Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Πριν λίγο βγήκε το ΦΕΚ για την πυροσβεστική με τα ονόματα αυτών που καλούνε... Από αύριο οπότε θα έχουμε εξελίξεις και στο δικό μας μέτωπο... Λογικά με κάποιες παραιτήσεις από τις σχολές.
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

Που μπορουμε να δουμε το φεκ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Greek_Army »

YOK έγραψε:Που μπορουμε να δουμε το φεκ;

Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2011)

krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Παιδια καλησπερα σε ολους! Κοιταξτε λιγο προσεκτικα στις κλησεις για την 5η σειρα επιλαχοντων τι ακριβως γραφει:Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιγ) σχετικής και για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων που δημιουργήθηκαν επειδή κάποιοι υποψήφιοι Ειδικοί Φρουροί δεν παρουσιάστηκαν για προκαταρκτικές εξετάσεις ή κρίθηκαν μη ικανοί σ' αυτές ή παραιτήθηκαν από την εκπαίδευση, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011,Ενω στην 6η και 7η σειρα γραφει: Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιδ) σχετικής και για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011.

Εγω προσωπικα (ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ) πιστευω οτι η 5η σειρα ειναι σιγουρα μεσα, ενω η 6η και 7η σειρα ειναι για να καλυψει τυχουσες περεταιρω κενες θεσεις που θα δημιουργηθουν.

Εσεις πως το βλεπετε αυτο;

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

krhtikos123 έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους! Κοιταξτε λιγο προσεκτικα στις κλησεις για την 5η σειρα επιλαχοντων τι ακριβως γραφει:Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιγ) σχετικής και για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων που δημιουργήθηκαν επειδή κάποιοι υποψήφιοι Ειδικοί Φρουροί δεν παρουσιάστηκαν για προκαταρκτικές εξετάσεις ή κρίθηκαν μη ικανοί σ' αυτές ή παραιτήθηκαν από την εκπαίδευση, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011,Ενω στην 6η και 7η σειρα γραφει:Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιδ) σχετικής και για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011.

Εγω προσωπικα (ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ) πιστευω οτι η 5η σειρα ειναι σιγουρα μεσα, ενω η 6η και 7η σειρα ειναι για να καλυψει τυχουσες περεταιρω κενες θεσεις που θα δημιουργηθουν.

Φίλε Κρητικέ μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε τι θα γίνει... Τι σήριαλ με την πυροσβεστική τελείωσε και τώρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά, ίσως από αύριο κιόλας.

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από PanosGreen »

Μπορει κάποιος να μου πει Απο
5ο Πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων

6ο πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων

και

7ο πρόγραμμα Προκαταρκτικών Εξετάσεων

Απο β' κατηγορία πόσα άτομα πέρασαν;

Αν θυμάμαι καλά για το 7ο είπε ένας φίλος 14 άτομα πέτυχαν...5ο και 6ο;

krhtikos123

pigasos24 έγραψε:
krhtikos123 έγραψε:Παιδια καλησπερα σε ολους! Κοιταξτε λιγο προσεκτικα στις κλησεις για την 5η σειρα επιλαχοντων τι ακριβως γραφει:Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιγ) σχετικής και για τη συμπλήρωση των κενών θέσεων που δημιουργήθηκαν επειδή κάποιοι υποψήφιοι Ειδικοί Φρουροί δεν παρουσιάστηκαν για προκαταρκτικές εξετάσεις ή κρίθηκαν μη ικανοί σ' αυτές ή παραιτήθηκαν από την εκπαίδευση, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011,Ενω στην 6η και 7η σειρα γραφει:Σε συνέχεια της ανωτέρω (ιδ) σχετικής και για τη συμπλήρωση κενών θέσεων που ήθελε προκύψουν ένεκα παραιτήσεων επιτυχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών, σας γνωρίζουμε πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων επιλαχόντων υποψηφίων Ειδικών Φρουρών έτους 2011.

Φίλε Κρητικέ μέσα στην εβδομάδα θα ξέρουμε τι θα γίνει... Τι σήριαλ με την πυροσβεστική τελείωσε και τώρα όλα μπαίνουν σε μια σειρά, ίσως από αύριο κιόλας.

Αδερφε κι εγω αυτο πιστευω. Αφου βγηκε το ΦΕΚ απο αυριο μαλλον θα κουδουνιζουν τα τηλεφωνα... ! Πραγματικα, επειδη ξερω παρα πολυ καλα πως ειναι αυτη η αναμονη, ευχομαι μεσα απο την καρδια μου αυριο κιολας να σας ξυπνησει ο αξιωματικος της Αστυνομικης διευθυνσης... Και μετα κιεμεναΕικόνα

Μια βάρδια η ζωή μου...
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Απο μια αναζήτηση επιτυχόντων στην Πυροσβεστική Για την β' κατηγορία 59 άτομα απο ΕΦ είναι επιτυχόντες και στην πυροσβεστική... και αν κρίνω οτι στο 7ο Προκαταρκτικό πέτυχαν μόνο οι 14 θα καλέσουν κι άλλους για αγωνίσματα!

Βέβαια δέν ξέρουμε πόσα παιδιά απο αυτά θα Παραιτηθούνε

5ο και 6ο για β' κατηγορια όποιος μπορεί να μου πεί πόσοι πέτυχαν...

ανταρτης

Δημοσίευση από ανταρτης »

Μεχρι και τον 1581 ειναι σιγουρες οι θεσεις (σχεδον ολη η 6 σειρα παρα 5 ατομα). Τωρα θα φανει ποσους απο τις αποχωρησεις ποσους θα καλεσουν.
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Οταν λες σιγουρες, εννοεις πως καλυπτουν κενα που ηδη υπηρχαν;
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ανταρτης έγραψε:Μεχρι και τον 1581 ειναι σιγουρες οι θεσεις (σχεδον ολη η 6 σειρα παρα 5 ατομα). Τωρα θα φανει ποσους απο τις αποχωρησεις ποσους θα καλεσουν.

Σίγουρες λόγω αποχωρήσεων πριν τις επικείμενες παραιτήσεις αντάρτη;

zisis έγραψε:Οταν λες σιγουρες, εννοεις πως καλυπτουν κενα που ηδη υπηρχαν;

Kαι εγώ αυτή την απορία έχω Ζήση γιατί αν είναι έτσι, από την 6η αποχώρηση και μετά μπαίνουμε στην 7η σειρά.

krhtikos123

PanosGreen έγραψε:Απο μια αναζήτηση επιτυχόντων στην Πυροσβεστική Για την β' κατηγορία 59 άτομα απο ΕΦ είναι επιτυχόντες και στην πυροσβεστική... και αν κρίνω οτι στο 7ο Προκαταρκτικό πέτυχαν μόνο οι 14 θα καλέσουν κι άλλους για αγωνίσματα!

Βέβαια δέν ξέρουμε πόσα παιδιά απο αυτά θα Παραιτηθούνε

5ο και 6ο για β' κατηγορια όποιος μπορεί να μου πεί πόσοι πέτυχαν...

Φιλαρακι Πανο Αυτο που λες εχει ενα εξαιρετικο ενδιαφερον... Πραγματικα μας ανεβασες λιγο...

Μια βάρδια η ζωή μου...
PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Ναι φίλε κριτικέ αντε μακάρι να κατέβουμε μαζί για αγωνίσματα ;-)
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

PanosGreen έγραψε:Ναι φίλε κριτικέ αντε μακάρι να κατέβουμε μαζί για αγωνίσματα ;-)

Πάνο χαρά στο κουράγιο σου που έψαξες κάτι τέτοιο... Άραγε από την Α πόσοι να είναι αυτοί που πέτυχαν στην πυροσβετική

PanosGreen
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Εγω πήρα ένα ένα όνομα μέχρι το 240 απο β'κατηγορία στην Α' κατηγορία θα έπρεπε να πάρω 900 τόσα θα ήταν Κάψιμο χαχαχα... Και εδώ που τα λέμε για την β'κατηγορια με ενδιαφέρει εμένα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες