Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Greek_Army έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: Διπλωμα γ΄κατηγοριας απο ποσο χρονων μπορει καποιος να βγαλει;

Υ. Γ. Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα...

http://www.goudelas.gr/services.php

οκ καταλαβα. Μηπως μπορεις να μου πεις και για την αδεια οδηγησης Μοτοσυκλετας;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας (μοτοποδήλατο αυτόματο ή με συμπλέκτη, μηχανάκι) ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας (μηχανής μεγάλου κυβισμού) οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Διπλωμα γ΄κατηγοριας απο ποσο χρονων μπορει καποιος να βγαλει;

Υ. Γ. Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα...

http://www.goudelas.gr/services.php

Φίλε Γκρήκ αν θυμάσαι και Πέρυσι με αφορμή το ότι 19ρηδες και 20άρηδες είχαν δίπλωμα Γ΄κατηγορίας το είχαμε ψάξει και τελικά διαπιστώσαμε ότι μπορούν να βγάλουν νομίζω με περιορισμό τονάζ γιά την Γ κατηγορία και γεωγραφικό περιορισμό [ όρια νομού ] γιά την Δ κατηγορία. Φέτος δε οι περιπτώσεις επιτυχόντων κάτω των 21 ετών που έχουν τα παραπάνω διπλώματα είναι πάρα πολλές π. Χ. Α/α 40,42,76,83,88,100,103 κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π.

Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

Greek_Army έγραψε:Να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας (μοτοποδήλατο αυτόματο ή με συμπλέκτη, μηχανάκι) ισχύος μέχρι 25kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg ή το 21ο έτος της ηλικίας του για άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας (μηχανής μεγάλου κυβισμού) οποιασδήποτε ισχύος ή λόγου ισχύος προς βάρος
καλησπερα δηλαδη αν καποιος βγαλει το πρωτο που αναφερεις ΄΄ (μοτοποδηλατο αυτοματο ή με συμπλεκτη, μηχανακι) ισχύος μέχρι 25 kW ή με λόγο ισχύος προς βάρος μέχρι 0,16kW/kg΄΄ περνει τρία (3) μόρια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ναι
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

Πιστευεται θα βγει ξανα προκυρηξη του χρονου;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

Ε, λογικά δικία μου άποψη θα βγεί. Τώρα τόσο μεγάλη δεν ξανανομίζω. Αλλα καμία 500αρια ατομα πιστέυω πος θα πάρει
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Παντα για πρωσοπικη αποψει ρωταω. Και εγω συμφωνω μαζι σου.
Άβαταρ μέλους
328svea
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 328svea »

Σειρά μου, μου ειπε οτι ακουσε οτι η επομενη προκύρηξη θα βγεί αρχες του νεου ετους (Μαρτιο) μακάρι να ισχύει να μας δοθεί μια δευτερη ευκαιρία, σας λέω τι ακουσα, λιγο δύσκολο να ισχύει καθως ξέρω οτι πάντα βγαίνουν στο δευτερο 6μηνο (οπως φέτος). Διορθωστε με αν κάνω λάθος, παντος καλο ειναι να ελπίζουμε για τοτε
11ο ΣΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ/ΚΕΕΔ/ΣΧΑΛ/1η ΜΑΛ/2α ΜΑΛ
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Το θεωρω δυσκολο φιλε μου να βγει τοσο νωρις εως απιθανο.. Τον μαρτιο δεν θα εχει βγει καλα καλα αυτη η σειρα.
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

toro έγραψε:Το θεωρω δυσκολο φιλε μου να βγει τοσο νωρις εως απιθανο. Τον μαρτιο δεν θα εχει βγει καλα καλα αυτη η σειρα.

Συνφωνώ και εγώ. Λογικά μετα το καλοκαίρι και αν. Μην ξεχνάτε θα έχουμε και τις εκλογές μέχρι να στρόσουν τα πράγματα θα περάσει λίγος καιρος...

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Ευτηχως που ειναι λιγο νωρις οι εκλογες. Εγω υπολογιζω για μετα το καλοκαιρι.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Μιλησα με ανθρωπο που ειναι στελεχος των ε. Φ και μου ειπε οτι και φετος θα ζητησουν θεσεις αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο τις εκλογες. Μεχρι τοτε θα ειναι σε αγνοια! Εχουν αναγκες και φετος γιατι θα εχουν μαζικες αποχωρησεις για συνταξη λογο οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για τους ενστολους! Τωρα ειδομεν. Και περυσι ειχαν ζητησει 1700 ατομα αλλα με μεγαλες πιεσεις εδωσαν 1200 θεσεις!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

toro έγραψε:Μιλησα με ανθρωπο που ειναι στελεχος των ε. Φ και μου ειπε οτι και φετος θα ζητησουν θεσεις αλλα ολα θα εξαρτηθουν απο τις εκλογες. Μεχρι τοτε θα ειναι σε αγνοια! Εχουν αναγκες και φετος γιατι θα εχουν μαζικες αποχωρησεις για συνταξη λογο οτι το 2012 ειναι κομβικο σημειο για τους ενστολους! Τωρα ειδομεν. Και περυσι ειχαν ζητησει 1700 ατομα αλλα με μεγαλες πιεσεις εδωσαν 1200 θεσεις!

Εικόνα Χαρτια κυριοι... Χαρτια...

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DinosV »

Θεωρω οτι αν ειναι αληθεια το γεγονος οτι απο το ΝΕΟ χρονο θα παρει και αλλους στην Πυροσβεστικη γιατι να μην παρει και
"πολλους" ΕΦ!

Αν δεν κανω λαθος το διαβασα στο Εθνος.(διορθωστε με αν δεν θυμαμαι καλα)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες