Χρυσομανιάτης έγραψε:Ετσι πως παει η κατασταση, θα τους παρουνε ολους... Δηλαδη να αφισουνε 10-20 απ'εξω ; Θα τους παρουνε ολους για να ειναι και σιγουροι με τις παραιτησεις, και με τις μεταφορες απο ε/φ σε πυροσβεστικη...
Και αν τελικα παραιτηθουν λιγοτεροι; Τι θα τους κανουν τους παραπανω; Θα τους πουν συγνωμη λαθος, γεια σας;
Που τα βγαζετε αυτα τα σεναρια δεν μπορω να καταλαβω
Σιγά illust αν πάρουνε δηλαδή 10-20 άτομα παραπάνω μιλοντας παντα για Αστυνομια και οχι για καποια καρεκλα του δημοσιου δεν θα ειναι καλυτερα ; Μιλαμε για 10-20 ατομα περισσοτεροι ασφαλεια (ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και δεν εχουν κατασταλαξει οι παραιτησεις) Εσυ αν ησουν η ηγεσια και ειχες πολλες παραιτησεις και απο την 960 σειρα εφτανες στην 1750 μιλαω για α κατηγορια, θα κολουσες στους 10-20 ; Η μηπως αυτοι οι 10-20 θα στερουνταν το μεροκαματο απο αλλους συνανθρωπους ;
Παιδιά νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα τελείωσουν.Aκόμα και 10-20 να μείνουν απ΄έξω κανείς δεν ξέρει αν όσο είναι στη σχολή οι επιλαχόντες, δεν προκύψουν και άλλα κενά από διάφορες παραιτήσεις, ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι στην Αθήνα για την πρακτική άσκηση.
Για να πάρουν έτσι σχέδιο μεγαλύτερο αριθμό του προβλεπόμενου στη σχολή πάντως το κόβω και εγώ δύσκολο. Το να φωνάξουν όμως κι άλλους ενώ η σχολή "τρέχει" είναι πιθανό.
Χρυσομανιάτης έγραψε:Σιγά illust αν πάρουνε δηλαδή 10-20 άτομα παραπάνω μιλοντας παντα για Αστυνομια και οχι για καποια καρεκλα του δημοσιου δεν θα ειναι καλυτερα ; Μιλαμε για 10-20 ατομα περισσοτεροι ασφαλεια (ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και δεν εχουν κατασταλαξει οι παραιτησεις) Εσυ αν ησουν η ηγεσια και ειχες πολλες παραιτησεις και απο την 960 σειρα εφτανες στην 1750 μιλαω για α κατηγορια, θα κολουσες στους 10-20 ; Η μηπως αυτοι οι 10-20 θα στερουνταν το μεροκαματο απο αλλους συνανθρωπους ;
Υποτιθέμενα δεν Μπορούμε Να μιλάμε φίλε μου Γιατί Αν ήμουν Εγώ Ηγεσία Της Ελλάς Και περνούσε απο το χέρι μου Θα έπαιρνα και ένα 2 χιλιαρο παρα πάνω και λίγα σου λέω!
Είναι ορισμένες διαδικασίες Συγκεκριμένες Που γίνονται και δεν Πρόκειται Να πάρουν Ούτε Μισό παραπάνω Από Αυτούς που έχουν ορίσει στην Προκήρυξη...
Γι Αυτό Και υπάρχουν οι Επιλαχόντες Όπου Θα είναι σε αναμονή όπως σε κάθε προκήρυξη!
Εγώ όπως το βλέπω θα πάμε και για 8ο τουλάχιστον για β'κατηγορία βάσει δεδομένων όπως βλέπω...
Καλή Επιτυχία σε όλους και Συγχαρητήρια Σε 5ο και 6ο!
Φίλε μου όταν λέω πως υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που Τηρούνται αυστηρά κάτι ξέρω... Και έχεις δίκιο!Εφόσον Φώναξαν 7ο Προκαταρκτικό δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ένας του 6ου να είναι Εκτός σχολής... Άρα Συγχαρητήρια Στα παιδιά!
Τηλεφωνήματα δεν θα πέσουν αν πρώτα δεν έχει οριστεί Από Ποιους Θα αποτελείται η σχολή!(Αυτό είναι Νόμος!)
Απο Κει Και πέρα με β'κατηγορία που έχω ασχοληθεί Κατά 80% πάμε για 8ο προκαταρκτικό εκτός και άν φτάνουν τσίμα τσίμα που είναι λίγο απίθανο γιατι το έψαξα καλά!(Δεν θα γίνει μόνο αν οι παραιτήσεις είναι πολύ λιγότερες απο όσες περίμενα... Για δεκάδες μιλάω λιγότερες)
Για την ακριβή ημερομηνία που θα κληθούν οι επιλαχόντες δεν την γνωρίζουμε ακόμη μιας και το αρχηγείο περιμένει να τελειώσουν πρώτα οι αποχωρήσεις που σχετίζονται με τους υπόλοιπους διαγωνισμούς. Αυτα εγραψε το ΣΕΦΕΑΑ στο φεισμπουκ... Οποτε αναμονηηηη...