ΚΑΑΥ - Νέα Πέραμος (Καβάλα)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
HEy

Δημοσίευση από HEy »

Εκατσα εκει μια εβδομαδα με αποσπαση αφου υπηρετουσα σε κοντινη μοναδα πυροβολικου.Αν πας χειμωνα ειλικρινα ειναι ντροπη να ισχυριζεσαι οτι την περιοδο αυτη υπηρετεις στις ενοπλες δυναμεις! Δηλαδη... Ορεξη να χεις να κοιμασαι, να πινεις ποτα, να κανεις τσιμπουσι στο κουζινακι, να ψαρευεις κλπ.

Οι υπηρεσιες ειναι κοροιδια αφου ετσι και αλλιως ειναι κοροιδια να υπαρχει στρατος εκει περα για να φυλαει την παραλια που κανουν το καλοκαιρι διακοπες τα στελεχη. Επομενως δεν εχει και κανεις απαιτηση απο εσενα να εισαι κυριλε. Χαρακτηριστικα σου αναφερω οτι ενα πρωι ξυπνησα στις 11.30 πρησμενος απο τον υπνο.

Και το φαγητο ειναι αψογο. Πολιτικο προσωπικο βλεπεις...

Αρνητικα... Οταν πηγα εγω εκει, υπηρετουσαν 3-4 Τουρκοι. Οι ανθρωποι αυτοι ειχαν μεγαλη εχθρα με την καθαριοτητα και ως εκ τουτου οι κοριοι κανανε παρτυ. Μεγαλο πακετο, τσιμπησαν 2 παιδια, τους πηδηξαν! Μεχρι που τα πηρα, τους εβαλα να βγαλουν τα κρεβατια εξω, τα περιλουσαμε με πετρελαιο και τα καψαμε. Ευτυχως μετα απο αυτο δεν ειχαμε κρουσματα.

Αν δεν εχεις αμαξι, ετοιμασου να αρχισεις τα ναρκωτικα μιας και η Περαμος ειναι πικρα το χειμωνα.

Αν πας καλοκαιρι, εκει εχει λατζα, εχει τρεξιμο... Γενικοτερα στα ΚΑΑΥ δεν υπηρετεις την πατριδα αλλα τις οικογενειες των αξιωματικων που κανουν διακοπες. Οσοι πηγανε καλοκαιρι γυρνουσαν στη μοναδα με 20Φ το λιγοτερο.

LWQ

Δημοσίευση από LWQ »

ΗEy Με ειχανε στειλει σε ενα ΚΑΑΥ που απεναντι εβλεπα σχεδον την Θασο, αρα πρεπει λογικα να προκειται για την Νεα Περαμο. Δεν ειμαι σιγουρος ομως το μονο που θυμαμαι ειναι οτι εξω απο την πυλη μερικα μετρα πιο διπλα ειτανε μια εκκλησια διπλα ακριβως στο δρομο και οταν διεσχιζες τον δρομο απο τα ΚΑΑΥ κατεβαινες ενα μονοπατι κατηφορικο και εφτανες κατευθειαν κατω στην παραλια... Μπορει να ειναι αυτο στην Νεα Περαμο. Θυμαμαι οτι με ειχανε στειλει για μια ή δυο εβδομαδες (δεν ειμαι σιγουρος), απο την Κομοτηνη και ειχα λιωσει και εγω και κατι αλλοι. Ειτανε Τελη Ιουλιου αρχες Αυγουστου. Ζεστη γαμησετα! Λατζα. Μεχρι και φιδι ειχαμε να αντιμετωπισουμε επειδη ο θαλαμος ειτανε σαν το "μικρο σπιτι στο λειβαδι" ενα σπιτακι μικρο στην μεση και γυρω αγροι Τοσο Ψηλοι που εφταναν στην μεση του σωματος.
Zikos

Δημοσίευση από Zikos »

Αγόρια, καλησπέρα. Είμαι 313 και υπηρετώ στην χειρότερη μονάδα της κομοτηνής, το 646 Μ/Κ ΤΠ. Κάθε μέρα τρέξιμο, αναφορές, επιθεωρήσεις και δεν συμαζεύεται... Μέχρι που μου ήρθε τελικά απόσπαση για τα ΚΑΑΥ της Νέας Περάμου και φεύγω την Παρασκευή στις 07/05/11. Το θέμα είναι πως είμαι και απο Καβάλα, και αντέδρασα κάπως χαρούμενα. Αλλα όταν άρχισα να το ψάχνω, έμαθα πως τώρα που ανοίγουν και έρχονται οι αξιωματικοί είναι λίγο ζόρικα. Οι απορίες μου είναι οι εξής.:

Πως πάνε εκεί οι υπηρεσίες;
Πόσο τρέξιμο και αγγαρεία θα φάμε στη μούρη;
Θα δούμε ποτέ το σπίτι μας, ή τζάμπα πάμε εκεί;
Κάθε πότε παίρνεις υπηρεσιακό;
Είναι σοβάροί άνθρωποι εκεί, ή φωνάζουν τσιρίζουν και γκαρίζουν;
ΠΟΣΟ προβλεπέ πρέπει να είμαι εκεί εφόσον θα μπαινοβγαίνουν σπαθιά, πιρούνια, αστέρια, φωτίες, πυρκαγιές;
Τι πόστα έχει και τί κάνουμε εμείς εκει οι αποσπαζόμενοι;

ΣΑΣ παρακαλώ, διαφωτίστε με, γιατί έστω και για 3 μήνες παίρνω αναβολή!
Ευχαριστώ!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν δεν υπάρχει και εποχικό προσωπικό στα ΚΑΑΥ, όπως στον Άγιο Ανδρέα Αττικής, άσ'τα να πάνε.

Γενικώς, όποιος πήγαινε ΚΑΑΥ τους καλοκαιρινούς μήνες του έβγαινε η ψυχή μέχρι να τελειώσει η καλοκαιρινή περίοδος.

Ελπίζω να διαψευστώ και να έχουν βελτιωθεί τα πράγματα εκεί που θα πάς.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες