Βάσεις - μόρια για Λιμενοφύλακες (2011)
Ρε παιδιά ένας με απολυτήριο λυκείου 18,19 έχει σπουδάσει σε μεγάλη σχολή. Δέχεται τον υποβιβασμό να φορά ένα ανάποδο τρίγωνο στο μπράτσο (λιμενοφύλακας=δεκανέας).Εμείς με 14 απολυτήριο λυκείου δεν έχουμε ελπίδες;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 15
jimmy_jump έγραψε:Ρε παιδιά ένας με απολυτήριο λυκείου 18,19 έχει σπουδάσει σε μεγάλη σχολή. Δέχεται τον υποβιβασμό να φορά ένα ανάποδο τρίγωνο στο μπράτσο (λιμενοφύλακας=δεκανέας).Εμείς με 14 απολυτήριο λυκείου δεν έχουμε ελπίδες;
Αν είναι αυτά τα μόρια που συγκεντρώνεις δυστηχώς έχεις ελάχιστες ελπίδες
Με πτυχιο τει 8,69 και advance Στα αγγληκα υπάρχει περιπτωση για υπαξ;
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 11
Καλησπέρα και απο μένα!
Τελείωσα λύκειο (τεε) με 17,3 προ λιγων ημερών πήρα lower, απολυθείς ως έφεδρος δεκανέας διαβιβαστής και θα μπώ με αυτούς γιατι στα γενικά με γυνάικες κ πολυτεκνους το βλεπω δύσκολο (1000 μορια απ'οτι λεει η προκύρηξη),ecdl πιστεύω έχω κάποιες πιθανότητες αφου περάσω τα αθλήματα (γιατι πολλοί το θεωρούν δεδομένο). Προφανώς παίζουμε κ εμείς στην προκύρηξη αλλά εχω ένα ακομα θέμα! Στους υπαξ έχω πτυχίο τει 6,25 και για 20 άτομα πανελλήνια, μήπως θα είναι καλύτερα να βάλω απολυτήριο λυκείου;
ευχαριστώ!
Τελείωσα λύκειο (τεε) με 17,3 προ λιγων ημερών πήρα lower, απολυθείς ως έφεδρος δεκανέας διαβιβαστής και θα μπώ με αυτούς γιατι στα γενικά με γυνάικες κ πολυτεκνους το βλεπω δύσκολο (1000 μορια απ'οτι λεει η προκύρηξη),ecdl πιστεύω έχω κάποιες πιθανότητες αφου περάσω τα αθλήματα (γιατι πολλοί το θεωρούν δεδομένο). Προφανώς παίζουμε κ εμείς στην προκύρηξη αλλά εχω ένα ακομα θέμα! Στους υπαξ έχω πτυχίο τει 6,25 και για 20 άτομα πανελλήνια, μήπως θα είναι καλύτερα να βάλω απολυτήριο λυκείου;
ευχαριστώ!
Μήπως ξέρει κανείς εάν οι επιλαχόντες της προηγούμενης προκύρηξης έχουν κάποια μόρια; Κανονικά θα έπρεπε να έχουν!
-
- Στρατηγός
chris_alex έγραψε:Καλησπέρα και απο μένα!
ευχαριστώ!
Αν θες να σου πω την γνώμη μου είναι ότι έχεις χαμηλό βαθμό πτυχίου
-
- Στρατηγός
lucky έγραψε:Μήπως ξέρει κανείς εάν οι επιλαχόντες της προηγούμενης προκύρηξης έχουν κάποια μόρια; Κανονικά θα έπρεπε να έχουν!
Γιατί να έχουνε; Δεν είναι διαγωνισμός του ασεπ για διορισμός δασκάλων

- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Δηλαδή καλύτερα του λυκείου; Αυτό σκεφτόμουν και εγώ να πω την αλήθεια αλλα μια έμπειρη γνώμη νομίζω μετράει καλύτερα!
-
- Στρατηγός
chris_alex έγραψε:Δηλαδή καλύτερα του λυκείου; Αυτό σκεφτόμουν και εγώ να πω την αλήθεια αλλα μια έμπειρη γνώμη νομίζω μετράει καλύτερα!
Θεωρώ πως εκεί θα έχεις περισσότερες ελπίδες
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Απολυτηριο ΤΕΕ β κυκλου 18 προφισενσι και καλη γνωση 2ης ξενης γλωσσας... Υπαρχουν ελπιδες;(ρωταω για την κοπελα μου που κανει τα χαρτια της)
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 49
Καντε τα χαρτια σας και μην ρωτατε εαν περνατε ή οχι... Κανεις δεν ξερει... Οι βασεις σιγουρα θα κυμανθουν πολυ ψηλα... Μονο 600 ατομα θα πανε για υγειονομικα κτλπ και απο αυτους μονο οι 300 περνανε... Σκεφτητε οτι θα γινουν πολλες χιλιαδες αιτησεις...
greko_27 έγραψε:Καντε τα χαρτια σας και μην ρωτατε εαν περνατε ή οχι... Κανεις δεν ξερει... Οι βασεις σιγουρα θα κυμανθουν πολυ ψηλα... Μονο 600 ατομα θα πανε για υγειονομικα κτλπ και απο αυτους μονο οι 300 περνανε... Σκεφτητε οτι θα γινουν πολλες χιλιαδες αιτησεις...
Καλη επιτυχια σε ολους. Μια ερωτηση, για διπλωματα ξενων γλωσσων (Αγγλικα, Γαλλικα), εχει κανεις να μου προτεινει διαδικασια;
Ειναι απαραιτητο να παω στα αντιστοιχα Ινστιτουτα Αθηνας για μεταφραση και επικυρωση, ή μπορω και μεσω καποιου δικηγορου; Και αν ναι και ξερει καποιος να μου προτεινει συγκεκριμενα γραφεια για Αθήνα ή Πάτρα ή Κόρινθο, ευχαριστως να ακουσω.
Γεια σας παιδια... Εκανα και εγω τα χαρτια μου και για τις 2 θεσεις (λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους). Εχω 18500 μορια και ειμαι και στην κατηγορια των πολυτεκνων... Εχω καμια ελπιδα ή μπα;
nemo έγραψε:Γεια σας παιδια... Εκανα και εγω τα χαρτια μου και για τις 2 θεσεις (λιμενοφυλακες και υπαξιωματικους). Εχω 18500 μορια και ειμαι και στην κατηγορια των πολυτεκνων... Εχω καμια ελπιδα ή μπα;
5000 χιλίαδες να είναι όλα τα άτομα (ισως και παραπάνω) ; Και στις δυο προκηρηξης;
όλα τα παιδιά εχουν την ίδια ερώτηση...
η απάντηση...50-50... Να μπεις ή όχι...
υπομονή και αποτελέσματα έρχονται...
στο κατω κατω εδω μέσα (κανείς δεν ειναι μελλοντολογος

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες