Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

PILOT έγραψε:Εχει κανεις κανει τα χαρτια του να μας πει αν σημειωσε τι απολητυριο εχει. Γιατι αν υπαρχει διακτριση 70-30 Θα το σημειωνουν. Ωπος στους ειδικους φρουρους.

Ναι Pilot Έχω Κάνει Τα Χαρτιά Και Όντως Συμπληρώνεις Τι Είδους Πτυχίο Έχεις.(ενιαίο, τεε, επαλ κτλ... )

Είναι κάπως έτσι:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Έχω Τίτλο σπουδών: (1=Κατώτερη,2=Γυμνασίου,3=Λυκείου) [ 3 ]

(ολογράφως) [.ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΕ Β'ΚΥΚΛΟΥ.]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στα κόκκινα είναι αυτά που συμπληρώνουμε εμείς.

Ελπίζω να σε Κατατόπισα...

πολιτης

Δημοσίευση από πολιτης »

Το ενιαιο με τα τεε δε μπορει να ειναι ισοτιμο... Αλλο 19 ενιαιου αλλο 19 τεε...

περισσοτερος κοσμος εξαλλου τελειωσε ενιαιο οποτε ειναι λογικο το 70 30...

τι διαμαρτυρεστε θελετε να ειμαστε μαζι και εσεις να περνατε απολυτηρια 18 ετσι για πλακα;
η θελατε καλυτερη αναλογια;

Γιώργος Αθ.

γιώργος αθ. έγραψε:
pilot έγραψε:εχει κανεις κανει τα χαρτια του να μας πει αν σημειωσε τι απολητυριο εχει. γιατι αν υπαρχει διακτριση 70-30 θα το σημειωνουν. ωπος στους ειδικους φρουρους.

ναι pilot έχω κάνει τα χαρτιά και όντως ςυμπληρώνεις τι είδους πτυχίο έχεις.(ενιαίο, τεε, επαλ κτλ... )

είναι κάπως έτσι:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

έχω τίτλο σπουδών:(1=κατώτερη,2=γυμνασίου,3=λυκείου) [ 3 ]

(ολογράφως) [.πτυχιο τεε β'κυκλου.]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ςτα κόκκινα είναι αυτά που συμπληρώνουμε εμείς.

ελπίζω να σε κατατόπισα...

επειδη δεν βγαζει χρωμα, οτι ειναι ςτις αγκυλες γραφουμε εμεις.

PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

γιώργος αθ. έγραψε:
pilot έγραψε: εχει κανεις κανει τα χαρτια του να μας πει αν σημειωσε τι απολητυριο εχει. γιατι αν υπαρχει διακτριση 70-30 θα το σημειωνουν. ωπος στους ειδικους φρουρους.

ναι pilot έχω κάνει τα χαρτιά και όντως συμπληρώνεις τι είδους πτυχίο έχεις.(ενιαίο, τεε, επαλ κτλ... )

είναι κάπως έτσι:

έχω τίτλο σπουδών:(1=κατώτερη,2=γυμνασίου,3=λυκείου) [ 3 ]

(ολογράφως) [.πτυχιο τεε β'κυκλου.]

στα κόκκινα είναι αυτά που συμπληρώνουμε εμείς.

ελπίζω να σε κατατόπισα...

ευχαριστω φιλε.
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Στρατονομος2212 έγραψε:Παιδια αυτο το το 70-30 μου ακουγεται λιγο ακυρο! Αν υσχιε κατι τετοιο θα υπηρχε λογικα και στην προκηρυξη! Δλδ αν το πανε ετσι γιατι να μην ισχυει και στους 3400 εποχικους και λενε 5 μορια αν εχει απολυτιριο λυκειου 4 γυμνασιου και 2 κατωτερης βαθμιδας; Δεν σας φαινετε περιεργο να περνουν τα τεε και τα ενιαια λυκεια 5 μορια και να τα ξεχωριζουν μονο στους ιδιωτες;

Ακόμα και η προκήρθξη το λέει φίλε μου...
Ξεκινάει λέγοντας...
Ο αρχηγος πυροσβεστικού σώματος έχοντας υπόψη
1 Τις διατάξεις...
...
η.- της υπ' αριθμ.12077 Φ.1618/15-7-2011 απόφασης Υπουργού Προστασίας του Πολίτη
«Δικαιολογητικά και διαδικασία πρόσληψης Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης» (Β΄ 1618).
Γιώργος Αθ.

πολιτης έγραψε:Το ενιαιο με τα τεε δε μπορει να ειναι ισοτιμο... Αλλο 19 ενιαιου αλλο 19 τεε...

περισσοτερος κοσμος εξαλλου τελειωσε ενιαιο οποτε ειναι λογικο το 70 30...

τι διαμαρτυρεστε θελετε να ειμαστε μαζι και εσεις να περνατε απολυτηρια 18 ετσι για πλακα;
η θελατε καλυτερη αναλογια;

Χαλάρωσε αρχηγέ,

Η διαφορά Είναι Πως αυτοί που πήγαν ΤΕΕ, ήξεραν γιατί το αποφάσισαν αυτό. Ενώ αυτοί που πήγαν Ενιαίο δεν νομίζω να είχαν ως μελλοντικό όνειρο την Ένταξή Τους στο Πυροσβεστικό Σώμα...

Και όσον αφορά για τη διαμαρτυρία, οκ δεν φτάσαμε και στον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας... Σίγουρα κάποιους μας πείραξε αλλά πιο πολύ Πιστεύω Πως κουβέντα κάνουμε. Έτσι Κι αλλιώς δεν Πρόκειται Να Αλλάξει Κάτι.

Οπότε κε ΠΟΛΙΤΗ του Ενιαίου Που ούτε Το Όνομα Σου δεν Έγραψες,

ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ.

Δημήτρης123

Δημοσίευση από Δημήτρης123 »

Καλησπερα μαγκες! Καλη επιτυχια σε ολους μας! Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι με την σειρα μου. Εχω παρει το λοουερ του κεμπριτζ. Μοριοδοτουμε με 100-200 ή 300 μορια;
τιποτα

Δημοσίευση από τιποτα »

Ναι εχω γ κατηγ αλλα ειναι πολυ αδικο πιστευω το 70 30! κ εγω απο τεε ειμαι κ εχω 2550 πιστευω δεν θα επρπε να ισχυει αυτο γιατι πυροσβεστικη! Η γνωμη μου!

K.AΠA

Δημοσίευση από K.AΠA »

'Εχουμε περάσει κάτι στο ντούκου πιστεύω.

Όσοι έχουν και μόρια απο το στρατό και απο πολυτεκνία και απο δίπλωμα επαγγελματικού,

δεν μετράνε και τα τρία. Θα μετρήσει μόνο ενα απο τα τρία, αυτο που έχει τα περισσότερα μόρια.

πχ. Το δ κατηγορίας που έχει 5 μόρια.

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

K.AΠA έγραψε:'Εχουμε περάσει κάτι στο ντούκου πιστεύω.

Όσοι έχουν και μόρια απο το στρατό και απο πολυτεκνία και απο δίπλωμα επαγγελματικού,

δεν μετράνε και τα τρία. Θα μετρήσει μόνο ενα απο τα τρία, αυτο που έχει τα περισσότερα μόρια.

πχ. Το δ κατηγορίας που έχει 5 μόρια.

Ξαναδιάβασε την σιγά σιγά και με προσοχή! Κάνεις λάθος.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ενταξει γιωργο αθ ευχαριστω και καλη επιτυχια και σε σενα και ολους γενικα.

δημητρη123 περνεις 100 μορια απο το λοουερ.

ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Παιδια εκανε κανενας τα χαρτια του να μας πει τι γινεται με την τριτεκνια αν ισχυουν ορια ηλικιας και τετοια γινομαι κουραστικος αλλα ολοι εχουμε την αγωνια μας για τα μορια ευχαριστω
PILOT
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Παιδια εκανε κανενας τα χαρτια του να μας πει τι γινεται με την τριτεκνια αν ισχυουν ορια ηλικιας και τετοια γινομαι κουραστικος αλλα ολοι εχουμε την αγωνια μας για τα μορια ευχαριστω
τα περνεις κανονικα.
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου pi τελικά αν γίνετε να δώσω βεβαίωση ότι έχω άδεια οδήγησης λεωφορείου διότι το διπλομα θα αργήσει θα ισχύει η βεβαίωση η όχι
Micgeo83

Δημοσίευση από Micgeo83 »

Καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας για κατι έχω τελειωσει ενιαίο Λύκειο 16,2εχω δίπλωμα μηχανής αυτ/του και γ κατηγορίας σύνολο 2120. σκέφτομαι να βγάλω και το ε για να πάρω επιπλέον μόρια σύνολο 2,320. να μπω στον κόπο να το βγάλω το ε η τα μόρια που συγκεντρωνω και παλι ειναι λίγα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης