Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από illust »

pigasos24 έγραψε:
jimmakos έγραψε:Λες να κανουν σχολειο για λιγοτερα απο 100 ατομα; Ολα πιθανα ειναι βεβαια...

Το σχολείο θα γίνει... Τώρα αν για διαφόρους λόγους είναι πολλά ή λίγα τα άτομα είναι άλλο θέμα...

Εμένα με εκνευρίζει που γράφουν στα παπάρια τους την ψυχολογία τόσου κόσμου. Είναι προκηρύξεις κι αυτή και της Πυροσβεστικής που τρέχουν από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΈΛΕΟΣ.

Κανονικα θα επρεπε να μπορεις να κανεις αιτηση σε μια μονο προκηρυξη. Οχι κανω σε ολες, μετα κανω εκπαιδευσεις και χοροπηδαω απο σχολη σε σχολη. Θα ηταν μια ευκαιρια να πανε και περισσοτερα ατομα σε κατι που θελουν και οχι οπου κατσει, απλα και μονο για να διοριστουν. Και θα γινοντουσαν οι διαδικασιες πιο γρηγορα, και τα ατομα που θα εμπαιναν θα ηταν πιο καταλληλα
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

illust έγραψε:
pigasos24 έγραψε:
jimmakos έγραψε:Λες να κανουν σχολειο για λιγοτερα απο 100 ατομα; Ολα πιθανα ειναι βεβαια...

Το σχολείο θα γίνει... Τώρα αν για διαφόρους λόγους είναι πολλά ή λίγα τα άτομα είναι άλλο θέμα...

Εμένα με εκνευρίζει που γράφουν στα παπάρια τους την ψυχολογία τόσου κόσμου. Είναι προκηρύξεις κι αυτή και της Πυροσβεστικής που τρέχουν από το ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΈΛΕΟΣ.

Κανονικα θα επρεπε να μπορεις να κανεις αιτηση σε μια μονο προκηρυξη. Οχι κανω σε ολες, μετα κανω εκπαιδευσεις και χοροπηδαω απο σχολη σε σχολη. Θα ηταν μια ευκαιρια να πανε και περισσοτερα ατομα σε κατι που θελουν και οχι οπου κατσει, απλα και μονο για να διοριστουν. Και θα γινοντουσαν οι διαδικασιες πιο γρηγορα, και τα ατομα που θα εμπαιναν θα ηταν πιο καταλληλα

Καλώς κάνει ελεύθερα ο καθένας αίτηση όπου πρέπει. Αν είχαν μια στοιχειώδη μηχανογράφηση θα τελείωναν όλα σε χρόνο ρεκόρ. Θα βάζαν και 2 επιτροπές για τα αθλήματα σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα και θα γίνονταν όλα γρήγορα.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

Και οι 3 σειρες νομιζω ειμαστε καμια 130-140ρια ατομα. Μακαρι να μας παρουν ολους! Λιγη υπομονη ακομα. Μεχρι την παρασκευη θα εχουν τλειωσει -θελω να πιστευω- οι διαδικασιες τις πυροσβεστικης. Εγω θα ελεγα οτι μετα τις 25 ισως αρχισουν να πεφτουν τα τηλεφωνα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

electrolisa έγραψε:Και οι 3 σειρες νομιζω ειμαστε καμια 130-140ρια ατομα. Μακαρι να μας παρουν ολους! Λιγη υπομονη ακομα. Μεχρι την παρασκευη θα εχουν τλειωσει -θελω να πιστευω- οι διαδικασιες τις πυροσβεστικης. Εγω θα ελεγα οτι μετα τις 25 ισως αρχισουν να πεφτουν τα τηλεφωνα!

Κπου εκει ειμαστε οντως... Πιστευω κ εγω να μας παρουν ολους γτ αλλιως θα μεινουμε απέξω για καμια 10αρια ατομα... Κριμα δν ειναι... !

Αντε να αρχισει να χτυπαει κανα τηλεφωνο...

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

YOK έγραψε:
electrolisa έγραψε:Και οι 3 σειρες νομιζω ειμαστε καμια 130-140ρια ατομα. Μακαρι να μας παρουν ολους! Λιγη υπομονη ακομα. Μεχρι την παρασκευη θα εχουν τλειωσει -θελω να πιστευω- οι διαδικασιες τις πυροσβεστικης. Εγω θα ελεγα οτι μετα τις 25 ισως αρχισουν να πεφτουν τα τηλεφωνα!

Κπου εκει ειμαστε οντως... Πιστευω κ εγω να μας παρουν ολους γτ αλλιως θα μεινουμε απέξω για καμια 10αρια ατομα... Κριμα δν ειναι... !

Αντε να αρχισει να χτυπαει κανα τηλεφωνο...

ναι ρε συ Και θα ειναι κριμα.
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Εγώ φοβάμαι όχι μη μείνουν 10 άτομα έξω, αλλά μη μπούνε αρκετοί λιγότεροι απ`όσους υπολογίζουμε.
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

Οντως κ αυτο παιζει ακομη περισσοτερο... αλλα υπομονη κ 8α τα μα8ουμε ολα σε λιγες ωρες-μερες.

Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Γειά σε όλους σας.
Έχουμε κανέναν που να ξέρει κάτι παραπάνω να μας πεί; Να μην λέμε απλά για να λέμε. Τουλάχιστον να μας πούν περίπου πότε θα πάρουν τηλέφωνο. Είναι κάποιο τηλέφωνο που μπορούμε να ρωτήσουμε; Με υποθέσεις δεν γίνεται... Και εγώ μπορώ να πώ οτι θα πάρουν σε ενα μήνα. Άν έχει κάποιος γνώστό με κάποιο αξίωμα, που μπορεί να μάθει κατι απο μέσα και να μας πεί καλός.
Μέχρι να μας πει κάποιος κάτι έγκυρο και εγώ λέω απλά περιμένουμε.
Εννοείται καλή επιτυχεία σε όλους μας.
Νταλικέρης

Δημοσίευση από Νταλικέρης »

Συμφωνώ απόλυτα με τον χάρη ! Υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε πολλές, αλλα μην υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.
jimmakos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από jimmakos »

Εγω πηρα το πρωι σε ενα τηλ που ειχαν δωσει με τις προκηρυξεις αλλα δεν το σηκωναν, παντως οτι ειναι να γινει θα Το μαθουμε συντομα πιστευω, τουλαχιστον μεχρι την αλλη βδομαδα θα ξεκαθαριζει το τοπιο
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

Παιδια ειμαι και εγω επιλαχων 1717 σειρα και ρωρας αν εχετε καποιο νεο. Μιλαω με ενα παιδι απο λαρισα που ηταν και αυτος μαζι μας αλλα ουτε αυτος εχει καποιο νεο. Εσεις τι αποπση εχετε για ολη αυτη την αναμονη θα μας παρουν η τσαμπα κανοθε ονειρα πανω απο ενα τηεφωνο!

Δεσπότης Μάξιμος

Δημοσίευση από Δεσπότης Μάξιμος »

Σας εύχομαι παιδιά-Ελληνόπουλα Να περάσετε όλοι... Ευχομαι η Παναγιά να σας εχει κατω από την σκέπη της και ο Θεός να σας προσέχει την ώρα που θα εκτελείτε το πιο σημαντικό για την πατρίδα καθήκον!
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Φιλε ηλεκτρο ειχες πει πριν λιγες μερες οτι καποιος σ ειχε πει πωςυπαρχουν ηδη 100 κενα και στις 3 σχολες, ειναι αληθεια λες; Ο φιλος σου απο διδυμοτειχο ξερει για τα κενα που εχουν εκει;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

zisis έγραψε:Φιλε ηλεκτρο ειχες πει πριν λιγες μερες οτι καποιος σ ειχε πει πωςυπαρχουν ηδη 100 κενα και στις 3 σχολες, ειναι αληθεια λες; Ο φιλος σου απο διδυμοτειχο ξερει για τα κενα που εχουν εκει;

φιλε αυτος π μ ειχε πει για τα 100 κενα ηταν ο αστυφυλακας στην αστυνομικη διευθυνση οταν ειχα παει να παρω τη διαταγη στις 6-1!

Ο φιλος απο το διδυμοτειχο γενικα μ εχει πει οτι εχουν δηλωσει καπου 4-5 ατομα παραιτηση απο την αρχητ της εκπαιδευσης (στο χαρτι π εχουνε υπηρεσιες-εξοδους--τιμωριμενους- προς παραιτηση κλπ οπως στο στρατο π ειχαμε εξω απο το επιλοχαδικο, το γραφει). Ωστοσο υπαρχουν κ αλλα ατομα π εχουν περασει πυροσβεστικη κ απλα περιμενουν τηλεφωνο για να φυγουν. Δεν εχει βγει νεα ενημερωση αλλα γενικα εχουν δημιουργιθει κ εκει κενα. Δεν ξερει ποσα. Αυριο, λενε, θα βγει το φεκ της πυροσβεστικης κ απο μεθαυριο -λογικα- θα αρχισουν να σκανε τα τηλεφωνα επομενως να πεφτουν κ οι παραιτησεις. Ελπιζω ΣΙΓΟΥΡΑ σε καμια δεκαρια μερες να μας εχουν καλεσει κιολας. Ειλικρινα δεν ξερω που θα ειμαστε σε 10 μερες. Εδω ή πανω;
zisis

Δημοσίευση από zisis »

Ευχαριστω ρ φιλε. Ελεγα μηπως ηξερες σιγουρα αν οντως υπαρχουν ηδη τοσα πολλα κενα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες