Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

pigasos24 έγραψε:
electrolisa έγραψε:ε; Τι και πως; Πεσαν τα τηλεφωνα; Ο αλλος πως εκανε ενσταση; Απο που εμαθε και τι;Εικόνα70 απο την 7 ειναι καλη αρχη

Χαλάρωσε αδερφέ, έκανε ένσταση που κόπηκε στα αθλήματα, γιατί είχε πρόβλημα εκείνη τη μέρα.

Τα άτομα που έγραψα πριν είναι οι επιλαχόντες της 7ης που κρίθηκαν ικανοί μετά τις αθληιατρικές εξετάσεις στην Α. Μη σκαλώνετε.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

pigasos24 έγραψε:
electrolisa έγραψε:ε; Τι και πως; Πεσαν τα τηλεφωνα; Ο αλλος πως εκανε ενσταση; Απο που εμαθε και τι;Εικόνα70 απο την 7 ειναι καλη αρχη

Χαλάρωσε αδερφέ, έκανε ένσταση που κόπηκε στα αθλήματα, γιατί είχε πρόβλημα εκείνη τη μέρα.

α και μετα εμαθε οτι ειναι ο 70. Απλα +1 που περασε τα αθληματα και περιμενει τηλεφωνο. Οχι οτι ετοιμαζονται για σχολη 70 απο την 7 και βλεπουμε!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Άρα 70+14 απο β'κατηγορία το 7ο προκαταρκτικό πέτυχαν 84 άτομα!
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

PanosGreen έγραψε:Άρα 70+14 απο β'κατηγορία το 7ο προκαταρκτικό πέτυχαν 84 άτομα!

E μάλλον ναι! Οι μισοί δηλαδή!

aris1987
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aris1987 »

Οι άλλοι ξεκίνησαν τις συλλήψεις-προσαγώγές και εμείς εδώ... ***** τα
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

PanosGreen έγραψε:Άρα 70+14 απο β'κατηγορία το 7ο προκαταρκτικό πέτυχαν 84 άτομα!

ως τωρα, συμφωνα παντα με τα λεγομενα του πιγασου. Πιθανον να υπαρξουν κ αλλοι! Ολοι δλδ τις 7 σειρας και ποιος ξερει τι αλλο;
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Δηλαδή οι άλλοι κατέβηκαν Αθήνα για πρακτική;

krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από krhtikos123 »

electrolisa έγραψε:

ως τωρα, συμφωνα παντα με τα λεγομενα του πιγασου. Πιθανον να υπαρξουν κ αλλοι! Ολοι δλδ τις 7 σειρας και ποιος ξερει τι αλλο;

Μακαρι ρε παιδες. Μακαρι να παρουν και 8ο... Εγω πιστευω πως θα το φωναξουν και το 8ο... Με το που θα ξεκινησουν οι πυροσβεστες καπακια θα αρχισουν να βαρανε ολα τα τηλεφωνα... Τετοιο αγχος που περναμε φετος δεν εχει ξαναγινει... Ή φρουροι θα γινουμε ή καρδιακοι... Εικόνα

aris1987 έγραψε:Οι άλλοι ξεκίνησαν τις συλλήψεις-προσαγώγές και εμείς εδώ... ***** τα

Εσυ φιλε Αρη τι θεση εισαι και τι κατηγορια;

Μια βάρδια η ζωή μου...
aris1987
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aris1987 »

Δεν είμαι φίλε μπαίνω που και που να βλέπω τι παίζει, είμαι 1780+ σειρά
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

krhtikos123 έγραψε:Μακαρι ρε παιδες. Μακαρι να παρουν και 8ο... Εγω πιστευω πως θα το φωναξουν και το 8ο... Με το που θα ξεκινησουν οι πυροσβεστες καπακια θα αρχισουν να βαρανε ολα τα τηλεφωνα... Τετοιο αγχος που περναμε φετος δεν εχει ξαναγινει... Ή φρουροι θα γινουμε ή καρδιακοι... Εικόνα

Γιώργο για να μη μπερδέψουμε κόσμο όταν θα ξεκινήσουν οι πυροσβέστες θα πέσουν τηλέφωνα σε 5ο 6ο 7ο εφόσον δεν καλέσουν 8ο προκαταρκτικό

Διαφορετικά αν πάρουν δηλαδή και 8ο προκαταρκτικό θα καλέσουν αυτούς του 8ου για να περάσουν τις διαδικασίες και όταν τελειώσουν με Αυτούς Και Ολοκληρωθούν Οι διαδικασίες θα πάρουν τους επιτυχόντες απο 5ο 6ο 7ο κ 8ο τηλέφωνο για να ξεκινήσει η σχολή!

Άρα αν βγεί 8ο να περιμένετε τηλέφωνα αυτοι που είναι 5ο 6ο 7ο όταν τελειώσει η διαδικασία του 8ου!

Σάκης Ρόκος

Δημοσίευση από Σάκης Ρόκος »

Εγω δεν βλεπω να χτυπαει το τηλεφωνοοοοοοοοοοοοοο... Το μυαλο μου ειναι εκει συνεχεια... Στην δουλεια δεν ειμαι συγκεντρωμενος... Ουτε στην σχολη... Ουτε με την γυναικα... Ουτε με τους φιλους... Το καψαμε... Θανατος αυτη η αναμονη... Τουλαχιστον αν μπουμε χαλαλι...
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Μαγκες επεσε τηλ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ειμαι στην πρωτη εικοσαδα απο 7η σειρα α'κατ... Καλη επιτυχια σε ολους ευχομαι!
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Πιστευω 8η σειρά είναι δύσκολο να βγει, είναι κάπως αργα
Σωτηρλής

Δημοσίευση από Σωτηρλής »

Εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι θα παρουν 40 ατομα... Οποτε εγω ειμαι εκτος... Εκτος και αν στο κοντινο μελλον παραιτηθουν ατομα και ερθει και η σειρα σε αυτους που περιμενουν... Τι να πω...
Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Είμαι 6η σειρά, ενημερωτικά πριν λίγο με πήραν τηλέφωνο.1589 σειρά. Την Δευτέρα στο τμήμα η ορκωμοσία. Καλή επιτυχεία σε όλους σας.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες