asteria έγραψε:Καλημερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τους Υπαξιωματικους Λιμενικου. Λοιπον οταν λεει απολυτηριου λυκειο 16 πλην το περιπτωσεων 2β 2γ απολυτηριο 13 και πανω εννοει τους μουσικους κ τις ειδικοτητες που απεκτησαν στις ενοπλες δυναμεις; Αν εισαι απο ΤΕΙ πρεπει να εχεις απο 16 και πανω;
. Νομιζω οτι πρεπει να εχεις πανω απο 16 αλλα δεν ειμαι σιγουρος και για να μην σε παρω στο λαιμο μου, παρε τηλ. Και ρωτα.
σιγα να μην πρεπει να εχεις κ πανω απο 18 για ΤΕΙ μιλάμε
νικολακη αν ξερεις να διαβασεις και διαβασες την προκυρηξη για τους υπαξιωματικους θα καταλαβενεσ. Λεει αποφοιτοι λυκειου με ελαχιστο βαθμο 16 εκτος απο καποιες κατηγοριες που ανεφεραι ο παραπανω.
ο νικολας ειμαι φιλε ωπος λεει η προκ υπαξ. Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ),
Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή
πρώην ΑΔΣΕΝ),ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπου
Λυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16),
Είμαι 28 ετών (29-04-83) ηλεκτρολόγος μηχανικός Και μηχανικός ΗΥ Απο το ΕΜΠ με μεταπτυχιακό στα οικονομικά (βαθμος πτυχίου 6,64-μεταπτυχιακού 8,79) με αγγλικά proficiency, γαλλικά sorbonne. Απολυτήριο λυκείου 19,3. Με παίρνει να κάνω αίτηση με πιθανότητες επιτυχίας σε κάποια απο τις προκυρήξεις δεδομένου οτι ηλικιακά αποκλείομαι απο τις πιο πολλές?
Για θυμίστε μου παίδες το Proficiency του Michigan ή του Cambridge θέλουν μετάφραση ή αρκεί η επικύρωση από το Πρωτότυπο στο ΚΕΠ; Και εάν θέλει μετάφραση μόνο σε δικηγόρο; Δεν θυμάμαι χρειάζεται?
handballer έγραψε:Για θυμίστε μου παίδες το Proficiency του Michigan ή του Cambridge θέλουν μετάφραση ή αρκεί η επικύρωση από το Πρωτότυπο στο ΚΕΠ; Και εάν θέλει μετάφραση μόνο σε δικηγόρο; Δεν θυμάμαι χρειάζεται;
handballer ποσα μορια εχεις και για ποια κατηγορια;
handballer έγραψε:Για θυμίστε μου παίδες το Proficiency του Michigan ή του Cambridge θέλουν μετάφραση ή αρκεί η επικύρωση από το Πρωτότυπο στο ΚΕΠ; Και εάν θέλει μετάφραση μόνο σε δικηγόρο; Δεν θυμάμαι χρειάζεται;
Λίγα φίλε μου. Πλησιάζω τα 20000. Απίθανο το βλέπω αλλά θα κάνω την προσπάθειά μου... Εσύ φίλος?
Λίγα φίλε μου. Πλησιάζω τα 20000. Απίθανο το βλέπω αλλά θα κάνω την προσπάθειά μου... Εσύ φίλος;