Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ) 2011
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Παιδια χαιρεται! Ξερει κανεις πως θα προεξεχθουν και που οι Π. Ε.(ψυχοτεχνικα τεστ, αθλητικες εξετασεις, ιατρικες κτλ) αν δηλωσω ΣΜΥ; Βασικα για να κανω πιο σαφη την ερωτηση μου... Ακουσα οτι 2 μερες θα παω στα τρικαλα και 3 μερες στην Αθηνα. Ισχυει; Ξερει κανεις?
Τα αθληματα και γενικα οι πκε γινονται πριν το μηχανογραφικο?
Πριν το μηχανογραφικο...
Ευχαριστω!

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Παιδια χαιρεται! Ξερει κανεις πως θα προεξεχθουν και που οι Π. Ε.(ψυχοτεχνικα τεστ, αθλητικες εξετασεις, ιατρικες κτλ) αν δηλωσω ΣΜΥ; Βασικα για να κανω πιο σαφη την ερωτηση μου... Ακουσα οτι 2 μερες θα παω στα τρικαλα και 3 μερες στην Αθηνα. Ισχυει; Ξερει κανεις;
το αναποδο

Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
-
- Στρατιώτης
Καλημερα σε ολους ειμαι καινουριος στο φορουμ και γραφτηκα για να ρωτησω ορισμενα πραγματακια.
Διαβασα στις προιγουμενες σελιδες οτι Πρεπει Να ειχες διαλεξει σε ποια σχολη θα δωσεις αθληματα Αυτο το δηλωνεις μεσω μηχανογραφικου; Γιατι εγω ειχα συμπληρωσει ενα χαρτι απλως οτι δηλωνω στρατιωτικες σχολες γενικα!
Επισης θελω να περασω ικαρων ξερετε που πρεπει να δωσω αθληματα Επισης Τα εξοδα για να παω εκει που πρεπει να δωσω ειναι δικα μου η τα πληρωνει και αυτα το κρατος; Ολο μου λενε σχετικα με μια προκειριξη Εχει βγει αυτη η προκυρηξη ; Τι θα αναγραφει ;
Διαβασα στις προιγουμενες σελιδες οτι Πρεπει Να ειχες διαλεξει σε ποια σχολη θα δωσεις αθληματα Αυτο το δηλωνεις μεσω μηχανογραφικου; Γιατι εγω ειχα συμπληρωσει ενα χαρτι απλως οτι δηλωνω στρατιωτικες σχολες γενικα!
Επισης θελω να περασω ικαρων ξερετε που πρεπει να δωσω αθληματα Επισης Τα εξοδα για να παω εκει που πρεπει να δωσω ειναι δικα μου η τα πληρωνει και αυτα το κρατος; Ολο μου λενε σχετικα με μια προκειριξη Εχει βγει αυτη η προκυρηξη ; Τι θα αναγραφει ;
Η προθεσμία υποβολής αίτησης για να είσαι υποψήφιος στις στρατιωτικές σχολές έχει παρέλθει. Καλά που ήσουν τόσο καιρό; Αν δεν έχεις στείλει τα χαρτιά σου δυστυχώς για φέτος δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος...
-
- Στρατιώτης
Ειχα δηλωσει πριν κατι μηνες στρατιωτικες σχολες σε ενα χαρτι ! Το θεμα ειναι οτι διαβασα σε προηγουμενες σελιδες του ποστ οτι πρεπει να δηλωσεις Και συγκεκριμενη σχολη για να πας να δωσεις τα αθληματα! Αυτο ισχυει Μπορεις να απαντησεις στις προηγουμενες ερωτησεις;
-
- Στρατιώτης
Ειχα Συμπληρωσει ενα χαρτι για να ειμαι υποψηφιος στις στρατιωτικες σχολες απλως διαβαζα σε παλαιοτερα Ποστ οτι πρεπει να δηλωσεις και την σχολη Στην οποια θες να πας να δωσεις αθληματα. Αυτο ισχυει αν ναι Που το δηλωνεις και μπορεις να απαντησεις σε προηγουμενες ερωτησεις
Το χαρτί που συμπληρώνεις στο σχολείο απλά, δεν ισχύει. Πρέπει να συμπληρώσεις και την αίτηση-δήλωση για να είσαι υποψήφιος στις στρατιωτικές σχολές, την οποία και την στέλνεις στη σχολή πρώτης προτίμησης. Χώρις αυτή υποψήφιος δεν μπορέις να είσαι...
-
- Στρατιώτης
Δηλαδη η αιτιση που συμπληρωσα για την σχολη Για που χρησιμευει Μηπως επρεπε να μας ενημερωσει Καπιος ; Το περιθωριο τελειωσε δηλαδη;
Οταν λές αίτηση, εννοείς αυτή ?
-
- Στρατιώτης
Οχι Ηταν μια αιτηση που ελεγε στρατιωτικες σχολες Εμπορικο ναυτικο Αστυνομικες σχολες κτλπ δηλαδη τωρα προλαβενω να την συμπληρωσω;
Έχει περάσει η ημερομηνία. Ήταν μέχρι τις 6 Μάη και τις 31 βγαίνουν οι ημερομηνίες για τα αθλήματα. Δυστυχώς, αλλά άργησες...
-
- Στρατιώτης
Μηπως επρεπε να ειχαμε ενημερωθει απο καποιον;lefterisg έγραψε:Έχει περάσει η ημερομηνία. Ήταν μέχρι τις 6 Μάη και τις 31 βγαίνουν οι ημερομηνίες για τα αθλήματα. Δυστυχώς, αλλά άργησες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης