κωστας έγραψε:Μαγκες το σχολειο θα εχει 101 ατομα (εγκυρη πηγη) και μαλλον θα ξεκινησει την ερχομενη τριτη (αυτο δεν ειναι σιγουρο). Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη επιτυχια σε ολους!
Πώς είναι έγκυρη πηγή των ατόμων από τη στιγμή που ακόμα εκκρεμούν Παραιτήσεις... ΠΩΣ;
αν ειναι 101 τα ατομα... Τοτε οι μισοι απο την 7η θα ειναι εξω...
Με το τέλος της εκπαίδευσης εντος των σχολών, σειρά παίρνει πλέον η δίμηνη πρακτική εκπαίδευση για τους νεοπροσλαμβανόμενους Ειδικούς φρουρούς. Την μερίδα του λέοντος παίρνει η Διεύθυνση Αθηνών με 696 άτομα και ακολουθούν η Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής με 144 άτομα, η Διεύθυνση Νότιας Αττικής με 87 άτομα, η Διεύθυνση Δυτικής Αττικής με 114 άτομα, η Διεύθυνση Πειραιά με 113 άτομα και ο Αερολιμένας Αττικής με 27 άτομα.
Διευκρινίζεται ότι οι τοποθετήσεις για την πρακτική εκπαίδευση δεν αποτελούν και οριστική τοποθέτηση μιας και αυτή θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη της πρακτικής.
Υπαρχει στην σεχετικη ανακονωση σχολιο στο Fcaebook απο μελος του ΣΕΦΕΑΑ, και λεει πως ακομη και στην πρακτικη μπορουν να διλωσουν παρετηση χωρις να εχουν επιπτωσεις. Απο τι καταλαβα μαλλον ειναι οι τοποθετησεις πριν παραιτηθουν
jimmakos έγραψε:Εμαθε κανεις τιποτα για παραιτησεις.
Φίλε μου από σήμερα το μεσημέρι ο κόσμος έφυγε από τις σχολές. Όσοι έμαθαν κάτι τελευταίο ας το πούνε... Από εδώ και πέρα ενημέρωση θα έχουμε μόνο από όσους έχουν κάποια άκρη... Πάντως καλό είναι να πείτε λίγο τι μάθατε αυτές τις 2 μέρες και ειδικά χτες.
Πως γινεται ρε φιλε να λενε για παραιτησεις απο δευτερα ενω σημερα και εγω απο οτι ξερω ο κοσμος φευγει απο τις σχολες; Αρα σημερα θα πρεπει να ξερουν τον αριθμο των παραιτησεων που σιγουρα δεν ειναι μονο 20...