Ακυρώνονται οι προκηρύξεις στις εκλογές;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Ακυρώνονται οι προκηρύξεις στις εκλογές (2011);

Δημοσίευση από 310LELE »

Κοιτα μην πιασουμε αυτο το θεμα. Ειναι πραγματικα τεραστιο γιατι και εγω μπορω να σου πω οτι οι Ε. Φ βγαινουν στους δρομους για τα δεδουλευμενα... Γενικα γινεται χαμος!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Αφήστε τις εκλογες και παρακαλάτε μην γίνει πολεμος
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Αφήστε τις εκλογες και παρακαλάτε μην γίνει πολεμοσ

ο πολεμος εχει ξεκινιση εδω κ χρονια.
ο πολεμος ειναι υπο εξελιξη. Δν ειναι μονο οπλα βουνα πιου πιου κ τ σχετικα. Ο πολεμος γινετε ειδη πιστευ καταλαβαινεις τ εννοω.
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Καραϊσκάκης »

Παιδιά ερωτώ: Εάν βγούνε οι βάσεις σε λίγες ημέρες και από εμάς όσοι περάσουμε, μετά περάσουμε τα αθλήματα και τα τεστ, και μετά γίνουν εκλογές τι γίνεται, ακυρώνονται οι προσλήψεις;
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από pantzos4 »

Οι προσλιψεις δν ακυρονοντε. Ισως αλλαξουν απλα τ κριτιρια. Αλλα δν νομιζω καμια κυβερνιση ν κατσει ν αλλαξει τοσα δν ειναι τοσο χαζοι. Σκεφτεσε ν τ κανει αυτο χωρις προεκλογικα ν πει τπτ; Η αν τ πει οτι αλλαζουν δεδομενα; Δν νομιζω ν τ πει. Θ χασει υποψιφιους,
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Υπάρχει επίσημο ενδεχόμενο ακύρωσης της προκηρύξεως; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει επίσημα...Greek_Army ποια είναι η γνώμη σου παρακαλώ; Τώρα μας πανικόβαλε ο άλλος με τα μισόλογα της ΝΕΤ
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Καραϊσκάκησ έγραψε:Υπάρχει επίσημο ενδεχόμενο ακύρωσης της προκηρύξεως; Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει επίσημα...Greek_Army ποια είναι η γνώμη σου παρακαλώ; Τώρα μας πανικόβαλε ο άλλος με τα μισόλογα της ΝΕΤ

γτ τι ακουσες; Τι ειπε;

Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Αν ακουστηκε κατι για ακυρωση προκυρηξης θα ειναι επειδη το πιο πιθανον παμε σε εκλογες με ολο αυτο το μπαχαλο
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nick_ »

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εδωσα στο διαγωνισμο δοκιμων σημαιοφορων του Λιμενικου κ ειμαι στους επιτυχοντες. Ακουγονται διαφορα. Αν υποθεσουμε οτι πηγαινουμε σε εκλογες, υπαρχει περιπτωση να ακυρωνοταν η προκηρυξη απο τη στιγμη που εχουν ανακοινωθει τα ονοματα των επιτυχοντων;
Γιατι αυτο που λετε περι ακυρωσης προκηρυξης στο παρελθον αφορουσε περιπτωση που δεν ειχαν ανακοινωθει ονοματα επιτυχοντων...
Καραϊσκάκης
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

nick_ έγραψε: Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Εδωσα στο διαγωνισμο δοκιμων σημαιοφορων του Λιμενικου κ ειμαι στους επιτυχοντες. Ακουγονται διαφορα. Αν υποθεσουμε οτι πηγαινουμε σε εκλογες, υπαρχει περιπτωση να ακυρωνοταν η προκηρυξη απο τη στιγμη που εχουν ανακοινωθει τα ονοματα των επιτυχοντων; Γιατι αυτο που λετε περι ακυρωσης προκηρυξης στο παρελθον αφορουσε περιπτωση που δεν ειχαν ανακοινωθει ονοματα επιτυχοντων...
Καταρχήν σ'ευχομαι καλή σταδιοδρομία πλέον. Όσο αφορά το ερώτημα σου, απάντηση δεν υφίσταται. Στο Ελληνικό Κράτος του 2011 δεν υπάρχει αξιοπιστία στα λεγόμενα των πολιτικάντηδων. Μπορείς να προσληφθείς κανονικά στο Λιμενικό και το ίδιο απόγευμα να σε απολύσουν αντισυνταγματικά άνευ δικαιολογίας με απόφαση της Τροϊκας. Εδώ δεν ξέρουμε καν εάν θα απολύσουν τους προσληφθέντες του 2010-2011 και αν θα ακυρώσουν τις τρέχουσες προσλήψεισ... Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από battle3 »

Στις εκλογές ποιο πιθανό είναι το πάγωμα και όχι η ακύρωση. Αν υπάρχει ανάγκη θα πάρουν προσωπικό ανεξαρτήτου κυβέρνησης, απλά ίσωσ Καθυστερήσει!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από greko_27 »

battle3 έγραψε:Στις εκλογές ποιο πιθανό είναι το πάγωμα και όχι η ακύρωση. Αν υπάρχει ανάγκη θα πάρουν προσωπικό ανεξαρτήτου κυβέρνησης, απλά ίσως Καθυστερήσει!

προκηρυξεις που εχουν ολοκληρωθει δεν ακυρωνονται (σεφ οσον υπογραψει ο προεδρος της δημ τις νεες προσληψ) ... Προκ που δεν εχουν ολοκληρωθει μπορουν να παγωσουν και να ξαναπροκηρυχθουν με νεα κριτηρια (οπως εγινε με την προκ της πυροσβ παλαιοτερα.) ... Εξαρταται απο τη νεα κυβερνηση εκτος και εαν για λογους ανωτερας βιας παγωσουν ολα (πχ οικονομικους λογους)
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Μια ερωτηση που βλεπω οτι δεν εχει απαντηθει... πες οτι παγωνουν οι προκυρηξεις μεχρι το καλοκαιρι του 12...

τα κριτηρια ειναι ιδια; Τα ηλικιακα συγκεκριμνα. Γιατι εγω πχ ειμαι του 1983 και με περνει για του εντος του 2011 μονο, δλδ αν παει για του χρονου βγαινω εκτος μαχης; Μπερδεμενα το ειπα ε; Οποιος κτλβε ας συμβουλεψει

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

nikopaok4 έγραψε:Μια ερωτηση που βλεπω οτι δεν εχει απαντηθει... πες οτι παγωνουν οι προκυρηξεις μεχρι το καλοκαιρι του 12...

τα κριτηρια ειναι ιδια; Τα ηλικιακα συγκεκριμνα. Γιατι εγω πχ ειμαι του 1983 και με περνει για του εντος του 2011 μονο, δλδ αν παει για του χρονου βγαινω εκτος μαχης; Μπερδεμενα το ειπα ε; Οποιος κτλβε ας συμβουλεψει

Εαν δεν αλλάξουν τα κριτήρια ηλικίας [που είναι και το πιθανότερο] τότε δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι γεννηθέντες το 1984 και μετά.

Άβαταρ μέλους
battle3
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από battle3 »

nikopaok4 έγραψε:Μια ερωτηση που βλεπω οτι δεν εχει απαντηθει... πες οτι παγωνουν οι προκυρηξεις μεχρι το καλοκαιρι του 12...

Αν αλλάξει η κυβέρνηση πολύ πιθανόν να αλλάξουν και κάποια κριτήρια. Αν καθυστερήσει ένα χρόνο το όριο λογικά θα πάει +1 χρόνο...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες