Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PILOT
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από PILOT »

hackertom έγραψε:
μαρια έγραψε:Λοιπόν, μου είπαν ότι δεν δίνει βεβαιώσεις το Υπουργείο, μόνο το δίπλωμα και αυτό κάνει 25 μέρες... Απόγνωσηηηηηηη
σιγουρα δινουν μην ανχωνεσαι

Τι εννοείς δεν δίνει βεβαιώσεις το υπουργείο; Και ποιος σου το είπε αυτό;
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από hackertom »

μαρια έγραψε:Ο δάσκαλος... Σε μια σχολή οδηγών... Στην αθήνα, αγία παρασκευή συγκεκριμένα...

Ο δάσκαλος δεν μπορεί να σου δώσει βεβαίωση ότι έχεις πάρει το δίπλωμα αλλά δεν σου έχει έρθει ακόμη στα χέρια;
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Ρε παιδιά χαρτί από ιδιώτη θα ισχύει; Άλλο βεβαίωση από υπουργείο άλλο από ιδιώτη... Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ... Εσείς τι ξέρετε από τις σχολές σας?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

μαρια έγραψε:Ρε παιδιά χαρτί από ιδιώτη θα ισχύει; Άλλο βεβαίωση από υπουργείο άλλο από ιδιώτη... Δεν έχει την ίδια νομική ισχύ... Εσείς τι ξέρετε από τις σχολές σας;

Για να βγάλεις αυτό.(αν έχεις επιτύχη) σου ζήτησε να δώσεις το παλιό ώστε να πάρεις το καινούργιο μετά όταν έρθει. Η όταν σου έρθει το καινούργιο δίνεις το παλιό δίπλωμα και παίρνεις την καινούργια κάρτα;
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Δίνω το παλιό και μου το δίνουν πάλι συμπληρωμένο... Εικόνα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

μαρια έγραψε:Δίνω το παλιό και μου το δίνουν πάλι συμπληρωμένο... Εικόνα

Άρα αν δεν έχεις το παλιό στα χέρια σου και έχεις π. Χ και το δίπλωμα στην μηχανή στην προκήρυξη τι θα δείξεις;

μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Βρε παιδί. Εννοείται ότι εχεις επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και καταθέτεις αυτό... Αν δεν προλάβει να βγει το δ, αυτό δεν εννοείς?
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

μαρια έγραψε:Βρε παιδί. Εννοείται ότι εχεις επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και καταθέτεις αυτό... Αν δεν προλάβει να βγει το δ, αυτό δεν εννοείς;

Ναι παιδί. Αυτό εννοώ. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε και το δ στο παιχνίδι.
Βεβαίωση της σχολής είσαι σίγουρη πως δεν δέχονται;
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...

τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι...

Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

μαρια έγραψε: Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο... Τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι... Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
από ιδιώτη λίγο δύσκολο από το Υπουργείο ίσως κάτι να γίνεται.
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...

τώρα πάνω στο ερώτημά σου σου λέω ότι στην τελική αν δεν προλάβω με το δ, να έχω να δείξω κάτι...

Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το δεχτούν ένα χαρτί από ιδιώτη... Έχει νομική ισχύ; Μακάρι να κάνω λάθος... Ενώ από το υπουργείο κάτι γίνεται...
μονο χαρτι απο το υπουργειο...
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

ΠφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφΕικόνα
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

PILOT έγραψε:
μαρια έγραψε:Σίγουρη δεν είμαι γι' αυτό και ρωτάω... Δεν γίνεται όλοι νε λέτε ότι εκδίδει και μόνο εγώ ότι δεν εκδίδει... Βασικό ερώτημα: Όταν λέτε βεβαιώσεις, εννοείτε από την εκάστοτε σχολή ή από το υπουργείο...

Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;
PILOT

Δημοσίευση από PILOT »

hackertom έγραψε:
PILOT έγραψε:

Που το βασίζεις αυτό που λες; Για ειδικούς φρουρούς το γράφει ξεκάθαρα οτι παίρνει βεβαιώσεις εδω τι; Είναι απο άλλη χώρα η προκήρυξη αυτή; Εχει βγεί με άλλους νόμους;
ρωτισα στην σχολη οδηγων και μου ειπαν οτι Η βεβαιωση απο το υπουργειο μετραει. Ειναι σαν να το εχεις εφοσον εχεις περασει τις εξετεσης.
μαρια

Δημοσίευση από μαρια »

Εγώ λέω να μην το κουράζουμε. Θα πάμε στις σχολές, θα πάρουμε τα διπλώματα και μετά ό, τι γίνει! Στην τελική από το να μην τα πάρουμε...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες