Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

Μανώλης έγραψε: Οτι να ναι πιτσιρικο για σωματα ασφαλειας μιλαμε φιλε αν το εχεις παρει χαμπαρι αφου εσενα σου εγινε ο κωλος πιατο στο διαβασμα μπες σε καμια σχολη αμα εισαι μαγκας αλλα δεν εχεις δουλεψει ποτε μολις απολυθηκες και θες και δημοσιο νεοελληναρα
Ηρεμία παίδες. Όλοι να μπούμε θέλουμε. Χαλαρώστε και πείτε κάτι το εποικοδομητικό. Τα κριτήρια αυτά είναι καλώς ή κακώς... Σίγουρα χρειάζονται προσθαφαιρέσεις αλλά ενίοτε ο εκάστοτε υποψήφιος ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ θα τα κρίνει κατά το δοκούν.
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Τελικα με το διπλωμα για μοτοσυκλετας τι ισχυει; Το 125cc μετραει;
iosif

Δημοσίευση από iosif »

2620 μόρια είναι καλά; Γιατί λέω να αρχίσω καμιά προπόνηση αν με πάρουν επιλαχοντα να είμαι προετοιμασμένος. Άνοιξα την ψηφοφορία αλλά άλλα βλέπω εκεί και άλλα λέγονται στο forum... Δεν ξέρω τι να πιστέψω...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Greek_Army »

iosif έγραψε:2620 μόρια είναι καλά; Γιατί λέω να αρχίσω καμιά προπόνηση αν με πάρουν επιλαχοντα να είμαι προετοιμασμένος. Άνοιξα την ψηφοφορία αλλά άλλα βλέπω εκεί και άλλα λέγονται στο forum... Δεν ξέρω τι να πιστέψω...

Ε ναι ρε φίλε iosif-μάριε. Όταν γράφει ο κάθε ανώνυμος με 10 διαφορετικά ονόματα τι περίμενεις. Εκτός και αν νομίζεις ότι είμαστε χαζοί και δεν βλέπουμε ας πούμε την IP σου ΕικόναΕικόναΕικόνα
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Αυτοι που ειναι δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις λαμβανουν 8 μορια η 4 δεν το διευκρυνιζει
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Αυτοι που ειναι δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις λαμβανουν 8 μορια η 4 δεν το διευκρυνιζει

Πολλά δεν διευκρινίζει, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ΜΕΓΑΛΟ θέμα...
Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

ΤΟΜΙΣ έγραψε:Αυτοι που ειναι δοκιμοι στις ειδικες δυναμεις λαμβανουν 8 μορια η 4 δεν το διευκρυνιζει

4 παίρνουν, και το διευκρινίζει.
ΤΟΜΙΣ

Δημοσίευση από ΤΟΜΙΣ »

Ρε μαγκες με τα μορια της τριτεκνιας θα μας διαφωτισει καποιοσ
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
iosif έγραψε:2620 μόρια είναι καλά; Γιατί λέω να αρχίσω καμιά προπόνηση αν με πάρουν επιλαχοντα να είμαι προετοιμασμένος. Άνοιξα την ψηφοφορία αλλά άλλα βλέπω εκεί και άλλα λέγονται στο forum... Δεν ξέρω τι να πιστέψω...
Ε ναι ρε φίλε iosif-μάριε. Όταν γράφει ο κάθε ανώνυμος με 10 διαφορετικά ονόματα τι περίμενεις. Εκτός και αν νομίζεις ότι είμαστε χαζοί και δεν βλέπουμε ας πούμε την IP σου ΕικόναΕικόναΕικόνα
[;) ] Εικόνα [:) ] [:) ] Εικόνα α ρε Greek...
MARIOS

Δημοσίευση από MARIOS »

Handballer, ζωή δεν έχεις; Πραγματικά είσαι όλη μέρα σε όλα τα fora και απαντάς... Κάψιμο... Δεν υπάρχει post χωρίς απάντησή σου... Να το κοιτάξεις. Κρίμα είναι...
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Mr.H »

Με 2330 αξίζει να κάνω τα χαρτιά μου ή όχι?
ΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΑΡΗΣ »

MARIOS έγραψε:Handballer, ζωή δεν έχεις; Πραγματικά είσαι όλη μέρα σε όλα τα fora και απαντάς... Κάψιμο... Δεν υπάρχει post χωρίς απάντησή σου... Να το κοιτάξεις. Κρίμα είναι...

Πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει post χωρίς απαντησή του; Αυτό αυτομάτως δηλώνει ότι δεν υπάρχει post ο οποίο δεν έχεις διαβάσει αλλιώς δε θα το 'ξερες... Άρα κάνεις αυτό για το οποίο τον κατηγορείς... ΕικόναΕικόναΕικόνα (με όλο το σεβασμό;)

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΑΡΗΣ έγραψε:
MARIOS έγραψε:Handballer, ζωή δεν έχεις; Πραγματικά είσαι όλη μέρα σε όλα τα fora και απαντάς... Κάψιμο... Δεν υπάρχει post χωρίς απάντησή σου... Να το κοιτάξεις. Κρίμα είναι...

Πως ξέρεις ότι δεν υπάρχει post χωρίς απαντησή του; Αυτό αυτομάτως δηλώνει ότι δεν υπάρχει post ο οποίο δεν έχεις διαβάσει αλλιώς δε θα το 'ξερες... Άρα κάνεις αυτό για το οποίο τον κατηγορείς... ΕικόναΕικόναΕικόνα (με όλο το σεβασμό;)

Άστον φίλε Άρη, προφανώς ο τύπος διαβάζει όλα τα σχόλια με την ειδοποιό διαφορά ότι δεν έχει να κάνει ούτε κάποια ερώτηση διότι μάλλον τα ξέρει όλα και σίγουρα ούτε να δώσει κάποια απάντηση σχετικά με τις προκηρύξεις διότι κρατάει όλες τις γνώσεις για τον εαυτό του. Δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να απαντήσω στο φίλο, νομίζω έχω βοηθήσει (και από τα προσωπικά μηνύματα μου ιδιαίτερα) αρκετά παιδιά - και άλλα πάλι άτομα με έχουν βοηθήσει επίσης.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DinosV »

Παιδες καλησπερα,

θελω να σας πω οτι συμφωνα με την προηγουμενη Προκ της Πυροσβεστικης
Ι) για να μοριοδοτηθουν τα Διπλωματα απο Γ' εως και Ε' Κατηγοριας θα πρεπει να εχουν κτηθει 6 μηνες ΠΡΙΝ απο την Προκ.

ΙΙ) φετος μου ειπαν απο σχολη Οδηγων οτι για να μοριοδοτηθει το Διπλωμα Γ' Κατηγοριας θα πρεπει ο υποψηφιος ή να κατέχει το διπλωμα 2 Χρονια ή να κατεχει το ΠΕΙ μια Νεα πιστοποιηση η οποια αποκταται με επιπλεον εξετασεις + 250 ευρω εκτος αυτων για την αποκτηση του διπλωματος.

... Επιφυλασσομαι για το ΙΙ διοτι ΔΕΝ το εχω δει πουθενα να εχει γραφει επισημα, μεταφερω τα λεγομενα της σχολης οδηγων! ...
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ναι και συμφωνα με τη προηγουμενη προκυρηξη επερναν επιπλεον μορια οσοι ειχαν ενσημα...

ρε ξυπνα αλλο η προηγουμενη αλλο η τωρινη... Πες μας και τη λεει η προκυρηξη για ειδικους φρουρους και το δημο για να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα... Οτ να ναι...

το αλλο του ειπαν στη σχολη οδηγων... Και μενα κατι κολληταρια μου στο καφε μου ειπαν οτι ολα τα διπλωματα ακυρωνονται... Τι να πεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης