παιδια πιστευω πως αμα δεν τελειωσει το κεφαλαιο των εκλογων σιγα μην ασχοληθουν με αυτα τα θεματα. Αλλα τους καινε Τωρα υπομονη κ βλεπουμε στην πορεια καλο βεβαια ειναι οτι μαθαινει ο καθενας να το λεει μονο να μην ειναι οτι να ναι. Αυτο για τους διας το εχω ακουσει κ εγω αλλα θα δουμε στην πορεια.
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

Οι εκλογες θα γινουν οπως δειχνουν τα πραγματα στις 6 Μαιου... Απο κει και μετα το θεμα ειναι τι γινεται. Αυτο το ακουσα εχθες και θεωρησα οτι επρεπε να το πω. Δε μου ειπες ομως (αν αναφερεσαι σε μενα) το οτι να ναι που το ειδες σε αυτα που γραφω. Υπομονη και αναμονη.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μόνο... Ετοιμάζομαι να μπω Υ. Ε. Α τον Μάιο γιατί θέλω να πάρω μόρια για να μπω ειδικός φρουρός. Από εκεί και πέρα, αν βγει προκύρηξη από την αστυνομία, θα μπορέσω να κάνω αίτηση; Αν έχω ορκιστεί δόκιμος (δηλαδή έχω τελειώσει σαν ΥΕΑ) θα μπορώ να φύγω και να μπω στους ειδικούς φρουρούς και να έχω πάρει και τα μόρια; Η θα πρέπει να ολοκληρώσω την θητεία μου και να κάνω αίτηση από την επόμενη χρονιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιο ποστ γιατί έψαχνα πολύ ώρα μπας και βρω κάτι...

Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μόνο... Ετοιμάζομαι να μπω Υ. Ε. Α τον Μάιο γιατί θέλω να πάρω μόρια για να μπω ειδικός φρουρός. Από εκεί και πέρα, αν βγει προκύρηξη από την αστυνομία, θα μπορέσω να κάνω αίτηση; Αν έχω ορκιστεί δόκιμος (δηλαδή έχω τελειώσει σαν ΥΕΑ) θα μπορώ να φύγω και να μπω στους ειδικούς φρουρούς και να έχω πάρει και τα μόρια; Η θα πρέπει να ολοκληρώσω την θητεία μου και να κάνω αίτηση από την επόμενη χρονιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιο ποστ γιατί έψαχνα πολύ ώρα μπας και βρω κάτι...

φιλε μου αν δεν εχεις απολυτηριο στρατου οτι κ να ειναι αυτο δεν μπορεις να μπεις στην προκυρηξη. Τελειωσε με το καλο κ υστερα κανε τα χαρτια σου. Κ εγω για τον ιδιο ακριβως λογο εχασα την περσινη προκ. Διοτι απολυομουν 16 οκτ ενω η τελικη προθεσμια χαρτιων για ε. Φ. Ηταν 5 σεπτ.

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Ωχ... Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ!
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

MIKE27 έγραψε:Οι εκλογες θα γινουν οπως δειχνουν τα πραγματα στις 6 Μαιου... Απο κει και μετα το θεμα ειναι τι γινεται. Αυτο το ακουσα εχθες και θεωρησα οτι επρεπε να το πω. Δε μου ειπες ομως (αν αναφερεσαι σε μενα) το οτι να ναι που το ειδες σε αυτα που γραφω. Υπομονη και αναμονη.

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου σε σενα αναφερομουν (αλλα δεν εννοω εσενα για το οτι να ναι) μιλουσα γενικα κ αοριστα Οπως κ να εχει υπομονη

Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

Saint Cupra έγραψε:
MIKE27 έγραψε:Οι εκλογες θα γινουν οπως δειχνουν τα πραγματα στις 6 Μαιου... Απο κει και μετα το θεμα ειναι τι γινεται. Αυτο το ακουσα εχθες και θεωρησα οτι επρεπε να το πω. Δε μου ειπες ομως (αν αναφερεσαι σε μενα) το οτι να ναι που το ειδες σε αυτα που γραφω. Υπομονη και αναμονη.

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου σε σενα αναφερομουν (αλλα δεν εννοω εσενα για το οτι να ναι) μιλουσα γενικα κ αοριστα Οπως κ να εχει υπομονη

Οκ φιλε μου, λαθος καταλαβα τοτε! Πιστευω η υπομονη να μας δικαιωσει στο τελοςΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Saint Cupra
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Φιλε μικε27 εχω χασει τον υπνο μου. Πολυ υπομονη κ αγχος κ εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας μεχρι την ημερα της προκηρυξης. Πιστευω εγω σαν βασιλης πως θα βγει σε χρονο σαν κ περσυ σεπτεμβρη με οκτωμβρη αλλα το θεμα ειναι ποσο σε αριθμο ατομα θα ειναι γιατι το θεμα δεν ειναι μονο του υπ. Προστασιας του πολιτη αλλα κ του υπ. Οικονομικων το οποιο θα βγαλει ενα συγκεκριμενο Κονδύλι για μια ενδεχομενη προκηρυξη.
Άβαταρ μέλους
MIKE27
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από MIKE27 »

Φιλε Βασιλη χαρηκα, Μιχαλης. Και εγω μια απ τα ιδια. Κοιμαμαι και ξυπναω με αυτη την σκεψη. Το αγχος που εχουμε βεβαια δεν κανει και πολυ καλο στην υγεια μας, αλλα δε μπορουμε να κανουμε και διαφορετικα. Αν παρουμε ως δεδομενο οτι υπαρχουν ελλειψεις σε προσωπικο δε βγαζει για 500 θεσεις σε καμια των περιπτωσεων. Προσωπικη μου αποψη οτι θα βγαλει τουλαχιστον για 1000 ατομα. Οι προσληψεις των φρουρων εχουν προβλεφθει στον κρατικο προυπολογισμο, αυτο που μενει ειναι να εγκριθουν απο το υπουργειο Οικονομικων. Μετα τις εκλογες μπαινουμε στην τελικη ευθεια θελω να πιστευω και καπου εκει στον Αυγουστο θα βγει με το καλο η προκηρυξη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιώργος έγραψε:Καλησπέρα! Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μόνο... Ετοιμάζομαι να μπω Υ. Ε. Α τον Μάιο γιατί θέλω να πάρω μόρια για να μπω ειδικός φρουρός. Από εκεί και πέρα, αν βγει προκύρηξη από την αστυνομία, θα μπορέσω να κάνω αίτηση; Αν έχω ορκιστεί δόκιμος (δηλαδή έχω τελειώσει σαν ΥΕΑ) θα μπορώ να φύγω και να μπω στους ειδικούς φρουρούς και να έχω πάρει και τα μόρια; Η θα πρέπει να ολοκληρώσω την θητεία μου και να κάνω αίτηση από την επόμενη χρονιά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη αν υπάρχει ήδη κάποιο παρόμοιο ποστ γιατί έψαχνα πολύ ώρα μπας και βρω κάτι...

ομολογώ πως αυτό πρώτη φορά το διαβάζω, δηλαδή εσύ θα έκανες 5 μήνες στρατό θα καταλάβαιναν ότι αξίζεις τα μόρια (από που αναρωτιέμαι!) και θα λέγανε εντάξει μωρέ μην το ταλαιπωρούμε το παλικάρι για άλλους 9 μήνες... Το έχει... ΕικόναΕικόνα

Y. Γ βγάζω σπυράκια όταν βλέπω σε αυτό το θέμα μηνύματα με μόριαΕικόνα

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Οσοι πραγματικα το θελουμε και εχουμε κανει μεγαλο αγωνα εχουμε χασει τον υπνο μας. Ενα με ανησυχει ομως που το λεω απο την αρχη του 2012... Δεν εχει ακουστει τιποτα μα τιποτα επισημα! Διαβαστε περυσι τετοιο καιρο να δειτε τι ειχε ακουστει...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες