Δικαιολογητικά για υποψήφιους ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Ευχαριστω πολυ φιλε karabill!
Φετος δινεις και συ;
Φετος δινεις και συ;
Σας παρακαλω στα χαρτια των στρατιωτικων σχολων, που μας εδωσαν με τις διευθυνσεις τους, για τις πανελλαδικες, Στη ΣΤΥΑ δεν αναφερεται ΤΚ και τηλ επικοινωνιας... Θα μπορουσε καποιος να μας εξυπηρετησει παρακαλω αν γνωριζει, γιατι θα πρεπει να στειλω την αιτηση ταχυδρομικως
Παιδιά εστειλα την αιτηση στη ΔΑΕ και δεν έβγαλα φωτοτυπία, μπορώ τώρα να παω στη ΔΑΕ και να την φωτοτυπήσω; Αλλιώς τι γίνεται; 

Πέρυσι που έδωσα εγώ στη ΣΜΥΝ δεν ζήτησαν τη φωτοτυπία, την οποία και ελάχιστοι είχαν μαζί τους...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Εγώ τα έστειλα στην διεύθυνση που έδινε στην προκήρυξη
Αυτά θα βάλεις που λέει και η προκήρυξη:Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαιδεύσεωςνικος έγραψε:Σας παρακαλω στα χαρτια των στρατιωτικων σχολων, που μας εδωσαν με τις διευθυνσεις τους, για τις πανελλαδικες, Στη ΣΤΥΑ δεν αναφερεται ΤΚ και τηλ επικοινωνιας... Θα μπορουσε καποιος να μας εξυπηρετησει παρακαλω αν γνωριζει, γιατι θα πρεπει να στειλω την αιτηση ταχυδρομικως
(ΔΑΕ/Α7), Δεκέλεια Αττικής (Τατόι) ΤΓΑ 1010
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Εγώ τα έστειλα ς αυτήν: Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας Αεροπορική Βάση Δεκέλειας Αχαρνές Αττικής μήπως δεν πάει επειδή δεν έγραψα αυτό; (Τατόι) ΤΓΑ 1010
Αν έχει περάσει κάποιος πκε για σχολή ικάρων κ μπορει ας μου πει τι γινεται με το θέμα της φωτοτυπίας της αίτησης... Ευχαριστώ
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
Το ακουσα και εγω για σμυν αυτο που λεει ο lefterisg! Οπως επισης μου ειπαν παιδια που εδωσαν, οτι στο ναυτικο ειναι πιο ελαστικοι. Αρα στις αλλες σχολες μπορει να το ζητανε.(μια υποθεση εκανα)
Ουτε και εγω εβγαλα φωτοτυπια υπαρχει περιπτωση να μην με δεχτουν στη σσας δινω. Βασικα τι χρειαζεται να το χεις;
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
Για να το γραφει η προκυρηξη οτι χρειαζεται μαλλον ετσι θα ναι. Αλλα καλυτερα να περιμενουμε την απαντηση καποιου ο οποιος θα ξερει σιγουρα!
Σοβαρα παιζει να μην σε δεχτουνε για κατι τετοιο αφου εχουν ολα Τα στοιχεια σου. Αυτο μου λειπει τωρα Να σκεφτομαι 8 μερες πριν τις πανελληνιες.
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
Οχι ρε! Διαβασε και βγαλε τα μορια εσυ και μετα ολα γινονται! Το αγχος θα μας ολους, το βλεπω

Γεια σας παιδια, εγώ πέρυσι που έδωσα στη ΣΣΑΣ μας ζητούσαν να δουν και την φωτοτυπία της αίτησης-δήλωσης!'Οσοι δεν βγάλατε φωτοτυπία, πάρτε τηλ. Στη σχολή πρώτης προτίμησης που δηλώσατε και ρωτήστε τί μπορείτε να κάνετε πλέον! Θα Υπάρχει λύση νομίζω!
KΑι γω περσυ στη ΣΣΑΣ εδωσα και ζητησαν μονο ταυτοτητα... Τιποτα αλλο... Ασε που φετος στη ΣΣΑΣ δεν δουλευε το φωτοτυπικο οταν κατεθεσα τα χαρτια... Η ημερομηνια η οποια θα ανακοινωσουν ποιοι πληρουν τις προυποθεσεις (στα χαρτια) ειναι 18 Μαιου, σωστα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης