Προκήρυξη Λιμενικό Σώμα/Δόκιμοι Σημαιοφόροι (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Kostas17 »

slm έγραψε:Απ'οτι ενημερώθηκα από μερικές κοπέλες ίσως κινηθούν νομικά ως προς τα αθλήματα και για το ότι δεν ενημέρωναν αν πέρασες ή όχι (το είχαν αφήσει στην ευχέρεια τις καθεμιάς) και για την ταλαιπωρία που υπήρξε (12ωρο, χωρίς φαγητό, κτλ). Πλάκα πλάκα πάντως με αυτόν το χαμό που επικράτησε στις γυναίκες, εύκολα θα μπορούσαν να γίνουν παρατυπίες. Άντε να δούμε, αν και δεν νομίζω να βγει κάτι και με την κίνηση τους. Άντε και καλό διάβασμα τώρα!Εικόνα

Aν ειναι δυνατον... Ε ρε κεντρο εκπαιδευσης νεοσυλλεκτων που χρειαζονται μερικες μερικες...

Καλο διαβασμα και σε σενα!

ypopshfios_11

Δημοσίευση από ypopshfios_11 »

Κριμα παιδια... Αν διαβαζει καποιος αρμοδιος απευθυνομαι στα ανθρωπινα αισθηματα του...

Ειμαι απο επαρχια και εχω οικονομικα προβληματα... Καθε ταξιδι που κανω με βαραινει με αγχος και επιπροσθετα εξοδα... Επισης γνωριζω εκ προιμιου οτι υπαρχουν αθηναιοι ευκαταστατοι που εχουν κανει φροντιστηρια και ειναι ηδη ετοιμοι να δωσουν ενω εγω απο εδω που ειμαι ακομα μαζευω υλη και σημειωσεις...

Παρολα αυτα εφτασα μεχρι εδω με τις οποιες δυσκολιες ειχα μεχρι στιγμης που εγω ξερω μονο ποσες ητανε...

Μπραβο σας κυριοι... ΜΠΡΑΒΟ που μας ταλαιπωρειτε ετσι...

Μετα απο οσα περναω μπαινω και διαβαζω πως εγγονες τραγουδιστων και γιοι αρχηγων προσπαθουν να αρπαξουν τις θεσεις... Ελατε λιγο στην θεση μας κυριοι...

Άβαταρ μέλους
Kostas17

expedition έγραψε:
greko_27 έγραψε: Εκει θα αποκαλυφθουν ολα... ελπιζω να μην ξαναδω 20αρια στην εκθεση... Εικόνα
Μη παραπληφορείς, ο μεγαλύτερος βαθμός στην έκθεση από τους επιτυχόντες δόκιμους σημαιοφόρους του 2008 ήταν 18,5

greko_27 έγραψε:ΥΓ.Στον προυγουμενο διαγωνισμο οι υποψηφιοι εγραψαν με ΣΤΥΛΟ και οχι με μολυβι οπως λεει το μπλογκ...

manos έγραψε:Γκρεκο για τις διορθωσεις λεει αγορι μου οχι για τις εξετασεις...

Ακριβώς!

Eχεις βρει καπου τα αποτελεσματα του 2008 να τα ριξω μια ματια;

Άβαταρ μέλους
Kostas17

expedition έγραψε:
greko_27 έγραψε: Εκει θα αποκαλυφθουν ολα... ελπιζω να μην ξαναδω 20αρια στην εκθεση... Εικόνα
Μη παραπληφορείς, ο μεγαλύτερος βαθμός στην έκθεση από τους επιτυχόντες δόκιμους σημαιοφόρους του 2008 ήταν 18,5

greko_27 έγραψε:ΥΓ.Στον προυγουμενο διαγωνισμο οι υποψηφιοι εγραψαν με ΣΤΥΛΟ και οχι με μολυβι οπως λεει το μπλογκ...

manos έγραψε:Γκρεκο για τις διορθωσεις λεει αγορι μου οχι για τις εξετασεις...

Ακριβώς!

mpampatsikos

Δημοσίευση από mpampatsikos »

Kostas17 έγραψε:

Eχεις βρει καπου τα αποτελεσματα του 2008 να τα ριξω μια ματια;

http://www.yen.gr/php/download_xitem.php?xitem=33213/epitepilsim2008.xls
themis

Δημοσίευση από themis »

Φίλε μου, πιστεύω ότι και τα δυο βιβλία λένε πάνω- κάτω τα ίδια... Φρόντισε να διαβάσεις πολύ καλά τους ορισμούς! Σου εύχομαι ναι είσαι μέσα στους 60! Καλή σου επιτυχία...
Άβαταρ μέλους
Kostas17

mpampatsikos αυτοι ειναι οι επιλαχοντες και οχι οι επιτυχοντες
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από spongebob »

Στο φυλλο1 του excel (βρισκεται κατω αριστερα) υπαρχουν οι επιτυχοντες
real25

Δημοσίευση από real25 »

http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_8884.html#more
Άβαταρ μέλους
Kostas17

Αντε να δουμε αν οντως θα τα αναρτησει...
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Fayl »

Ritter von Schoneren έγραψε:
Fayl έγραψε:Παιδιά υπάρχει ενότητα για τους υπαξιωματικούς;

fayled;

Πραγματικά χαίρομαι γιατί μερικοί κόπηκαν προκειμένου να αντισταθμιστεί μεν, αλλά εν μέρει, η αδικία προς τα παιδιά της επαρχίας (και όταν λέμε επαρχία δεν εννοούμε Βόλο, Λάρισα, ούτε Σπάρτη, Ηράκλειο) που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να πηγαινοέρχονται τόσο συχνά στην αθήνα, σε αντίθεση με τους Αθηναίους που μισή ώρα μετά την εξέταση ήταν εδώ για να γράψουν αν πήδαγες πρίν ή μετά τη βαλβίδα. Για να μην πω ότι εδώ χάμω όπως θα λέγατε δεν υπάρχουν φροντιστήρια τύπου κολλιντζάς κτλ. Θα μου Πείτε Και καλά δεν πήγατε στο φροντιστήριο, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Δεν με νοιάζει εν τέλει. Άντε, καλή πρώτη μετάθεση στον πειραιά μέσω του βολευτή Α, Β Αθήνας πειραιά που ψηφίσατε.

Kατ'αρχας το fayled δεν καταλαβαίνω που κολλάει. Ισως υπάρχει άλλο μέλος με αυτό το ψευδώνυμο αλλά δν το γνωρίζω.
Δεύτερον αν είχα το βουλευτή που αναφέρεις αυτή τη στιγμή θα ήμουν μέσα και όχι στην απ' έξω όπως είμαι τώρα. Επομένως ούτε πρώτη μετάθεση, ούτε τελευταία.
Το αν κάποιος κάνει φροντιστήριο ή όχι δικαίωμά του, όπως δικαιωμά του να πληρώσει γυμναστή να τον προπονήσει. Το βύσμα δεν είναι δικαίωμα μόνο και δυστυχώς δεν το είχα αλλά το πάλεψα μόνη μου.
Απ΄την άλλη, όταν οι κεντρικές λιμενικές αρχές είναι στον Πειραιά τί πρέπει να γίνει; Να γίνουν οι διαδικασίες στην Άνω Παναγιά; Κάπου κεντρικά πρέπει να γίνουν.
Αντί λοιπόν να χαίρεσαι γι'αυτούς που κόπηκαν, καλύτερα προβληματήσου για κάποιους απ'αυτούς που πέρασαν.
ilektrologos

Δημοσίευση από ilektrologos »

Βασικα το fayled ειναι failed και σε ρωταει αν απετυχες και γι'αυτο ρωτας για υπαξιωματικους. Οπως ακριβως και εγινε...
ypopshfios_11

real25 έγραψε:http://nextok.blogspot.com/2011/09/blog-post_8884.html#more

Εγω ειδα μπροστα στα ματια μου ατομο που απετυχε παταγωδως στο χιλιαρι να περιλαμβανεται το ονομα του στη λιστα των επιτυχοντων... Ω ναι...

Δεν λεω τπτ αλλο...

ypopshfios_11

Καλημερα κιολας!

Εχω και μια αλλη ερωτηση... Για τις αρχες οικονομιας ξερουμε τι πεφτει πανω κατω; Ασκησεις ή μονο θεωρητικές ερωτησεις;

Ευχαριστω πολυ!

fubu

Δημοσίευση από fubu »

Παιδιά ξέρει κανείς πόση ώρα θα μας δοθεί στις γραπτές εξετάσεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες