hackertom έγραψε:σιγουρα δινουν μην ανχωνεσαιμαρια έγραψε:Λοιπόν, μου είπαν ότι δεν δίνει βεβαιώσεις το Υπουργείο, μόνο το δίπλωμα και αυτό κάνει 25 μέρες... Απόγνωσηηηηηηη
Τι εννοείς δεν δίνει βεβαιώσεις το υπουργείο; Και ποιος σου το είπε αυτό;
Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
μαρια έγραψε:Ο δάσκαλος... Σε μια σχολή οδηγών... Στην αθήνα, αγία παρασκευή συγκεκριμένα...
Ο δάσκαλος δεν μπορεί να σου δώσει βεβαίωση ότι έχεις πάρει το δίπλωμα αλλά δεν σου έχει έρθει ακόμη στα χέρια;
Ρε παιδιά χαρτί από ιδιώτη θα ισχύει; Άλλο βεβαίωση από υπουργείο άλλο από ιδιώτη... Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ... Εσείς τι ξέρετε από τις σχολές σας?
μαρια έγραψε:Ρε παιδιά χαρτί από ιδιώτη θα ισχύει; Άλλο βεβαίωση από υπουργείο άλλο από ιδιώτη... Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ... Εσείς τι ξέρετε από τις σχολές σας;
Για να βγάλεις αυτό.(αν έχεις επιτύχη) σου ζήτησε να δώσεις το παλιό ώστε να πάρεις το καινούργιο μετά όταν έρθει. Η όταν σου έρθει το καινούργιο δίνεις το παλιό δίπλωμα και παίρνεις την καινούργια κάρτα;
Δίνω το παλιό και μου το δίνουν πάλι συμπληρωμένο... 

μαρια έγραψε:Δίνω το παλιό και μου το δίνουν πάλι συμπληρωμένο...
Άρα αν δεν έχεις το παλιό στα χέρια σου και έχεις π. Χ και το δίπλωμα στην μηχανή στην προκήρυξη τι θα δείξεις;
Βρε παιδί. Εννοείται ότι εχεις επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και καταθέτεις αυτό... Αν δεν προλάβει να βγει το δ, αυτό δεν εννοείς?
μαρια έγραψε:Βρε παιδί. Εννοείται ότι εχεις επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και καταθέτεις αυτό... Αν δεν προλάβει να βγει το δ, αυτό δεν εννοείς;
Ναι παιδί. Αυτό εννοώ. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε και το δ στο παιχνίδι.
Βεβαίωση της σχολής είσαι σίγουρη πως δεν δέχονται;
Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...
τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι...
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι...
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 136
από ιδιώτη λίγο δύσκολο από το Υπουργείο ίσως κάτι να γίνεται.μαρια έγραψε: Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο... Τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι... Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
-
μονο χαρτι απο το υπουργειο...μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...
Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

PILOT έγραψε:μονο χαρτι απο το υπουργειο...μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...
Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;
-
ρωτισα στην σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι Η βεβαιωση απο το υπουργειο μετραει. Ειναι σαν να το εχεις εφοσον εχεις περασει τις εξετεσης.hackertom έγραψε:PILOT έγραψε:μονο χαρτι απο το υπουργειο...μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...
Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;
Εγώ λέω να μην το κουράζουμε. Θα πάμε στις σχολές, θα πάρουμε τα διπλώματα και μετά ό, τι γίνει! Στην τελική από το να μην τα πάρουμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες