Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Η προκυρηξη τα λεει ολα μεσα... Εμεις οτι κ να λεμε λογια του αερα ειναι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
εγω ειμαι

Δημοσίευση από εγω ειμαι »

δημητρης25 έγραψε:Η προκυρηξη τα λεει ολα μεσα... Εμεις οτι κ να λεμε λογια του αερα ειναι!

Πες μου τότε εσύ γιατί μάλλον δεν ξέρω να διαβάζω. Που λέει αν ισχύει το δίπλωμα κατηγορίας Α1 ή μόνο το Α στη προκύρηξη; Που λέει εάν υπάρχει χρονικό όριο σε σχέση με το καιρό που πρέπει να έχω ήδη δίπλωμα για να μην ξεπαραδιάζομαι τσάμπα αν αποφασίσω να δώσω τώρα για να πάρω επιπλέον μόρια; Που λέει αν εγώ που δεν πιάνω καν 2000 μόρια θα κληθώ να δώσω αθλήματα;
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Dim έγραψε: Δεν ζούμε και ανασαίνουμε με τη σκέψη να γίνουμε πυροσβέστες. Ένας "απλός" πολίτης προφανώς δεν θα ανοίγει Νόμους και ΦΕΚ να μάθει τι παίζει.

Προφανώς; Δοκίμασες να βρεις οποιοδήποτε από τα 3 έγγραφα που ανέφερα; Αν ναι, το πρόβλημα ήταν στην πρόσβαση ή στην κατανόηση κάποιου-ων;
Dim έγραψε: Ένας "απλός" πολίτης-προφανώς-θα στηριχθεί και θα ζητήσει να πληροφορηθεί μόνο απο την προκύρηξη. Για τον "απλό" πολίτη, είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης.

Μα κι εγώ μόνο βάσει της προκήρυξης έχω απαντήσει. Τα άλλα 2 έγγραφα που ανέφερα είναι παραπομπές εντός της προκήρυξης. Αν κάποιος είχε διαβάσει την προκήρυξη θα συναντούσε και τα αντίστοιχα εδάφια. Αν δεις όλα τα ποστ μου, θα προσέξεις ότι προσπαθώ συνειδητά να αποφύγω οποιαδήποτε προσωπική εικασία και εκτίμηση.
Και παρεπιπτόντως, όσον αφορά προκηρύξεις, ΦΕΚ, νόμους κλπ κι εγώ "απλός" είμαι. Μη νομίζεις κιόλας ότι είμαι κι ο συγγραφέας της προκήρυξης ή κάποιο άλλο εξειδικευμένο στέλεχος.
Dim έγραψε: Μη λέμε ό, τι θέλουμε επειδή εμείς πλέον έχουμε βολευτεί στο-κάθε-σώμα και μιλάμε απο θέση ισχυός. Άντε γιατί πολύ αυστηροί έχουμε γίνει με τους άλλους.

Αντικειμενικά το ΠΣ είναι το πιο χαλαρό ΣΑ όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των υπαλλήλων. Εντούτοις, από το χεράκι δεν θα σε πάρει κανένας να σε πάει άτα. Οι υποχρεώσεις σου είναι δεδομένες - το "δεν το ήξερα, είμαι απλός" δεν υπάρχει. Αν διαφωνείς με αυτό ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείς.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εσυ εισαι, εγω ειμαι αυτος ειναι δεν χρειαζετε ειδικο Πτυχιο για να καταλαβεις καποιον που μιλαει ειρωνικα!2ον εβαλα κ τον εαυτο μου μεσα εκει που λεμε λογια του αερα. Η προκυρηξη ειναι ελλιπεστατη σε βασικες πληροφοριες ειναι φως φαναρι! Αυτοι εγραψαν οτι ηθελαν κ αφηνουν τον κοσμο να κοψει τον λαιμο του. Επιστροφη στο μελλον ομως. Δεν λεει κατι για 6 μηνες πριν για τα διπλωματα οποτε αξιζει να το βγαλεις εαν νομιζεις οτι εχεις μορια κ οτι με μερικα ακομη μπαινεις σιγουρα. Για να σε φωναξουν για τα αθληματα πρεπει να εχουν βγει οι βασεις πινακες Κτλ! Αμα βρεις καποιον που ξερει κατι σιγουρο Για τις βασεις πες του να περασει μια βολτα κ απο εδω! Εσυ ξερεις τα μορια σου. Εχεις ειδικες δυναμεις; Εχεις ξενες γλωσσες; Εχεις κατι απο αυτα που δινουν πολλα μορια; Εχεις για μηχανη; Πες μας τι εχεις για να σε βοηθησουμε.
εγω ειμαι

Δημοσίευση από εγω ειμαι »

δημητρης25 έγραψε:Εσυ εισαι, εγω ειμαι αυτος ειναι δεν χρειαζετε ειδικο Πτυχιο για να καταλαβεις καποιον που μιλαει ειρωνικα!2ον εβαλα κ τον εαυτο μου μεσα εκει που λεμε λογια του αερα. Η προκυρηξη ειναι ελλιπεστατη σε βασικες πληροφοριες ειναι φως φαναρι! Αυτοι εγραψαν οτι ηθελαν κ αφηνουν τον κοσμο να κοψει τον λαιμο του. Επιστροφη στο μελλον ομως. Δεν λεει κατι για 6 μηνες πριν για τα διπλωματα οποτε αξιζει να το βγαλεις εαν νομιζεις οτι εχεις μορια κ οτι με μερικα ακομη μπαινεις σιγουρα. Για να σε φωναξουν για τα αθληματα πρεπει να εχουν βγει οι βασεις πινακες Κτλ! Αμα βρεις καποιον που ξερει κατι σιγουρο Για τις βασεις πες του να περασει μια βολτα κ απο εδω! Εσυ ξερεις τα μορια σου. Εχεις ειδικες δυναμεις; Εχεις ξενες γλωσσες; Εχεις κατι απο αυτα που δινουν πολλα μορια; Εχεις για μηχανη; Πες μας τι εχεις για να σε βοηθησουμε.

Εγώ μπορεί να μην έχω ειδικό πτυχίο, αλλά εσύ μάλλον μπερδεύεις τον γραπτό λόγο με τον προφορικό... Τέλος πάντων ξέχνα το και συγνώμη για τον τόνο του προηγούμενού μου ποστ.
Αυτό για τους 6 μήνες ούτε εγώ το είδα στη προκύρηξη αλλά επειδή ακούγεται πολύ φύλλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Ξέρω να υπολογίσω τα μόριά μου, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το θέμα του Α και Α1. Να μου πείς που να ξέρω και γω, ότι διαβάζεις στη προκύρηξη θα σου απαντήσω... Αλλά κουβέντα να γίνεται για να καθησυχάζουμε την αγωνία μας μεταξύ μας.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Αδελφε δεν μπορουν να σου πουν κατι που δεν αναφερετε στην προκυρηξη, δεν μπορουν να προσθεσουν κατι απο την στιγμη που εκδοθηκε! Αυτη ειναι. Αλλους τους βολευει αλλους οχι. Αγωνια θα υπαρχει μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα, αφου δεν μπορεις να την αποφυγεις απολαυσε την! Εγω μιλησα κ με φιλους μου πυροσβεστες κ δεν ξερουν τιποτα, μου ειπαν κανε τα χαρτια σου κ οτι βγει! Κανε το ιδιο.
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Λοιπον ενα ενα: Οσον αφορα τους πολυτεκνους το ειπα διοτι απο φετος αυτο ισχυει για τις πανελλαδικες. Σιγουρο! για τους τριτεκνους αυτο ισχυει απο παντα και βαζω στοιχημα γι'αυτο διοτι ειμαι και εγω και δεν εχω παρει μορια σε παλια προκηρυξη.

για τους πολυτεκνους δεν ειμαι σιγουρος απλα το συνεδεσα λογω της αλλαγης αυτης

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

kalasnikof καθε προκυρηξη διαφερη! Περσυ στους ε. Φ που με ενδιεφερε ζηταγαν της παναγιας τα ματια για τους πολυτεκνους κ τριτεκνους, φετος εδω ζηταει μονο πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης. Αμα ζηταγαν κατι παρα πανω θα το ελεγε!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 310LELE »

(4) μόρια στον υποψήφιο που

εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

(1) μόριο στους έχοντες καλή γνώση της αγγλικής

(2) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας

και αποτι εχω διαβασει αλλα 5 μορια απο το απολυτηριο λυκειου (ΤΕΕ Β κυκλου)

συνολο 12 εχω ελπιδες η να μην μπω στον κοπο;

kaktos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kaktos »

ΤΕΟ έγραψε:Ναι ρε εννοειται... Αφου το λενε αριστερα και δεξια...

επισης αριστερα και δεξια ακουγεται οτι οι ελληνες ειναι τοσο απαιδευτοι που ουτε μια προκηρυξη για πυροσβεστικη δεν μπορουν να ερμηνευσουν... Α! Και που'σαι... Μην πηγαινεις αριστερα και δεξια οταν δινεις πορεια για γ΄, θα κοπεισ...

επισης καλο θα ηταν να διναμε και τεστ iq για προκηρυξεις, οπως δινουν αλλου και αλλου στο εξωτερικο (λουξεμβουργο, βρυξελλεσ) ... Να ξεσκαρταρουμε

Πραγματικα απορω με την παρτη σου, ΔΕΝ εχεις Με κατι αλλο πιο σημαντικο στη ζωη σου να ασχοληθεις απο το να καθεσαι και να πουλας ειρωνια και μαγκια-κλανια.
Αυτο εδω ειναι ενα φορουμ που ο καθενας μπορει να λεει την αποπση του ελευθερα και τις απορεις του και οι αλλοι να τις λυνουν.(οποτε εσυ Δε χωρας εδω)
Δεν προκεται να ασχοληθω αλλο μαζι σου.

Καλησπερα σας με 2400 μορια κανω τπτ η οχι; Ευχαριστω πολυ
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

310LELE έγραψε: (4) μόρια στον υποψήφιο που

εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις Ειδικές Δυνάμεις

(1) μόριο στους έχοντες καλή γνώση της αγγλικής

(2) μόρια στον υποψήφιο που κατέχει άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας

και αποτι εχω διαβασει αλλα 5 μορια απο το απολυτηριο λυκειου (ΤΕΕ Β κυκλου)

συνολο 12 εχω ελπιδες η να μην μπω στον κοπο;

βγάλε τα 5 μορια που λες και πες μας βαθμό απολυτηρίου να έχουμε μια εικόνα...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από handballer »

kaktos έγραψε:
ΤΕΟ έγραψε:Ναι ρε εννοειται... Αφου το λενε αριστερα και δεξια... Επισης αριστερα και δεξια ακουγεται οτι οι ελληνες ειναι τοσο απαιδευτοι που ουτε μια προκηρυξη για πυροσβεστικη δεν μπορουν να ερμηνευσουν... Α! Και που'σαι... Μην πηγαινεις αριστερα και δεξια οταν δινεις πορεια για γ΄, θα κοπεισ... Επισης καλο θα ηταν να διναμε και τεστ iq για προκηρυξεις, οπως δινουν αλλου και αλλου στο εξωτερικο (λουξεμβουργο, βρυξελλεσ) ... Να ξεσκαρταρουμε
Πραγματικα απορω με την παρτη σου, ΔΕΝ εχεις Με κατι αλλο πιο σημαντικο στη ζωη σου να ασχοληθεις απο το να καθεσαι και να πουλας ειρωνια και μαγκια-κλανια. Αυτο εδω ειναι ενα φορουμ που ο καθενας μπορει να λεει την αποπση του ελευθερα και τις απορεις του και οι αλλοι να τις λυνουν.(οποτε εσυ Δε χωρας εδω) Δεν προκεται να ασχοληθω αλλο μαζι σου. Καλησπερα σας με 2400 μορια κανω τπτ η οχι; Ευχαριστω πολυ
Ηρεμία παίδες.
vag_21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από vag_21 »

Το τοικ το μετρανε?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης