Aπλήρωτη η 6η σειρά των Ειδικών Φρουρών
Καλημερα συναδελφοι! Τι θα γινει με τους ε. Φ τελευταιας σειρας; Θα πληρωθουν καποια στιγμη υπαρχει καποια εξελιξη?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Αφού ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του δεν έχω να χάσω τίποτα να πω και εγώ τι μου είπε ο δικός μου "γνωστός" από την αστυνομία. Τον ρώτησα αν ισχύσει αυτό που λέτε για απλήρωτους αστυνομικούς της τελευαταίας σειράς και μου είπε ότι είναι βλακείες... Κάνανε εκπαίδευση 4 μήνες στη κομοτηνή και μετά όταν ήρθαν εδώ τον απρίλιο κάνανε δόκιμοι 1 μήνα και ουσιαστικά σαν ειδικοί φρουροί έχουν δουλέψει μόνο τον μάιο... ΑΡΑ οι μισθοί τους τώρα θα μπουν... Αν ακούσει ότι δεν πληρωθούν θα μου πει... Ισχύει ή όχι αυτά ξέρω εγώ... Μήπως λοιπόν να αφήσουμε όλοι τις απόψεις μας και να λέμε επιβεβάιωμένα πράγματα; Ιδίως αν είναι να λέμε απαισιόδοξες ιστορίες για αγρίους...
πωωωω... Ο, τι να΄ναι! Φιλε μπες λιγο sefeaa και δες καλυτερα, ευχαριστω.Λακεδαιμόνιος έγραψε:Αφού ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του δεν έχω να χάσω τίποτα να πω και εγώ τι μου είπε ο δικός μου "γνωστός" από την αστυνομία. Τον ρώτησα αν ισχύσει αυτό που λέτε για απλήρωτους αστυνομικούς της τελευαταίας σειράς και μου είπε ότι είναι βλακείες... Κάνανε εκπαίδευση 4 μήνες στη κομοτηνή και μετά όταν ήρθαν εδώ τον απρίλιο κάνανε δόκιμοι 1 μήνα και ουσιαστικά σαν ειδικοί φρουροί έχουν δουλέψει μόνο τον μάιο... ΑΡΑ οι μισθοί τους τώρα θα μπουν... Αν ακούσει ότι δεν πληρωθούν θα μου πει... Ισχύει ή όχι αυτά ξέρω εγώ... Μήπως λοιπόν να αφήσουμε όλοι τις απόψεις μας και να λέμε επιβεβάιωμένα πράγματα; Ιδίως αν είναι να λέμε απαισιόδοξες ιστορίες για αγρίους...
ΕΛΛΑΣ
Αυτό λέωωωωωωω... Ότι αν είναι να ακούμε τον κάθε πικραμένο τι λέει ζήτω που καήκαμε... ! Διαβάστε επιτέλους πριν αρχίσετε τις ειρωνίες... Έλεος!
Πες του αστυνομικου που στο πε οτι μαλλον δε ξερει τι λεει η ζει στο δικο του πλασματικο κοσμο του δημοσιου, ξερεις, σε εκεινα τα γραφεια που πληρωνονται κατευθειαν... Λοιπον η 6 σειρα εχει παρει 500 ευρωπουλακια για να περασει το πασχα, και αλλα 700 ευρω που πηραν πριν 3 μερες. Σαν δοκιμοι ειδικοι φρουροι, πληρωνονται με το μισθο του δοκιμου αστυφυλακα, κατι το οποιο δεν γινοταν λογω οχι τοσο της ασχημης καταστασης, αλλα γενικοτερα γιατι υπαρχει μια καθυστερηση στις νεενς σειρες... Ειναι απληρωτοι, αλλα πλεον δεν ειναι καποιο τραγικο ποσο. Ειναι γυρω στα 900 ευρω ακομα. Και αυτο δεν ειναι αποψη, ειναι η πραγματικοτητα γιατι ο συγκατοικος-ξαδερφος μου ανηκει σε αυτη τη σειρα.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Οτι ειπα ειναι αληθες και επιβεβαιωμενο αλλιως δεν θα το ελεγα, εν αντιθεση με εσενα, γιατι αυτα που σου ειπε ο δικος σου ειναι αναληθη, πρωτον τα παιδια ηταν για 2 μηνες δοκιμοι και οχι 1 μηνα οπως ολες οι σειρες αλλωστε και δευτερον μαλλον εισαι εκτος τοπου και χρονου οσον αφορα την προκυρηξη των ε. Φ γιατι αν ενδιαφεροσουν θα εκανες τον κοπο να μπεις στο σεφεα οπως ειπε και το αλλο το παληκαρι και θα εβλεπες οτι οντως ειναι απληρωτα τα παιδια. Και για να λενε οι ιδιοι οι ειδικοι φρουροι οτι ειναι απληρωτοι μεσω του σαιτ τους ειναι αληθες.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πεστου τα ρε φιλε επιτελους...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
μηπως λες βλακειες; Τελευταια σειρα ειμαι και ξερω καλα αν καναμε ενα η 2 μηνες πρακτικη και αν επρεπε να πληρωθουμε η οχι...Λακεδαιμόνιος έγραψε:Αφού ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του δεν έχω να χάσω τίποτα να πω και εγώ τι μου είπε ο δικός μου "γνωστός" από την αστυνομία. Τον ρώτησα αν ισχύσει αυτό που λέτε για απλήρωτους αστυνομικούς της τελευαταίας σειράς και μου είπε ότι είναι βλακείες... Κάνανε εκπαίδευση 4 μήνες στη κομοτηνή και μετά όταν ήρθαν εδώ τον απρίλιο κάνανε δόκιμοι 1 μήνα και ουσιαστικά σαν ειδικοί φρουροί έχουν δουλέψει μόνο τον μάιο... ΑΡΑ οι μισθοί τους τώρα θα μπουν... Αν ακούσει ότι δεν πληρωθούν θα μου πει... Ισχύει ή όχι αυτά ξέρω εγώ... Μήπως λοιπόν να αφήσουμε όλοι τις απόψεις μας και να λέμε επιβεβάιωμένα πράγματα; Ιδίως αν είναι να λέμε απαισιόδοξες ιστορίες για αγρίους...
Ρε παιδια μας δουλευει; Δεν πηρατε 500 το πασχα και αλλα 700 τωρα; Θα με τρελανει; Το ξερω οτι σας χρωστανε, ο τυπος λεει οτι εχετε πληρωθει και οτι αυτα που λεω ειναι αναληθη. Και ρε φιλε τι να σου πω. Τραγουδα εσυ με τον υπασπιστη σου. Αν μιλαω σωστα ας σου πουν τα παιδια... Και αφου ξερεις τοσα πολλα πες μας ρε μαγκα αφου ειναι διπλα του τι παιζει με της πυροσβεστικης... ; Η επειδη ειναι της αστυνομιας του γινονται παρεμβολες στην προκυρηξη της πυροσβεστικης και δεν ακουει... ; Α ρε φιλε, ασε μας στον πονο μας και κοψε τις παπατζες... Απο τοτε που βγηκε η παπατζα χαθηκε ο νιντζα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Φιλε γρηγορη εγω μαζι σου συμφωνησα γιατι ετσι ειναι τα πραγματα, η απαντηση μου πηγαινε στον λαικαιδεμονιο, γιαυτον εννουσα οτι αυτα που λεει ειναι αναληθη.
Σου είπα τι μου είπε εκείνο το παιδί... Και δεν ήταν κανάς γραφιάς ή δεν ξέρω και γω τι άλλο λέτε αλλά ένας ειδίκός φρουρός που μπήκε στη προτελευταία σειρά των 1500 και μου είπε ότι αυτά ξέρει... Τώρα εγγυημένα δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί δεν έχει μιλήσει με κανέναν της τελευταίας σειράς... Το πήγε με βάση το πότε πήγαν για εκπαίδευση, βγήκαν δόκιμοι και τώρα ειδικοί φρουροί. Το σεφεαα επίσης δεν λέει ότι είναι πλέον απλήρωτοι αλλά ότι τους χρωστάνε ένα μικρό ποσό... Σταματήστε επιτέλους αυτή τη καταστροφολογία... !
Καταστροφολογια; Καλa μαγκα εξω απο το χορο το ιδιο θα ελεγα! Σεβασου ορισμενα πραγματα και μην προκαλεις.
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Πεστα ρε μικε γιατι μερικοι νομιζουν οτι Η αστυνομια περνει τα τρελα λεφτα... Ε και σου λεει να τους χρωσταμε και 1 2 χιλιαρικα δεν λεει κατι εχουν αυτοι ρε σοβαρευτειτε για να μπεις αστυνομια ειδικα για τον πρωτο καιρο πρεπει να εχεις καβατζα 2-3 χιλιαρικα για να δινεις... Αχαχααχ
Αγαπητοί asimike και nikoslok φαίνεται ότι γιά να επιμένει τόσο ο φίλος παραπάνω, κάτι θα ξέρει περισσότερο από εσάς. Μην τον... Αμφισβητείτε λοιπόν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες