Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
well
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από well »

Που το λέει ότι από το Ενιαίο θα πάρει το 70% και από ΤΕΕ 30%; Η Προκήρυξη δεν γράφει κάτι τέτοιο.
ΝΑΣΟΣ

Δημοσίευση από ΝΑΣΟΣ »

Που το λέει ότι από το Ενιαίο θα πάρει το 70% και από ΤΕΕ 30%;Η Προκήρυξη δεν γράφει κάτι τέτοιο.

http://pospid.gr/sites/default/files/FEK_Apofasi_Prokiriksi_0.pdf

been there...

Δημοσίευση από been there... »

well έγραψε:Που το λέει ότι από το Ενιαίο θα πάρει το 70% και από ΤΕΕ 30%;Η Προκήρυξη δεν γράφει κάτι τέτοιο.

Αρχηγός Του Πυροσβεστικού Σώματος

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις:

...

δ.- Του άρθρου 15 Του Ν.3938/2011 «Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας

στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεισ» (Α΄ 61).

...

η.- της υπ' Αριθμ.12077 Φ.1618/15-7-2011 Απόφασης Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσησ» (Β΄ 1618). "

Ότι δε διευκρινίζεται στην προκήρυξη υπάρχει σ' αυτά τα 2.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

Ξανα διαβασα την προκηρυξη δεν αναφερει πουθενα οτι διαχωριζει το ενιαιο με το τεε

αναφερει συγκεκριμενα οποιουδηποτε τυπου απολυτηριου

το μονο που χωριζει ειανι οσοι εχουν γ' επαγγελματικο

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Μαγκες πολυ μπαχαλο αυτη η προκηρυξη μονο οδηγους παιρνει μαχιμους δεν παιρνει δεν αναφερει πουθενα για μαχιμους ουτε στην προκηρυξη ουτε στο φεκ το μονο που ανφερει ειανι οτι το 60 % των θεσεων θα καλυφθει απο εκεινους που εχουν διπλωμα γ κατηγοριας και πανω ας με διαφωτισει καποιος πολυ μπερδεμενα πραγματα ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

καγκουρασ έγραψε: been there αν και υπερβολικός στην κριτική σου (κατά την γνώμη μου πάντα), μιλάς λογίκα και οφείλω να παραδεχτώ πως εχείς δίκιο. Η βιασύνη μου άλλα και η δυσπιστία μέ έκαναν απρόσεχτο. Επειδή όμως δεν θεωρώ τις Προκηρύξεις ολοκλήρωμένες σε νόημα ζήτησα βοήθεια απο κάποιον που είχε εμπειρία και έκανε τα χαρτία του καί όχι απο κάποιον που απλά διάβασε την προκήρυξη όπως έκανα και εγώ.

Μια τελευταία ερώτηση επειδή φαίνεται πως έχεις πληροφόριση εκ' των έσω: Τελίκα μετράει η βεβαίωση διπλώματος; Υ. Γ. Αν είναι μου στείλεις το URL της προκήρυξης, καλύτερα μήν απαντάς καθόλου.

Τέλος οφείλω και μια συγνώμη στον Handballer που τον πήρα απ' τα μούτρα...

Δεν πειράζει φίλος. Όλοι να μπούμε θέλουμε. Υπομονή λοιπόν και επιμονή... Όσο για τον been there... Είναι ο μόνος αξιόπιστοσ... Οπότε όλες οι ερωτήσεις πάνω του![;) ] [;) ] [;) ]
πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Καλα νασο και εγω αυτο πιστευω οι οδηγοι διεκδικουν ολες τις θεσεισ...
been there μπορεις να μαθεις κατι πανω στη προηγουμενη ερωτηση μου; Θα το εκτιμουσα ευχαριστω...

Τάσος

Δημοσίευση από Τάσος »

Παιδιά επειδή έχω μπερδεφτεί διαβάζωντας την προκύρηξη ξέρει κάποιος να μου πει αν μετράει ο βαθμός απολυτηρίου στους ιδιώτες;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ναι. Κανονικα! Γενικο η τεε?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
dios

Δημοσίευση από dios »

Παιδιά συγνώμη για την "ξερή" (και κοινότυπη) ερώτηση αλλά έχω μείνει πολλές σελίδες πίσω και θα σας παρακαλούσα απλώς να μου πείτε πως έχουν (αφου πανω κατω γνωριζεται σε ένα βαθμο τις βάσεις).

Έχω απολυτήριο με βαθμό στη βάση, ΔΕΑ, δίπλωμα φορτηγού και lower. Αυτά. Έχω ελπίδες η όχι;

Σας ευχαριστώ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω και δίπλωμα μηχανής (απεριόριστο) :-Ρ
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από NASOSS »

Ολα ειναι πιθανα λογο αθληματων...

Οσο για τα μορια μια προβλεψη πανταστην α΄ 2600

στην β' 2700

been there...

Δημοσίευση από been there... »

πολιτης 1 έγραψε:Να ρωτησω κατι αν καποιος το ρωτησε και εμαθε...

οκ ειπαμε ενιαιο 70% θεσεων και τεε 30%

τωρα καποιος που εχει διπλωμα γ και πανω θα διεκδικησει θεσεις οδηγων μονο η το συνολο (και μαχημων) ;
πχ ενας ενιαιου θα διεκδικησει 252 θεσεις οδηγων η και τις 168 θεσεις μαχημων που ανηκουν στο ενιαιο;

ας απαντησει καποιος που το ρωτησε και δε κανει εικασιες απο το μυαλο του. Ευχαριστω

Τα πράγματα είναι απλά: Καλύπτεται το 60% των θέσεων από κατόχους Γ' με κριτήρια τα μόριά τους κι ακολούθως το υπόλοιπο 40% από τους εναπομείναντες, ανεξαρτήτως εάν έχουν δίπλωμα ή όχι. Δλδ, ναι, θα μπορείς να συμμετέχεις κι εκεί.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ευχαριστω για τη απαντηση been there...

οντως ειμαι εναιου με δ το παραδειγμα δε ηταν υποθετικο... Πλακα εχει που απαντησες σα να το καταλαβες

καλη επιτυχια μαγκες σε ολους

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε:
πολιτης 1 έγραψε:Να ρωτησω κατι αν καποιος το ρωτησε και εμαθε... Οκ ειπαμε ενιαιο 70% θεσεων και τεε 30%τωρα καποιος που εχει διπλωμα γ και πανω θα διεκδικησει θεσεις οδηγων μονο η το συνολο (και μαχημων) ; Πχ ενας ενιαιου θα διεκδικησει 252 θεσεις οδηγων η και τις 168 θεσεις μαχημων που ανηκουν στο ενιαιο; Ας απαντησει καποιος που το ρωτησε και δε κανει εικασιες απο το μυαλο του. Ευχαριστω
Τα πράγματα είναι απλά: Καλύπτεται το 60% των θέσεων από κατόχους Γ' με κριτήρια τα μόριά τους κι ακολούθως το υπόλοιπο 40% από τους εναπομείναντες, ανεξαρτήτως εάν έχουν δίπλωμα ή όχι. Δλδ, ναι, θα μπορείς να συμμετέχεις κι εκεί.
Με άλλα λόγια άτομα χωρίς διπλώματα δύσκολα θα είναι στο υπόλοιπο 40% με την ισχύουσα μοριοδότηση των διπλωμάτων...
jim

Δημοσίευση από jim »

Παιδιά, μια απλή Ερωτηση:

Το μεταφρασμένο αντίγραφο του lower στο επικυρώνει ο δικηγόροσ...

Το αντίγραφο (που ειναι αμεταφραστο) το επικυρώνει ο δικηγόρος; Η μονάχα η ελληνοβρετανικη ένωση; Αντι για την ελληνοβρετανικη ένωση, μπορει και κανενας άλλος φορέας;

ευχαριστώ

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες