Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Con έγραψε:Ποτε θα βγουν τελικα οι προκυριξεις για το 2012 ;
και αν θα βγει... Εικόνα

nikoleta
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nikoleta »

Ελα βρε toro μην εισαι απαισιοδοξος. Και περυσι ετσι λεγαμε οτι μπορει να μην βγαλει και να που εβγαλε και για αρκετα ατομα. Εγω πιστευω και φετος θα βγει!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

nikoleta έγραψε:Ελα βρε toro μην εισαι απαισιοδοξος. Και περυσι ετσι λεγαμε οτι μπορει να μην βγαλει και να που εβγαλε και για αρκετα ατομα. Εγω πιστευω και φετος θα βγει!
μακαρι βρε νικολετα. Μακαρι!

Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

toro έγραψε:
και αν θα βγει... Εικόνα

Ηθικο; Α-κ-μ-α-ι-ο-τ-α-τ-ο! Ολα καλα θα πανε φιλε toro, μην αγχωνεσαι!Εικόνα
nikoleta
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πες τα 304λοκ! Ετσι δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον!
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

304ΛΟΚ έγραψε:
toro έγραψε:
και αν θα βγει... Εικόνα

Σωστος φιλε μου λοκ ειπαμε... Αισιοδοξια! Αγωνα και τιποτα αλλο και οτι να ερθει θα ερθει!

Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

toro έγραψε:
304ΛΟΚ έγραψε:
toro έγραψε:
και αν θα βγει... Εικόνα

Σωστος φιλε μου λοκ ειπαμε... Αισιοδοξια! Αγωνα και τιποτα αλλο και οτι να ερθει θα ερθει!

Πιστη, αισιοδοξια και υπομονη και στο τελος θα χαμογελασουμε ολοι! Ειμαι σιγουρος γι΄αυτο!Εικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα παιδια και καλη υπομονη να εχετε με την προκηρυξη. Γνωμη μου ειναι οτι θα παρει ατομα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι μεγαλη σε αριθμο (ισως 500). Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο αρχικος υπολογισμος ηταν για 1700 ατομα και τελικα βγηκε για 1200. Πιθανοτατα και με επιφυλαξη παντα πιστευω οτι θα βγει τουλαχιστον για 500. Βεβαια ειναι νωρις ακομα, σκεφτειτε οτι εμεις τελειωνουμε 31 Μαρτιου την πρακτηκη, λογικα μετα θα γινουν οι εκλογες, οποτε καντε τους υπολογισμους σας. Αυτο που θα σας προτεινα εγω ειναι να μαζεψετε οσα περισσοτερα μορια μπορειτε επειδη ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος.
nikoleta
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εσυ περασες σε αυτη την προκυρηξη να φανταστω. Ε; Δεν σας εχουν πει τιποτα εκει μεσα για το αν θα βγει προκυρηξη η κατι σχετικο με αυτο το θεμα; Λογικα θα τελειωσετε εσεις την πρακτικη σας και αργοτερα μια καινουργια προκυρηξη και για εμας!
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Για 500 ατομα δεν βγαζει με καμια δυναμη! Τουλαχιστον 1000. Οταν πηραν τα 500 ατομα προπερσυ το "μετανιωσαν" λογο κοστους, λογο οτι δεν καλήφθηκαν οι θεσεις οσων πηραν συνταξη κτλ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

Σωτηρης έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη υπομονη να εχετε με την προκηρυξη. Γνωμη μου ειναι οτι θα παρει ατομα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι μεγαλη σε αριθμο (ισως 500). Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο αρχικος υπολογισμος ηταν για 1700 ατομα και τελικα βγηκε για 1200. Πιθανοτατα και με επιφυλαξη παντα πιστευω οτι θα βγει τουλαχιστον για 500. Βεβαια ειναι νωρις ακομα, σκεφτειτε οτι εμεις τελειωνουμε 31 Μαρτιου την πρακτηκη, λογικα μετα θα γινουν οι εκλογες, οποτε καντε τους υπολογισμους σας. Αυτο που θα σας προτεινα εγω ειναι να μαζεψετε οσα περισσοτερα μορια μπορειτε επειδη ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος.
Αφου θα τελειωσετε οπως λες την πρακτικη τον Μαρτιο μαλλον λιγο χλωμο το κοβω να βγαλει προκηρυξη τελη Μαιου με αρχες καλοκαιριου οπως εγραψε και μια εφημεριδα

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Φιλε μου λοκ εγω πιστευω οτι και φετος θα περιμενουν να βγει και η προκυρηξη για την αστυφηλακων και μετα θα δωσουν θεσεις και στους ε. Φ... Οποτε μεσα με τελη καλοκαιριου.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Σωτηρης έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη υπομονη να εχετε με την προκηρυξη. Γνωμη μου ειναι οτι θα παρει ατομα αλλα το πιθανοτερο ειναι να μην ειναι μεγαλη σε αριθμο (ισως 500). Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο αρχικος υπολογισμος ηταν για 1700 ατομα και τελικα βγηκε για 1200. Πιθανοτατα και με επιφυλαξη παντα πιστευω οτι θα βγει τουλαχιστον για 500. Βεβαια ειναι νωρις ακομα, σκεφτειτε οτι εμεις τελειωνουμε 31 Μαρτιου την πρακτηκη, λογικα μετα θα γινουν οι εκλογες, οποτε καντε τους υπολογισμους σας. Αυτο που θα σας προτεινα εγω ειναι να μαζεψετε οσα περισσοτερα μορια μπορειτε επειδη ο ανταγωνισμος θα ειναι μεγαλος.
εχεις δικιο σωτηρη οτι ζητησαν 1700 και πηραν 1200 το ειχα ακουσει και εγω εδω και καιρο.

Άβαταρ μέλους
304ΛΟΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από 304ΛΟΚ »

toro έγραψε:Φιλε μου λοκ εγω πιστευω οτι και φετος θα περιμενουν να βγει και η προκυρηξη για την αστυφηλακων και μετα θα δωσουν θεσεις και στους ε. Φ... Οποτε μεσα με τελη καλοκαιριου.
Εχεις δικιο φιλε toro, η προκηρυξη των φρουρων εξαρταται απο αυτη των ειδικων φρουρων αλλα το 2007 και το 2009 ειχε βγαλει Μαρτιο και Μαιο αντιστοιχα. Τωρα θα μου πεις αλλο 2007 και 2009 και αλλο 2012. Με δεδομενο ομως οτι οι εκλογες (εκτος συγκλονηστικου απροοπτου παντα) θα γινουν κατα τον Απριλη απο τοτε και μετα θα ειμαστε σε κατασταση ετοιμοτητας.

nikoleta
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Συμφωνω μαζι σας παιδια. Το θεμα των εκλογων προηγειται και μετα απο αυτες θα αποφασησουν ποτε θα γινει η προκυρηξη και για ποσους εχουμε δρομο μπροστα μας!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 3 επισκέπτες