Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DSM

Δημοσίευση από DSM »

Απο τους επιτυχοντες κόπηκαν μόνο στα ψυχοτεχνικα γυρο στα 50 ατομα. Πληρωφορια απο αστυνομικό στην σχολή που δωσαμε σημερα ψυχοτεχνικά. Εγώ πέρασα.1 κόπηκε. Αλλα τελειωσα πολυ γρηρορα και δεν ξέρω τι εγινε με τους υπόλοιπους.
Σας ενημερωνω αυριο, εαν μπορεσω να μαθω, πόσοι κόπηκαν στα υγειονομικά.
Υπομονη και καλή μας τύχη.

Χρηστος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Καλησπέρα σας, παιδιά εγώ είμαι επιτυχων και εχω ολοκληρωσει τις διαδικασιες, μπήκα να ενημερώσω τους επιλαχόντες πως στις μερες που ημουν εγω κόπηκαν πάρα πολλα παιδιά και πολλα δεν εμφανιστηκαν καν... Και εκτος απο αυτο σημερα στο τμημα μου είπαν ότι πανω απο 150 ατομα ειτε δεν ήρθαν ειτε κοπηκαν. Αν προσθεσουμε και τις επομενες απωλειες +οτι πολλοι επιλαχοντες το θεωρουν ματαιο κοπο και δε θα πανε καν για τα αθληματα, τοτε ακομη και ο τελευταιος επιλαχων μπορει να ειναι αισιοδοξος και αν το θελει πολυ καλυτερα να μη χασει την ευκαιρια θα ξερει οτι τουλαχιστον προσπαθησε και δε θα χτυπαει μετα το κεφαλι του στον τοιχο. Αυτα απο μενα καλη συνεχεια.
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Μαγκες κοβονται αρκετα ατομα... Ας μην πουν οι επιλαχοντες οτι δεν μπαινουν. Ποτε δεν ξερεις. Εγω υπολογιζω γυρω στους 200 επιλαχοντες θα μπουν
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από pantzos4 »

Stathorakis έγραψε:Μαγκες κοβονται αρκετα ατομα... Ας μην πουν οι επιλαχοντες οτι δεν μπαινουν. Ποτε δεν ξερεις. Εγω υπολογιζω γυρω στους 200 επιλαχοντες θα μπουν

Θα συνφωνίσω μαζί σου φίλε μου. Κοβοντε πολλά ατομα... + οτι καπιοι βεβαια που έχουν κοπεί οτι εχουν πάρει επανεξέταση στα αθλήματα αλλα φανήκαν οτι δεν έχουν κάνει προπονίσης. Λιγοι κοπηκαν στα όρια.

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
DSM

Δημοσίευση από DSM »

100 ατομα κοπηκαν στα υγειονομικά. Βαλε και τα 50 στα ψυχοτεχνικά... Και ακομα δεν τελειωσαν οι διαδικασιες. Από αθληματα ακόμα δεν κοπηκε κανεις γιατι θα εξεταστουν ξανα ολοι οσοι δεν το καταφεραν. Και εκει θα κοπουν σιγουρα κανα 150 ατομα απο όλους. Μπορει και παραπανω. Οποτε μεχρι και την θέση 300-350 επιλαχον να ειναι ετοιμοι οτι θα τους καλεσουν καποια στιγμη, γιατι σιγουρα θα κοπουν και επιλαχοντες του 30% που ειναι τωρα Αθηνα και εξεταζονται. Εγω περασα και την 2η ημέρα Εικόνα. Καλη τυχη σε όλους σας

teo

Δημοσίευση από teo »

Δεν μπορείς κανεις πόσα περιπου έχουν κόπει; Εγω πιστευω γυρω στα 200
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

teo έγραψε:Δεν μπορείς κανεις πόσα περιπου έχουν κόπει; Εγω πιστευω γυρω στα 200
Αγαπητέ φίλε στις σελίδες 3,4, και 7 του παρόντος είχα γράψει ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω κρατήσει για το 2009 και 2010 κοβόντουσαν από το 21 έως 26 τοις εκατό περίπου από αυτούς που εκλήθησαν για εξετάσεις

[ είτε δεν προσήλθαν είτε κόπηκαν στα Υγειονομικά, Αθλήματα κ. Λ. Π.] Τώρα από ότι διαβάζω και εφόσον τα στοιχεία που παραθέτουν τα παιδιά είναι πραγματικά στα διάφορα τόπικ, μιλάμε πλέον γιά απίστευτα μεγάλο ποσοστό αποτυχόντων. Αυτό όμως θα το μάθουμε μόνο όταν μπείτε στη Σχολή.

χαριλαος

Δημοσίευση από χαριλαος »

Ξερετε μαγκες Κόπηκαν Ατομα σημερα; Ευχαριστω εκ των προτερων.
ΕΦ2011
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΕΦ2011 »

7-8 γυναικες και 5-6 αντρες ειδα σιγουρα... Δε ξερω για αλλους. Για αθληματα μιλαω.
επιλαχοντας

Δημοσίευση από επιλαχοντας »

Παιδια αμα καλεσουν κανενα επιλαχοντα να ριξει συρμα παρακαλω...
Άβαταρ μέλους
stratiwtis2401
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από stratiwtis2401 »

Καλημερα παιδια επιλαχων ειμαι με πηραν σημερα το πρωι να παω την δευτερα για αποτυπωματα... ειμαι πολυ χαρουμενος το ηθελα πολυ... ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια κ καλα αποτελεσματα και θα τα πουμε στην σχολη... συγχαρητηρια και στο φορουμ για την πολυτιμη βοηθεια να ειστε καλα...
Άβαταρ μέλους
stathis_ellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stathis_ellas »

Τι σειρα επιλαχων εισαι?
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Μαγκες με πηραν τηλ για αποτυπωματα ειμαι 141 σειρα επιλαχον... Καλη επιτυχια και στους υπολοιπους
DSM

Δημοσίευση από DSM »

Και εγω σημερα πήγα για αποτυπώματα. Σειρα 67 επιλαχον. Καλή επιτυχία παιδειά. Μακαρι να τα πουμε απο κοντα στην σχολή.
Άβαταρ μέλους
stathis_ellas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από stathis_ellas »

178 επιλαχων εδωσα αποτυπωματα...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες