Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Ψυχραιμία παιδιά! Ποτέ δεν ήμασταν 100% μέσα. Μας κάλεσαν για τυχόν παραιτήσεις. Τώρα αν αυτές δεν προέκυψαν είναι άλλο θέμα.
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Ναι φιλαρακι μου, αλλα εμενα δεν με περισευαν τα λεφτα που εδωσα και εκανα τοσα εξοδα. Δεν με περισευαν ονειρα. Και να ξερεις οτι το παλευω απο το 2007 και ολο βγαινουν εμποδια. Καλυτερα να μην με καλουσαν. Αυτο ειναι.
Ξεσηκονουν τοσα ατομα για τυχον παραιτησεις; Ερε την τρελα μου μεσα τοσο κοπος και τοσα εξοδα και τοσο ανχος τζαμπα.
Παιδια πινακας για τους επιλαχοντες-επιτυχοντες Δεν θα βγει; Και που ξερουμε εμεις οτι δεν μπηκε ο τελευταιος; Η οτι μπηκαν ολοι με την σωστη σειρα;
giorgos έγραψε:Ξεσηκονουν τοσα ατομα για τυχον παραιτησεις; Ερε την τρελα μου μεσα τοσο κοπος και τοσα εξοδα και τοσο ανχος τζαμπα.
Γιώργο εσύ είσαι το 1623;
- mitilinios
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Να δουμε πινακα και μορια. Αυτο το λεω απο χτες.
Φωναξαν δηλαδη 150 ατομα για να παρουν τα 17 απο 7η σειρα; Αν ειναι ετσι τα πραγματα τοτε τσαμπα ολο το τρεξιμο...
180 ατομα φωναξαν απο 7η για 17 ατομα χαχαχα πλακα μας κανουν. Ονειρο ζουμε χαχαχα Ελλας το μεγαλειο σου. Για να ειναι σιγουροι σου λεει ο αλλος
Ρε παιδια αυτους της πυροσβεστικης δεν τους εχουν καλεσει ακομα χαλαρωστε λιγο...
giorgos έγραψε:Ναι πηγασος
Γιώργο λογικά εσύ έχεις πάρα πάρα πολλές ελπίδες... Αυτόν που ήταν μπροστά σου τον θυμάσαι ποιος ήταν;
Να. Ι ο πιο πιτσιρικας τις παρεας πηγασε αφου και εσυ κοντα μου εισαι,
Γιατι τετοια καταστροφολογια; Εδω δν καλεσαν φιλο 6η σειρα ακομα , τι σας κανει να πιστευτε οτι αυτα με τους πρωτους 16 της 7ης σειρας ειναι αληθεια; εγω προσωπικα φυλαω τα ρουχα μ μεχρι να τον παρουν τηλ κ να μ το πει! Ειναι 158Χ ελεος δλδ!
Γίνε μωρέ μέλος να μιλάμε άνετα! Στέλνεις και έρχονται μετά από μισή ώρα.giorgos έγραψε:Να. Ι ο πιο πιτσιρικας τις παρεας πηγασε αφου και εσυ κοντα μου εισαι,

- giorgos 26
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ελα τωρα θα ερχονται στην ωρα τους. Κατι μου λεει πως ο λολ... Τα λεει καλα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες