Μουσείο ΕΛΔΥΚ

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
BILL

Μουσείο ΕΛΔΥΚ

Δημοσίευση από BILL »

Παιδια, γεια σας! Σκεφτομαι να παω φετος διακοπες στην Κυπρο και ενδιαφερομαι να επισκεφθω το μουσειο της ΕΛΔΥΚ στο Μαλουντα της Κυπρου. Γνωριζετε αν βρισκεται μεσα σε στρατοπεδο; Αν ναι, μπορουν να το επισκεφθουν ατομα που δεν ειναι στρατιωτικοι; Τελος, αμα θελετε, δωστε μου τη γνωμη σας και πειτε αμα ειναι καλο και αξιζει τον κοπο να το επισκεφθεις.

Υ. Γ. Ο Μαλουντας ειναι μακρια απο την Λευκωσια;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 14447
Εγγραφή: Δευ Οκτ 12, 2009 9:37 pm
Επικοινωνία:

Μουσείο ΕΛΔΥΚ

Δημοσίευση από Greek_Army »

BILL έγραψε:Παιδια, γεια σας! Σκεφτομαι να παω φετος διακοπες στην Κυπρο και ενδιαφερομαι να επισκεφθω το μουσειο της ΕΛΔΥΚ στο Μαλουντα της Κυπρου. Γνωριζετε αν βρισκεται μεσα σε στρατοπεδο; Αν ναι, μπορουν να το επισκεφθουν ατομα που δεν ειναι στρατιωτικοι; Τελος, αμα θελετε, δωστε μου τη γνωμη σας και πειτε αμα ειναι καλο και αξιζει τον κοπο να το επισκεφθεις.

Υ. Γ. Ο Μαλουντας ειναι μακρια απο την Λευκωσια;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!



Το Μουσείο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου ``Τχη (ΜΧ) Σταυριανάκου Σωτήριου`` της ΕΛΔΥΚ στο χωριό Μαλούντα,25χλμ από τη Λευκωσία στο δρόμο προς Παλαιχώρι. Στο χωριό υπάρχουν πινακίδες που οδηγούν στο στρατόπεδο. Επίσκεψη στο Μουσείο μπορεί να προγραμματισθεί κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 22412720 - 22412721 ή με αποστολή fax στο 22412706. Για την καλύτερη δυνατή ξενάγηση στο Μουσείο, θα ήταν προτιμότερο η κάθε ομάδα που θα ξεναγείται να μην υπερβαίνει τα 50 άτομα, ενώ η διάρκεια της ξενάγησης είναι 45 λεπτά περίπου. Το Μουσείο διαθέτει υποδομή για άτομα με ειδικές ανάγκες.


Φωτογραφίκο υλικό

BILL

Μουσείο ΕΛΔΥΚ

Δημοσίευση από BILL »

Ευχαριστω παρα πολυ!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης