Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δημοσίευση από ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ »

Ποτε δε ξερεις Αλεξ αλλα δυστηχως η λογικη λεει αυτα που λες κ συ. Ειμαι τρομερα απαισιοδοξος για ολα.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Σιγουρα ποτε δε ξερεις φιλε μου αλλα...
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Πηρα τηλ την υπρεσια κ ρωτησα. Ουτε αυτοι ξερουν! Θα το διευκρινησουν στς 5 (!) Σεπτεμβρη. Πιαστο αυγο κ κουρευτο.

Η μεγαλυτερη αδικια που μπορουσε να υπαρξει. Εχω 1200μορια απ το απολυτηριο του Ενιαιου κ τρωω σκονη για πλακα απ τα αλλα λυκεια. ***** κρατος ρε Πατριδα.

Φίλε τι τους ρώτησες; Και τι διευκρινήσεις είπαν θα δώσουν; Θα βγάλουν κάποια επιπλέον ανακοίνωση;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

ALEX έγραψε: Ενας που έχει 1200 μορια απο το ενιαιο και για διαστημοπλοιο να βγαλει δίπλωμα δεν μπαινει γιατι τον τρώνε απο τα τεε. Αν ειναι ετςι γιατι να δαπανηςω 1200ε για διπλωματα αφου κομμενος θα ειμαι
η αλήθεια είναι ότι θα είναι δύσκολο
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

Δινω για μοτοσυκλετα μπας κ μαζεψουμε κανα μοριο παραπανω, αλλα δυσολα θα προλαβω να χω το διπλωμα στα χερια μου. Τους ρωτησα λοιπον εαν δεχονται μια βεβαιωση κ μου απαντησε ο ανθρωπος (ευγενεστατος, να λεμε κ τα καλα) οτι δε ξερει κ οτι θα το διευκρινησουν στις 5 Σεπτεμβριου. Ισως με μια ανακοινωση ισως στο μιλητο με την επι τοπου παροχη των δικαιολογητικων στην πυροσβεστικη.
Κ εγω ο κακοπροαιρετος τι σκεφτομαι. Σου λεει η κυβερνηση το παιζω φλου, τους παιρνω λεφτα απ τα διπλωματα εστω κ τη τελευταια στιγμη, κ μετα ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑ. Εδω καποτε ηθελαν τα διπλωματα να τα χεις 6μηνες πριν την προκυρηξη, εκει θα κωλωσουν τωρα;Eχω αδικο;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε: Δινω για μοτοσυκλετα μπας κ μαζεψουμε κανα μοριο παραπανω, αλλα δυσολα θα προλαβω να χω το διπλωμα στα χερια μου. Τους ρωτησα λοιπον εαν δεχονται μια βεβαιωση κ μου απαντησε ο ανθρωπος (ευγενεστατος, να λεμε κ τα καλα) οτι δε ξερει κ οτι θα το διευκρινησουν στις 5 Σεπτεμβριου. Ισως με μια ανακοινωση ισως στο μιλητο με την επι τοπου παροχη των δικαιολογητικων στην πυροσβεστικη. Κ εγω ο κακοπροαιρετος τι σκεφτομαι. Σου λεει η κυβερνηση το παιζω φλου, τους παιρνω λεφτα απ τα διπλωματα εστω κ τη τελευταια στιγμη, κ μετα ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑ. Εδω καποτε ηθελαν τα διπλωματα να τα χεις 6μηνες πριν την προκυρηξη, εκει θα κωλωσουν τωρα;Eχω αδικο;
όλα παίζουν φιλαράκι
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από milanistalazos »

2450 είναι καλά η τζάμπα κόπος να κάνω τα χαρτιά;
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από johnkaf »

Με 2210 μορια δεν παω πουθενα παιδες ε;

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ έγραψε:Δινω για μοτοσυκλετα μπας κ μαζεψουμε κανα μοριο παραπανω, αλλα δυσολα θα προλαβω να χω το διπλωμα στα χερια μου. Τους ρωτησα λοιπον εαν δεχονται μια βεβαιωση κ μου απαντησε ο ανθρωπος (ευγενεστατος, να λεμε κ τα καλα) οτι δε ξερει κ οτι θα το διευκρινησουν στις 5 Σεπτεμβριου. Ισως με μια ανακοινωση ισως στο μιλητο με την επι τοπου παροχη των δικαιολογητικων στην πυροσβεστικη.
Κ εγω ο κακοπροαιρετος τι σκεφτομαι. Σου λεει η κυβερνηση το παιζω φλου, τους παιρνω λεφτα απ τα διπλωματα εστω κ τη τελευταια στιγμη, κ μετα ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑ. Εδω καποτε ηθελαν τα διπλωματα να τα χεις 6μηνες πριν την προκυρηξη, εκει θα κωλωσουν τωρα;Eχω αδικο;

Έτσι είναι φίλε σωστά τα λες! Μιλάμε για ελλιπής προκήρυξη! Όπως με τους φρουρούς έτσι και εδώ έπρεπε να το αναφέρει! Στις σχολές οδηγών γίνεται χαμός! Τα διπλόματα είναι λεφτά μισθού που ο κάθε ένας ότι έχει στην άκρη για μια ώρα δύσκολη! Θα το δώσει να το βγάλει και μετα "ΑΚΥΡΟ ΨΑΡΑ"

Παίζουν με την δύσκολη κατάσταση που ήμαστε η κάνω λάθος; Φίλος μου πάει να βγάλει για μηχανή φορτηγό και φορτηγό με ρυμουλκούμενο! Σύνολο :2000 Χιλιάρικα!

Και αν δεν δεχτούν βεβαιώσεις και δεν τον πάρουν στον κάδο αποπατημάτων! Θα μου πεις έχει τα διπλώματα, και θα σου πω τι θα γίνει νταλικέρης; Η μηχανόβιος;
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιο είναι το προβλημά σας με τα τεε. Τα τεε ειναι μια επαγγελματικη επιλογη, οπως και το ενιαιο. Οπως δεν είναι όλο οι καθηγητες ευκολοι και ολα τα σχολεια ελαστικα, ετσι συμβαινει και με τα τεε. Υπαρχουν καθηγητες που απλα μας εβαζαν κακους βαθμους επειδη πηγαμε τεε.

πραγματικά, έχω τελειώσει τεε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ολα αυτα που ακουω απλα με στεναχωρουν. Ας μην σχολιάσω και πολλούς από αυτούς που διατείνονται περί αδικίας λόγω ισοτιμίας τεε-ενιαίου και η ορθογραφία είναι απαράδεκτη. Άρα λοιπόν ένας άνθρωπος που τελείωσε τεε και κάνει την δουλειά που σπούδασε τίμια και ωραία, γιατί είναι κατώτερος πνευματικά από έναν που τελείωσε το ενιαι τσάτρα πάτρα για το απολυτήριο και μόνο.

Συγνώμη για την φλυαρία μου απλά ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ. Μακάρι από αυτή τη διαδικασία να βγει νικητής ο καλύτερος. Και το καλύτερος έχει πολλές διαστάσεις.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κ πολυ καλα εκανες!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

νικητας έγραψε:Παιδια πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιο είναι το προβλημά σας με τα τεε. Τα τεε ειναι μια επαγγελματικη επιλογη, οπως και το ενιαιο. Οπως δεν είναι όλο οι καθηγητες ευκολοι και ολα τα σχολεια ελαστικα, ετσι συμβαινει και με τα τεε. Υπαρχουν καθηγητες που απλα μας εβαζαν κακους βαθμους επειδη πηγαμε τεε.

πραγματικά, έχω τελειώσει τεε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ολα αυτα που ακουω απλα με στεναχωρουν. Ας μην σχολιάσω και πολλούς από αυτούς που διατείνονται περί αδικίας λόγω ισοτιμίας τεε-ενιαίου και η ορθογραφία είναι απαράδεκτη. Άρα λοιπόν ένας άνθρωπος που τελείωσε τεε και κάνει την δουλειά που σπούδασε τίμια και ωραία, γιατί είναι κατώτερος πνευματικά από έναν που τελείωσε το ενιαι τσάτρα πάτρα για το απολυτήριο και μόνο.

Συγνώμη για την φλυαρία μου απλά ένιωσα την ανάγκη να τοποθετηθώ. Μακάρι από αυτή τη διαδικασία να βγει νικητής ο καλύτερος. Και το καλύτερος έχει πολλές διαστάσεις.

Φίλε όπως το είπες είναι! Μόνο δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις τίποτα! Ήταν επιλογή του κάθε ένα μας τι θα διαλέξει... Δεν κατάλαβα αυτούς που το παίζουν μεγάλα μυαλά και πήγαν στο άλλο λύκειο και έβγαλαν 10 και 11! Έλα κώλε ΤΕΕ και βγάλε 18 και 19 άμα νομίζεις είναι εύκολο!

Άβαταρ μέλους
alexantro
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από alexantro »

Δεν συγκρίνεται όμως το 18 του ΤΕΕ με το 18 του ενιαίου! Μην λέμε οτι να ναι ρε παιδιά!
Έχω διδάξει σε ΤΕΕ! Και ξέρω πως μπαίνουν οι βαθμοί!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

alexantro έγραψε:Δεν συγκρίνεται όμως το 18 του ΤΕΕ με το 18 του ενιαίου! Μην λέμε οτι να ναι ρε παιδιά!
Έχω διδάξει σε ΤΕΕ! Και ξέρω πως μπαίνουν οι βαθμοί!

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Όποιος βγάζει 18 στο ενιαίο κατά βάση δεν πάει για σώματα ασφαλείας αλλά για άλλα επαγγέλματα και ανώτατες σχολές.

Στα ΤΕΕ άντε να περάσεις σε κανένα ΤΕΙ.

Μιλάμε για αυτούς που βγάζουν 10 και 11 στο ενιαίο και κρίνουν τα ΤΕΕ. Επίσης είναι και τι ειδικότητα θα διαλέξεις στα ΤΕΕ. Κατα μεγάλο ποσοτό όση παν ΤΕΕ πάνε για μια τέχνη λίγοι που διαβάζουν κάπως παρά πάνω βγάζουν και βαθμό.

Για μένα μαγκιά μεγάλη το ΤΕΕ! Για όποιον πάει με σκοπό να διαβάζει και λίγο και όχι να κάνει τσιγάρα στο διάλειμμα και να βλέπει το μηχανάκι του σαν Θεό!
ΕΦ ΔΚΝΕΑΣ

NΙκητα, κανεις δε κρινει τις επιλογες που εκανε ο καθενας, ουτε ειπε οτι δε τελειωσατε τιμια κ ωραια, ποσο μαλλον οτι ειστε κατωτεροι πνευματικα. Αλλα δε καταλαβαινεις οτι ειναι αδικια; Η πλειοψηφια αυτων που δε συνεχισαν ενιαιο δεν ειναι επειδη δε ηθελαν να γινουν γιατροι, μαθηματικοι, φιλολογοι, γυμναστες, δασκαλοι, δικηγοροι, αξιωματικοι κτλ κτλ, αλλα επειδη δε μπορουσαν. Μιλαω για τη πλειοψηφια. Πιστεψε με αλλο πραγμα τα φυσικομαθηματικα κατευθυνσης.
'Η να το θεσω αλλιως. Διαβαζοντας το forum τα μορια ολων των αλλων λυκειων πλην των ενιαιων, κυμαινονται πανω απο τα 1600-1700 κ των ενιαιων κατω απο 1500. Δε σου λεει κατι αυτο; Τοσο σκραπες ειμαστε οι υπολοιποι;
Ισως ακουστει αφελες, αλλα να σου το πιο δικαιο; Παρε σαν κρατος το απολυτηριο γυμνασιου. Ο, τι πιο αξιοκρατικο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες