Μπάνιο και τουαλέτες στο στρατό
Ψυχραιμία ρε παιδιά! Δεν παθαίνει κανείς τίποτα! Γυμναστήριο δεν έχεις πάει ποτέ; Είδες εκεί να σου έχουν πριβέ αποδυτήρια; Δε θα πάθεις κάτι αν σε δει ή δεις τον άλλο για 5 λεπτά! Και στο κάτω κάτω ένα τοιχείο είναι όντως επαρκές στο να μην έχεις επαφή με τον άλλο δίπλα! Ή μήπως σε άλλες τουαλέτες που έχεις πάει ποτέ σε καταστήματα ή γενικά δημόσιας χρήσης έχεις την πλήρη απομόνωση...
Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
Καλημέρα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση αλλά το έχω αγχος. Τι παίζει με τις τουάλετες στο ΚΕΤΘ; Βασικά έχουν πόρτες; Γιατί δεν είναι και οτι καλύτερο να ενεργείσαι και ο άλλος να σε βλέπει και μ αυτό έχω ενα προβληματάκι. Και κάτι ακόμα. Μπορείς να πάρεις την σωλήνα να πληθείς αφού ενεργηθείς ή απαγορευέται?
avlonas11 έγραψε:Καλημέρα. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση αλλά το έχω αγχος. Τι παίζει με τις τουάλετες στο ΚΕΤΘ; Βασικά έχουν πόρτες; Γιατί δεν είναι και οτι καλύτερο να ενεργείσαι και ο άλλος να σε βλέπει και μ αυτό έχω ενα προβληματάκι. Και κάτι ακόμα. Μπορείς να πάρεις την σωλήνα να πληθείς αφού ενεργηθείς ή απαγορευέται;
Η απάντηση λίγο παραπάνω:
Nassos έγραψε:Οι τουαλέτες στους Λόχους/Ίλες και Τάγματα/Επιλαρχίες είναι τούρκικες. Εξαίρεση αποτελούν οι τουαλέτες των διοικητηρίων που είναι κανονικού τύπου. Έχουν κανονικό καζανάκι, απλώς σε περίπτωση που χαλάσει και αργήσει να έρθει τεχνικός (στρατιώτης είναι ως επι των πλείστων) παίρνεις το κουβά και ρίχνεις νερό μέσα στη τρύπα.
Ναι μαζί είναι τα ντούς και οι τουαλέτες, απλά χωρίζονται με τοιχείο. Συνήθως είναι 2 ντούς και 2 χέστρες. Όλα είναι ανεξάρτητα μεταξύ τους, επομένως μη ανησυχείτε για τυχόν παραβίαση "ιδιωτικότητας".
Ευχαριστώ πολύ!
Φυσικα κ σε μερικα στρατοπεδα δν ειναι ετσι. Το 505 τπ/ν εχει 5 η 6 χεστρες κ απεναντι απο την πορτα της χεστρας ειναι 5-6 ντουζιερες. Τ καθε κτισμα εχει 2 τετοια δωματια. Απλα οι λοχοι ποια αποτελουντε απο 2-3 διμιριες εκει κ 1 κτιζμα για λοχο εχει 2 λοχους μεσα κ παιρνει μια τουαλετα ο ενας λοχος μια ο αλλος. Μονο ο 3 λοχος μενει μονος με 5 χεστρε και 1 κανονικη... Αλλα τ κλειδι τ εχουν οι παλοιοι για παρτυ τους την κλιδονουνε κ τ μπανια ειναι ξεχοριστα σε αλλο δωματιο. Ολα αυτα μεσα σε κτιριο δν ειναι εξωτερικα... Αλλα στον διαδρομο δν τ λες κ σαουνα. Τρως παλι κρυο
Ισχύει ότι το βράδυ δεν επιτρέπεται να σηκωθείς να πας τουαλέτα;
Ποιός στο είπε αυτό; Φυσικά και επιτρέπεται, στον θάλαμο θα κάνεις "ψιλό" και "χοντρό;

Ένας φίλος που είχε πάει. Πήγαινε αλλά ήταν αυστηρά τα πράγματα μου είχε πει. Ξέρω γω. Σε πάπια. 

Σε μονάδες βάζουν τουαλετοφύλακες για τυχόν ατυχήματα ή βρωμιές.
Του αφήνεις και κέρμα στο πιατάκι μετά;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 7
Είχα κάνει στον βόλο τουαλετοφύλακας, τραγική υπηρεσία, αν αργούσε ο άλλος του χτύπαγες την πόρτα για να δεις αν είναι καλά.
Μετά έκανες έλεγχο αν υπήρχανε αποτσίγαρα γιατί απαγορευόταν το κάπνισμα

Μετά έκανες έλεγχο αν υπήρχανε αποτσίγαρα γιατί απαγορευόταν το κάπνισμα

Μήπως κοίταζες και τα κακάκια του μετά; Χαχα
Κοιταξε, μετα το σιωπητηριο απαγορευονται οι "κινησεις" αλλα αν καποια στιγμη σε "πιασει" τουαλετα πας ομορφα και ωραια.

Ναι, ότι απαγορεύονταν μου είχε πει. Κι ότι κάποια στιγμή που σηκώθηκε να πάει του την είπαν. Βέβαια ήταν ΚΕΕΔ κι ακόμη ψαρωμένος φαντάζομαι. Αλλά εντάξει τι άλλο να κάνεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες