Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

Χρυσομανιάτης έγραψε:Ετσι πως παει η κατασταση, θα τους παρουνε ολους... Δηλαδη να αφισουνε 10-20 απ'εξω ; Θα τους παρουνε ολους για να ειναι και σιγουροι με τις παραιτησεις, και με τις μεταφορες απο ε/φ σε πυροσβεστικη...

Και αν τελικα παραιτηθουν λιγοτεροι; Τι θα τους κανουν τους παραπανω; Θα τους πουν συγνωμη λαθος, γεια σας;

Που τα βγαζετε αυτα τα σεναρια δεν μπορω να καταλαβω
Χρυσομανιάτης

Δημοσίευση από Χρυσομανιάτης »

Σιγά illust αν πάρουνε δηλαδή 10-20 άτομα παραπάνω μιλοντας παντα για Αστυνομια και οχι για καποια καρεκλα του δημοσιου δεν θα ειναι καλυτερα ; Μιλαμε για 10-20 ατομα περισσοτεροι ασφαλεια (ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και δεν εχουν κατασταλαξει οι παραιτησεις) Εσυ αν ησουν η ηγεσια και ειχες πολλες παραιτησεις και απο την 960 σειρα εφτανες στην 1750 μιλαω για α κατηγορια, θα κολουσες στους 10-20 ; Η μηπως αυτοι οι 10-20 θα στερουνταν το μεροκαματο απο αλλους συνανθρωπους ;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Παιδιά νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα όλα θα ξεκαθαρίσουν και θα τελείωσουν.Aκόμα και 10-20 να μείνουν απ΄έξω κανείς δεν ξέρει αν όσο είναι στη σχολή οι επιλαχόντες, δεν προκύψουν και άλλα κενά από διάφορες παραιτήσεις, ακόμα και από άτομα που μπορεί να είναι στην Αθήνα για την πρακτική άσκηση.

Για να πάρουν έτσι σχέδιο μεγαλύτερο αριθμό του προβλεπόμενου στη σχολή πάντως το κόβω και εγώ δύσκολο. Το να φωνάξουν όμως κι άλλους ενώ η σχολή "τρέχει" είναι πιθανό.

aris1987
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aris1987 »

Το 2ο σχολείο ξεκίνησε?
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Χρυσομανιάτης έγραψε:Σιγά illust αν πάρουνε δηλαδή 10-20 άτομα παραπάνω μιλοντας παντα για Αστυνομια και οχι για καποια καρεκλα του δημοσιου δεν θα ειναι καλυτερα ; Μιλαμε για 10-20 ατομα περισσοτεροι ασφαλεια (ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και δεν εχουν κατασταλαξει οι παραιτησεις) Εσυ αν ησουν η ηγεσια και ειχες πολλες παραιτησεις και απο την 960 σειρα εφτανες στην 1750 μιλαω για α κατηγορια, θα κολουσες στους 10-20 ; Η μηπως αυτοι οι 10-20 θα στερουνταν το μεροκαματο απο αλλους συνανθρωπους ;

Υποτιθέμενα δεν Μπορούμε Να μιλάμε φίλε μου Γιατί Αν ήμουν Εγώ Ηγεσία Της Ελλάς Και περνούσε απο το χέρι μου Θα έπαιρνα και ένα 2 χιλιαρο παρα πάνω και λίγα σου λέω!

Είναι ορισμένες διαδικασίες Συγκεκριμένες Που γίνονται και δεν Πρόκειται Να πάρουν Ούτε Μισό παραπάνω Από Αυτούς που έχουν ορίσει στην Προκήρυξη...

Γι Αυτό Και υπάρχουν οι Επιλαχόντες Όπου Θα είναι σε αναμονή όπως σε κάθε προκήρυξη!

Εγώ όπως το βλέπω θα πάμε και για 8ο τουλάχιστον για β'κατηγορία βάσει δεδομένων όπως βλέπω...

Καλή Επιτυχία σε όλους και Συγχαρητήρια Σε 5ο και 6ο!

Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

aris1987 έγραψε:Το 2ο σχολείο ξεκίνησε;

Δεν ξεκίνησε φίλε. Πώς να ξεκινήσει; Εδώ ακόμα δεν έπεσαν τα τηλέφωνα για να καλέσουν τους επιλαχόντες, θα ξεκινούσε και το σχολείο;

aris1987
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από aris1987 »

Γτ συγχαρητηρια 5ο κ 6ο?
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Φίλε μου όταν λέω πως υπάρχουν ορισμένες διαδικασίες που Τηρούνται αυστηρά κάτι ξέρω... Και έχεις δίκιο!Εφόσον Φώναξαν 7ο Προκαταρκτικό δεν υπάρχει περίπτωση ούτε ένας του 6ου να είναι Εκτός σχολής... Άρα Συγχαρητήρια Στα παιδιά!

Τηλεφωνήματα δεν θα πέσουν αν πρώτα δεν έχει οριστεί Από Ποιους Θα αποτελείται η σχολή!(Αυτό είναι Νόμος!)

Απο Κει Και πέρα με β'κατηγορία που έχω ασχοληθεί Κατά 80% πάμε για 8ο προκαταρκτικό εκτός και άν φτάνουν τσίμα τσίμα που είναι λίγο απίθανο γιατι το έψαξα καλά!(Δεν θα γίνει μόνο αν οι παραιτήσεις είναι πολύ λιγότερες απο όσες περίμενα... Για δεκάδες μιλάω λιγότερες)

Έχει ακόμα δρόμο πιστεύω!

Γκαρσόν

Δημοσίευση από Γκαρσόν »

5Ο και 6ο ; Η 7η σειρά αποκλείστηκε ;
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γκαρσόν έγραψε:5Ο και 6ο ; Η 7η σειρά αποκλείστηκε ;

Απο πού έβγαλες αυτό το Συμπέρασμα; Εικόνα

Ποιος είπε κάτι τέτοιο;

Γκαρσόν

Δημοσίευση από Γκαρσόν »

Πανο δεν εβγαλα εγω τετοιο συμερασμα... Εσυ δεν ειπες πριν συγχαριτηρια στο 5ο και 6ο ;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γκαρσόν έγραψε:Πανο δεν εβγαλα εγω τετοιο συμερασμα... Εσυ δεν ειπες πριν συγχαριτηρια στο 5ο και 6ο ;

Το είπε γιατί απλά 5ο και 6ο είναι σίγουρα μέσα.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Ενας απο αυτους που πηγανε αεροδρομιο, παραιτηθηκε.-1 λοιπον.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Βασανιάρης

Δημοσίευση από Βασανιάρης »

Μου φένεται πως το πράγμα κυλάει για 8η σειρά αν συνεχιστεί αυτό!
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Για την ακριβή ημερομηνία που θα κληθούν οι επιλαχόντες δεν την γνωρίζουμε ακόμη μιας και το αρχηγείο περιμένει να τελειώσουν πρώτα οι αποχωρήσεις που σχετίζονται με τους υπόλοιπους διαγωνισμούς.
Αυτα εγραψε το ΣΕΦΕΑΑ στο φεισμπουκ... Οποτε αναμονηηηη...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες