Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

Και εμενα μου φαινεται λιγο περιεργο για 70-30. Στα χαρτια που φτιαχνουμε στο κουτακι βαλαμε το 3 απολυτηριο λυκειου. Στους ειδικους φρουρ. Που υπαρχει διαχωρισμος βαλαμε 1 η 2 αντιστοιχα. Τελος παντων θα δουμε στο μελον.

Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Καλημέρα παίδες.Γνωρίζει κάποιος που κατέθεσε τα χαρτιά του αν παίρνει μόρια το γερμανικό πτυχίο Zertifikat του Goethe Institut; Θα πάω να τα καταθέσω αύριο και θέλω να ξέρω για να μη δώσω άδικα 30? για την μετάφραση του πτυχίου μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά σε όποιον απαντήσει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

MARIA έγραψε:
Ποσοστό 30% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου

Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών... ;

Που Λέει Ότι Το ΤΕΕ Β Κύκλου Ανήκει Στο 30%; Γιατί Έλεος Πια Με Την Αγραμματοσιά!

Καλά μάθε να γράφεις πρώτα σωστά τις λέξεις και μετά μίλα για αγραμματοσύνη

Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Φιλε για τα ζερντιφικατ δεν μετραει
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Ή βάση θα είναι
α' 2613
β΄2722
ΤΟΜΥΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΥΣ »

Στην β μπορει να ειναι τοσο η βαση αλλα στην α πανω απο 2400 με ΤΠτ αλλα τι να την κανεις τη βαση στα αθληματα παιζει πολυ κοψιμο και θα κατεβει πολυ η βαση γνωμη μου ευχαριστω
MARIA

Δημοσίευση από MARIA »

Δεν είσαι σε θέση να με διδάξεις εσύ... Και αυτό φαίνεται και από τον απόλυτο τρόπο που τοποθετείσαι χωρίς επιχειρήματα... Και αν θέλεις να ξέρεις το αγραμματοσιά και όλα τα εις -σια ενέχουν θέση απαξίωσης σε αντίθεση με τα εις -ύνη που ενέχουν δεδηλώμένη και αντικειμενική καταγραφή μιας κατάσκασησ... Και επειδή ξέρω ότι θα με διαγράψεις επίτρεψέ μου να σου πω ότι καλό είναι να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό...
.....

Δημοσίευση από ..... »

Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του Ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρεση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σ και Σχολών Ο. Α. Ε. Δ ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από yandr »

MARIA έγραψε:Και επειδή ξέρω ότι θα με διαγράψεις επίτρεψέ μου να σου πω ότι καλό είναι να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό...
Δεν μπορεί να σε διαγράψει γιατί δεν είσαι εγγεγραμμένη και επίσης δεν υπάρχει λόγος να σε διαγράψει.

Θα πρότεινα να διαβάσετε και το Πνεύμα συζήτησης

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Στην α μπορει να ξεπερασει και τα 2800 γιατι ατομα που ειναι εποχ κατς απο 29 μποροθσν να τα κανουν και αυτα ειναι απο ενιαιο εχς 2 φιλοθς ποθ ειναι 29 και θα τα κανουν με τους 600 και βγαζουν 4300 μορια τα τεε ειναι πιο καλα και ας ειναι οι θεσεις πιο λιγεσ
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Ας δουμε τα κλασικα μορια που πρεπει να εχεις
στην α γεν 1500 δοκ 400 μηχ 200 φορτ 300 αγγ100=2500

β γεν 1700 δοκ 400 μηχ 200 φορτ 300 =2600

αν δεν τα εχεις αυτα με ενα θαυμα θα μπεις μονο τα συμπερασματα δικα σας...

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Για τα μορια σωστα λες φιλε μου αλλα στα αθληματα δεν ξερω τι γινεται μπορει να μπουν πολλοι ως επιλαχων

PILOT
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Για τα μορια σωστα λες φιλε μου αλλα στα αθληματα δεν ξερω τι γινεται μπορει να μπουν πολλοι ως επιλαχων

καλα με τους επιλαχων θα γινει χαμος. Σκεψου οτι το 80% περιπου κοβεται οποτε καταλαβενεις με ποσα μορια θα περασει καποιος. Υπολογιζω κατω και απο 2300.(κατι εδ. Φρ. Κατι λιμενικο. Κατι αθληματα.)
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

... έγραψε:
Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του Ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι τουλάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ.

Από τον αριθμό των προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρεση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σ και Σχολών Ο. Α. Ε. Δ ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών.

Μπορείς να μου πείς σε ποιά σελίδα το γράφει αυτο το πράγμα γιατί κοιτάω τόση ώρα και δε το βρίσκω;
Η δεν κοιτάω καλά η κάτι ξέρεις που δεν το ξέρω εγώ!
Άβαταρ μέλους
chris_alex
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από chris_alex »

Κάπυ είχα διαβάσει, δε θυμάμαι που, πως θα ισχύουν τα διπλώματα που αποκτήθηκαν προ εξαμήνου ισχύει;
Γιατί απ'όσο βλέπω όλοι τρεξανε να βγάλουν διπλώματα κ μήπως φάνε άκυρο!(στην προκύρηξη δεν αναφέρει κάτι)
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες