Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)
Εγω παντως εχω αλλαξει αριθμο με τα υπολοιπα παιδια απο την σειρα μου και με μικροτερη σειρα κ με μεγαλυτερη ωστε αν χτυπησει τηλεφωνο να ενημερωσει ο ενας τον αλλον
jimmakos έγραψε:Εγω παντως εχω αλλαξει αριθμο με τα υπολοιπα παιδια απο την σειρα μου και με μικροτερη σειρα κ με μεγαλυτερη ωστε αν χτυπησει τηλεφωνο να ενημερωσει ο ενας τον αλλον
Οπότε τρέχαμε μαζί στο 100άρι... Α! Το άλλο που έμαθα είναι ότι κάποιοι κόπηκαν στις γραπτές εξετάσεις στη σχολή και θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία μεσοβδόμαδα...
Εγω ξερω οτι σχολη με 10 και 20 ατομα δεν γινετε... Τωρα τι λετε εσεις ειναι αλλο θεμα... Επισης κανεις δεν γνωριζει ακριβως στις σχολες αυτη την στιγμη, ποιοι θα φυγουν, ποιοι εχουνε φυγει, ποιοι εχουνε παραιτηθει, ποιοι εχουνε κοπει κτλπ... Ξανα λεγω... Δεν καλεσανε στα καλα καθουμενα 150 ατομα (7η σειρα "α") και καμμια 30αρια απο την Β κατηγορια, ετσι για να βρισκονται προχειρα...
Τι γραπτές εξετάσεις δίνουν παιδιά ξέρετε;
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Μαλλον αν εισαι εκει κοντα. Τι να πω μακαρι να μας παρουν ολους και απο την 7η σειρα. Παντως πιστυω και απο αυτα που διαβαζω οτι η αυτη η την αλλη εβδομαδα θα ξερουμε...
Σχετικά με τις εξετασεις δινουν διαφορα μαθηματα ποινικο δικαιο και τετοια.
Σχετικά με αυτους που εφυγαν ή θα φυγουν απο Κομοτηνη τουλαχιστον... Ειναι γυρο στα 50 ατομα όλοι μαζι. Οι ποιο πολυ για πυροσβεστικη και οι αλλοι δηλοσαν παραιτηση.
Καλη τυχη παιδια.
Σχετικά με αυτους που εφυγαν ή θα φυγουν απο Κομοτηνη τουλαχιστον... Ειναι γυρο στα 50 ατομα όλοι μαζι. Οι ποιο πολυ για πυροσβεστικη και οι αλλοι δηλοσαν παραιτηση.
Καλη τυχη παιδια.
Καληνύχτα παιδιά... Ελπίζω την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο η αγωνία μας να λάβει τέλος και να περάσουμε όσο το δυνατό περισσότεροι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 86
pigasos24 έγραψε:Καληνύχτα παιδιά... Ελπίζω την εβδομάδα που ξεκινάει αύριο η αγωνία μας να λάβει τέλος και να περάσουμε όσο το δυνατό περισσότεροι.
ΑΜΗΝ
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Αντε να δειτε. ΧΔ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλημερα παιδες, για εσας που περιμενετε, στο facebook (5ετης) γραψανε αυτο:
υπογράφηκεεεεεεεεεεεεε και έφυγε για ΦΕΚ... Ναιιιιιιιιι
υπογράφηκεεεεεεεεεεεεε και έφυγε για ΦΕΚ... Ναιιιιιιιιι
Καλημερα... Απο αστυνομικο τμημα μου ειπαν οτι 8α τους καλεσουν ολους οσους εχουν δωσει μεχρι τωρα κ εχουν περασει... Αν οντως ισχυει... Τοτε καλο ειναιγια ολους. υπομονη λιγες ωρες... !
Καλημερα παιδια. Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος, σχετικα με τα μαθηματα που δινουμε στην σχολη, υπαρχει περιπτωση να κοπει καποιος αρα και να ακολουθησει ο επομενος επιλαχων;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Αν μπεις στην σχολη ειναι σχεδον αδυνατο να αποτυχεις στα γραπτα. Δηλαδη δεν το θελουν ουτε και αυτοι!
dimitrisKte έγραψε:Αν μπεις στην σχολη ειναι σχεδον αδυνατο να αποτυχεις στα γραπτα. Δηλαδη δεν το θελουν ουτε και αυτοι!
Kι όμως κόπηκαν άτομα στις γραπτές την προηγούμενη εβδομάδα και θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία αυτή την εβδομάδα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες