Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dionisis25 »

handballer έγραψε:19000-20000 η βάση στη γενική σειρά θα έλεγα... Για να δούμε όμως.
Αν είναι τόσα στην γενική σειρά ας ελπίσουμε ότι στην κατηγορία με της ειδικότητες των ένοπλων δυνάμεων με 18500 έχω κάποιες ελπίδες
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από handballer »

dionisis25 έγραψε:
handballer έγραψε:19000-20000 η βάση στη γενική σειρά θα έλεγα... Για να δούμε όμως.
Αν είναι τόσα στην γενική σειρά ας ελπίσουμε ότι στην κατηγορία με της ειδικότητες των ένοπλων δυνάμεων με 18500 έχω κάποιες ελπίδες
είναι καλά τα μόρια σου, γλυτώνεις και τις γυναίκες αλλά οι θέσεις είναι λιγότερες/ανά ειδικότητα οπότε δεν μπορεί κανένας να ξέρει. Για μένα πάντως θεωρώ ότι έχεις ελπίδες. Θα πω και κάτι ακόμα και θυμηθείτε το. Τη διαφορά θα την κάνουν οι ισοβαθμίες και συγκεκριμένα ο βαθμός της Νεοελληνικής Γλώσσας πρωτίστως και δευτερευόντως ο βαθμός των Αγγλικών. Δηλαδή της Ξένης Γλώσσας στο απολυτήριο... Σκεφτείτε μόνο πόσες εκατοντάδες θα έχουν ακριβώς 18000,18500 και 19000 για τη γενική σειρά μιλάω πάντα... Προβλέπω μέχρι και κληρώσεις.[;) ]
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AlexTheGood »

Καλημέρα,

Υπολίγισα τα μόρια μου και έχω περίπου 16.600. Μπορεί να κάνω λάθος.
Έχω απολυτήριο Λυκείου 14.9,lower απο TOEIC, πτυχείο Η/Υ απο ΕΠΑΛ και είμαι απο Ειδ. Δυνάμεις. Σωστά βγαίνουν; Ή μπα;

Έστω πως βγαίνουν τόσα, έχω πιθανότητες; Μάλλον όχι εαν διαβάζω απο κάποιους οτι έχουν 18.000++ και δεν ελπίζουν.

Υπάρχει όμως κάποιο όριο στα μόρια. Πρέπει να έχουμε πάνω απο κάποιον αριθμό πλέον (λόγω πληθωρας αιτήσεων) ή περνάμε στην επόμενη φάση όσα μόρια κι αν έχουμε; Γιατί κάτι άκουσα πως θα πάρουν άτομα με έναν αριθμό και πάνω.

Η άλλη ερώτηση που έχω. Πότε υπολογίζεται να ξεκινήσει η σχολή για τους επιτυχόντες; Εαν για παράδειγμα βγούν οι πίνακες επιτυχόντων τον Νοεμβρη θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα ή και εντός Δεκέμβρη;

Ευχαριστώ προκαταβολικά
Ου πόσοι αλλά που
dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dalena »

Εγώ έχω 19850 για τους λιμενοφύλακες και δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν μπορώ να ελπίζω...
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

dalena έγραψε:Εγώ έχω 19850 για τους λιμενοφύλακες και δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν μπορώ να ελπίζω...
τα μορια σου ειναι πολυ καλα. Σιγουρα εισαι μεσα. Πως βγαζεις τοσα μορια; Τα αθληματα τα εχεις;
Sotos

Δημοσίευση από Sotos »

AlexTheGood έγραψε:Καλημέρα,

Υπολίγισα τα μόρια μου και έχω περίπου 16.600. Μπορεί να κάνω λάθος.
Έχω απολυτήριο Λυκείου 14.9,lower απο TOEIC, πτυχείο Η/Υ απο ΕΠΑΛ και είμαι απο Ειδ. Δυνάμεις. Σωστά βγαίνουν; Ή μπα;

Έστω πως βγαίνουν τόσα, έχω πιθανότητες; Μάλλον όχι εαν διαβάζω απο κάποιους οτι έχουν 18.000++ και δεν ελπίζουν.

Υπάρχει όμως κάποιο όριο στα μόρια. Πρέπει να έχουμε πάνω απο κάποιον αριθμό πλέον (λόγω πληθωρας αιτήσεων) ή περνάμε στην επόμενη φάση όσα μόρια κι αν έχουμε; Γιατί κάτι άκουσα πως θα πάρουν άτομα με έναν αριθμό και πάνω.

Η άλλη ερώτηση που έχω. Πότε υπολογίζεται να ξεκινήσει η σχολή για τους επιτυχόντες; Εαν για παράδειγμα βγούν οι πίνακες επιτυχόντων τον Νοεμβρη θα ξεκινήσει μετά τα Χριστούγεννα ή και εντός Δεκέμβρη;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

14.900 έχεις. Εκτός και αν έχεις προσόντα που δεν αναφέρεις εδώ!
Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Sotos έγραψε:

Στην προκύρηξη λέει πως:
το απολυτήριο λυκείου x 1000
Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας + 500 (Για lower δεν μιλάει; Ή οχι;)

Οι Ε. Δ. Δεν μετράνε; Ούτε το πτυχίο υπολιγιστών;
Η προκήρυξη δεν λέει κάτι αλλό για μόρια. Γι αυτό ρωτάω αν τα έχω βγάλει σωστά.

Έστω πως έχω 14.900, οι πιθανότητες είναι μηδαμινές ε; ...
Ου πόσοι αλλά που
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Το lower είναι καλή γνώση και δεν μετράει γιατί είναι στα βασικά προσόντα όπως και η γνώση Η/Υ

Ούτε οι ειδικές δυνάμεις μετράνε

Sotos

Δημοσίευση από Sotos »

AlexTheGood έγραψε:
Sotos έγραψε:

Στην προκύρηξη λέει πως:
το απολυτήριο λυκείου x 1000
Πολύ καλή γνώση ξένης γλώσσας + 500 (Για lower δεν μιλάει; Ή οχι;)

Οι Ε. Δ. Δεν μετράνε; Ούτε το πτυχίο υπολιγιστών;
Η προκήρυξη δεν λέει κάτι αλλό για μόρια. Γι αυτό ρωτάω αν τα έχω βγάλει σωστά.

Έστω πως έχω 14.900, οι πιθανότητες είναι μηδαμινές ε; ...

-Όχι φιλε μου! Το "lower" αποδεικνύει καλή γνώση και δε σου δίνει μόρια...
-Το πτυχίο υπολογιστών είναι προυπόθεση να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και δε μετράει.
-Το ότι ήσουν ειδικές δυνάμεις σε βάζει σε άλλη κατηγορία (εφόσον το είχες δηλώσει) που μάλλον η βάση θα είναι χαμηλότερη σε σύγγριση με τις άλλες κατηγορίες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

AlexTheGood έγραψε:

Η προκήρυξη ζητάει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ανά κατηγορία, ας πούμε στην Γενική κατηγορία ζητάει 90 άτομα.

Από την Επιτροπή Κατάταξης, καλείται από τις πρώτες κατά σειρά θέσεις επιτυχίας κάθε μιας

από τις υπάρχουσες κατηγορίες, αριθμός υποψηφίων αυξημένος τουλάχιστον κατά το διπλάσιο του

αριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων για κάθε κατηγορία και επιμέρους ειδικότητα, προκειμένου

οι υποψήφιοι αυτοί να υψομετρηθούν, να υποβληθούν σε ψυχοτεχνική δοκιμασία, υγειονομικές

εξετάσεις και να παραπεμφθούν στην Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ)

dalena
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dalena »

kalasnikof13 έγραψε:
dalena έγραψε:Εγώ έχω 19850 για τους λιμενοφύλακες και δεν είμαι και πολύ σίγουρη αν μπορώ να ελπίζω...
τα μορια σου ειναι πολυ καλα. Σιγουρα εισαι μεσα. Πως βγαζεις τοσα μορια; Τα αθληματα τα εχεις;

έχω 18.1 χ1000 απολυτήριο500 απο γερμανικά πολύ καλή γνώση

και 1000 απο αγγλικά αριστη

19600σύνολο συγνώμη για το λάθος...

... Με τη δουλειά έχω χάσει το μυαλό μου

Άβαταρ μέλους
AlexTheGood
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Greek_Army έγραψε:Το lower είναι καλή γνώση και δεν μετράει γιατί είναι στα βασικά προσόντα όπως και η γνώση Η/Υ

Ούτε οι ειδικές δυνάμεις μετράνε

Μάλιστα... Οπότε τρώω κατα 90% άκυρο. Ευχαριστώ
Ου πόσοι αλλά που
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Ρε παιδια καποιος που να ξερει κατι εκ των εσω δεν υπαρχει; μια βαση πανω κατω! Απορω! Στους ειδικους την ξεραμε μια εβδομαδα σχεδον πριν!dalena εγω 19500 εχω, πιστευω για λιμενοφυλακας εστω επιλαχων ψηλα θα ειμαι, ελπιζω να ειμαι και για υπαξ.

Fotis

Δημοσίευση από Fotis »

kalasnikof13 έγραψε:Ρε παιδια καποιος που να ξερει κατι εκ των εσω δεν υπαρχει;μια βαση πανω κατω! Απορω! Στους ειδικους την ξεραμε μια εβδομαδα σχεδον πριν!dalena εγω 19500 εχω, πιστευω για λιμενοφυλακας εστω επιλαχων ψηλα θα ειμαι, ελπιζω να ειμαι και για υπαξ.

Και εγω την είχα αυτην την απορεία! Πολυ μυστηκοπάθεια στο ΛΣ ή δεν έτυχε να αναφερθει κανεις;
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikosl86 »

Αυριο παιδια θα παω λιμεναρχειο και θα ρωτησω μπας και εχουν και αυτη καμια ιδεα τι γινεται!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης