jimmakos έγραψε:Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Αναμονη αλλα 50 ατομα κ 8α μπει ολοι η 7η σειρα!
Εχεις κανενα νεο για αποχωρησεις;
Οχι αλλα μια φιλη που μπηκε πυροσβεστικη μου ειπε οτι ειχε γνωστους που περιμεναν την σημερινη αποφαση για να παραιτη8ουν!
αρα υπαρχει μια ελπιδα ακομη!
η 6η Ακτγ. Εχει μπει αφου εχουν μπει και καποια ατομα απο Ακτγ.7ης. Καπου στους 50-60 αν αποχωρησουν εχουμε ελπιδες... Προσωπικα και 20 απο Α να αποχωρησουν καλα θα ειναι...
jimmakos έγραψε:Ναι φιλε μου αυτο θα ελεγα και εγω, πριν λιγο το ειδα Την παρασκευη τους καλει για ορκομωσια... Και μαλιστα η ανακοινωση λεει οσοι δεν πανε ειναι σαν να μην επιθυμουν την προσληψη τους.
Οχι αλλα μια φιλη που μπηκε πυροσβεστικη μου ειπε οτι ειχε γνωστους που περιμεναν την σημερινη αποφαση για να παραιτη8ουν!
η 6η Ακτγ. Εχει μπει αφου εχουν μπει και καποια ατομα απο Ακτγ.7ης. Καπου στους 50-60 αν αποχωρησουν εχουμε ελπιδες... Προσωπικα και 20 απο Α να αποχωρησουν καλα θα ειναι...
ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ 50 ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ... ; ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ 50 ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ... ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ... ; ΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ.
;)
[/QU
χαχαχαχαχαχ λες να τον πηραν και να μην μας λεει τιποτα; Μακαρι να μπουμε ολοι γιατι το αξιζουμε... Μεχρι παρασκευη θα εχει ξεκαθαρισει το τοπιο. Καλη επιτυχια.
Πάρε ένα τηλέφωνο να μάθεις σε ποια θέση βρίσκεσαι και σταμάτα να μιζεριάζεις. Θα πάρουν κι άλλα άτομα. Πολλά ή λίγα δεν ξέρω, αλλά θα φωνάξουν κι άλλους.
mitilinios έγραψε:Πηγασε αν σου πω τι σειρα ημουν, μπορεις να υπολογισεις τωρα τι σειρα εχω παει;
Φίλε δεν μπορώ να υπολογίσω πάντως την προηγούμενη εβδομάδα κάλεσαν 16-17 άτομα από την 7η (τα παιδιά που μπήκαν που τους πήραν δηλαδή τηλέφωνο την Παρασκευή) , οπότε όλοι όλοι της 7ης στην Α είμαστε δεν είμαστε 50 άτομα περίπου. Κάνε ένα τηλέφωνο στην Αστυνομική Διεύθυνση αύριο να σου πούνε.