Βάσεις - μόρια για Πυροσβεστική (2011)
Νόμος 3938/31-3-2011 ΦΕΚ 61 Τεύχος α.
Το άρθρο 15 αφορά στους 5ετείς πυρ/στες κι έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τις προκηρύξεις των μονίμων.
Είχα βάλει ένα λινκ στην προηγούμενη σελίδα στο scribd αλλά πλέον δεν το ανοίγει.
Το άρθρο 15 αφορά στους 5ετείς πυρ/στες κι έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τις προκηρύξεις των μονίμων.
Είχα βάλει ένα λινκ στην προηγούμενη σελίδα στο scribd αλλά πλέον δεν το ανοίγει.
Ρε φιλε για τον θεο! Συγκρινεις προκυρηξη του 2007 με του 2011; Αστην να βγει πρωτα να δουμε τι στα κομματια θα λεει και μην παραπληροφορης τον κοσμο με υποθετικα μορια. Ημαρτον, τοσο τσαπα πεφτει?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 54
akarnanas έγραψε:Ρε φιλε για τον θεο! Συγκρινεις προκυρηξη του 2007 με του 2011; Αστην να βγει πρωτα να δουμε τι στα κομματια θα λεει και μην παραπληροφορης τον κοσμο με υποθετικα μορια. Ημαρτον, τοσο τσαπα πεφτει;
Δεν παραπληροφορώ κανένα εγώ απλά έφτιαξα τον πίνακα με τα μόρια του 2007 για να πάρουνε οι υποψήφιοι μια ιδέα εσύ πολύ απλά μπορείς να μην διαβάζεις το φόρουμ και να φτιάξεις ένα δικό σου γιατί είσαι ποιο γαμάτος απ'όλους και επειδή είχες να εμφανιστεί καιρό και δεν μ΄άρεσει το υφάκι σου είναι το τελευταίο μήνυμα που γράφεις
Παιδιά για το δίπλωμα Γ κατηγορίας πρέπει να το έχουμε 6 μήνες τουλάχιστον + προιπηρεσία γιανα μετρήσει ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Καλημερα... Να ρωτησω κατι και εγω... Με πτυχιο τει, προεδρικη φρουρα, αγγλικα, διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης ποσα μορια βγαζω; Αν ξερει κανεις να μου πει ευχαριστω προκαταβολικα...
Και γενικα τι άλλο μπορει να μετρησει?
Και γενικα τι άλλο μπορει να μετρησει?
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
Ξερει κανεις να μου πει αν θα μετρισει ο βαθμος του λυκειου και θα προσθεσουμαι εκει πανω τα αλλα μορια που εχουμαι; Αν ειναι ετσι ολοι σε μια κατηγορια θα μαστε; Η τ. Ε. Ε και ενιαιο λυκειο;
basilis.lok έγραψε: Ξερει κανεις να μου πει αν θα μετρισει ο βαθμος του λυκειου και θα προσθεσουμαι εκει πανω τα αλλα μορια που εχουμαι;
Ναι (για την κατηγορία των πολιτών).
Αν ειναι ετσι ολοι σε μια κατηγορια θα μαστε; Η τ. Ε. Ε και ενιαιο λυκειο;
Αυτός ο διαχωρισμός δεν γινόταν στις παλιές προκυρήξεις ούτε αναφέρεται κάτι σχετικό στον πρόσφατο νόμο, οπότε μάλλον όχι.
Σημερα το εθνος εγραφε ως κρυτηρια θα μετρηθει κ η γνωση Η/Υ (δηλ ECDL;). Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο το γνωριζει κανεις ή μηπως παλι παπατζες μας λεει το εθνος; Καλη επιτυχια σε ολους
sokratis έγραψε:Σημερα το εθνος εγραφε ως κρυτηρια θα μετρηθει κ η γνωση Η/Υ (δηλ ECDL;). Τωρα κατα ποσο ισχυει αυτο το γνωριζει κανεις ή μηπως παλι παπατζες μας λεει το εθνος; Καλη επιτυχια σε ολους
Στον πρόσφατο νόμο αναφέρει τα προσόντα και τη βαρύτητα καθενός από αυτά. Το ECDL δεν αναφέρεται πουθενά.
Παπατζες του εθνους μαλλον παλι. Μια απο τα ιδια, απο περυσι που το παιρνω, αερα κοπανιστο διαβαζω συνεχεια
Αστα φιλε... Ποτε δεν εδινε σημασια σε εφημεριδες αλλα αυτο μ εκανε εντυπωση (Η/Υ). Τεσπα... Υπομονη μεχρι να βγει η ριμαδα η προκυρηξη, δεν αξιζει να αγχονωμαστε !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Την ανεργια αραγες θα την λαμβανουν υποψιν; Δλδ, μορια απο ανεργια θα παίρνει κάποιος υποψήφιος; Βέβαια άμα δεν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να ξέρει κανένας...
Στα σωματα ασφαλειας να μοριοδοτηθει η ανεργια; Ρε παλικαρε σκεφτητε λιγο τι λετε; Να δωσει στο δημο για τα σκουπιδια η για κατι αλλο να πεις ναι. Τωρα λες για την πυροσβεστικη (η τους φρουρους η το λιμενικο) ; Δεν εγινε ποτε και ουτε εχει συζητηθει να γινει (και πολυ σωστα, και εγω ανεργος ειμαι.) Ελεος! Να δωσουν μορια και σε οσους εχουν πανω απο ενα κατοικιδιο για να μπορουν να το συντηρησουν...
Γιατι ελεος γρηγορη; Γιατι τετοια αποστροφη προς τη μοριοδοτηση της ανεργιας; Γιατι το επιχειρημα με το κατοικιδιο δε στεκει.
παρεπιπτοντως εγω δεν εχω καρτα ανεργιας αλλα δε το θεωρω λαθος να μοριοδοτουταν.
παρεπιπτοντως εγω δεν εχω καρτα ανεργιας αλλα δε το θεωρω λαθος να μοριοδοτουταν.
Για όσους έχουν επαγγελματικές κατηγορίες οδήγησης (Γ ή Δ ή Ε) έχει γραφτεί πως θα πάρουν μόρια.
Όσοι γνωρίζουν 100% μπορούν να μας πουν αν είναι απαραίτητη η έκδοση Π. Ε. Ι.
Πεδίο εφαρμογής του ΠΕΙ
1. Από 10 Σεπτεμβρίου 2008, οι οδηγοί:
α. Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι κράτους - μέλους Ε. Ε. Ή κράτους της ΕΖΕΣ (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν),
β. Υπήκοοι κράτους εκτός Ε. Ε. Οι οποίοι απασχολούνται ή χρησιμοποιούνται από επιχείρηση εγκατεστημένη στην Ελλάδα ή σε κράτος - μέλος της Ε. Ε. Όταν οδηγούν οχήματα των υποκατηγοριών Δ1, Δ1+Ε ή των κατηγοριών Δ, Δ+Ε είναι υποχρεωμένοι, πέραν της απαιτούμενης άδειας οδήγησης να κατέχουν και ΠΕΙ μεταφοράς επιβατών το οποίο χορηγείται σύμφωνα με τις διατάξεις του
διατάγματος αυτού.
2. Από 10 Σεπτεμβρίου 2009, οι οδηγοί:
α. Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι κράτους - μέλους της Ε. Ε. Ή κράτους της ΕΖΕΣ (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν)
β. Υπήκοοι κράτους εκτός Ε. Ε. Οι οποίοι απασχολούνται ή χρησιμοποιούνται από επιχείρηση εγκατεστημένη στην Ελλάδα ή σε κράτος - μέλος της Ε. Ε. Όταν οδηγούν οχήματα των υποκατηγοριών Γ1, Γ1+Ε ή των κατηγοριών Γ, Γ+Ε, είναι υποχρεωμένοι πέραν της απαιτούμενης άδειας οδήγησης να κατέχουν και ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων το οποίο χορηγείται σύμφωνα με τις διατάξεις του
διατάγματος αυτού.
3. Οι οδηγοί των παρακάτω κατηγοριών οχημάτων εξαιρούνται της υποχρέωσης να κατέχουν ΠΕΙ:
α. Οχημάτων, των οποίων, η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα δεν υπερβαίνει τα 45 km/h.
β.Οχημάτων, τα οποία ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα) , καθώς και οχημάτων τα οποία δεν ανήκουν στις Υπηρεσίες αυτές, χρησιμοποιούνται όμως απ αυτές με οποιοδήποτε καθεστώς.
Όσοι γνωρίζουν 100% μπορούν να μας πουν αν είναι απαραίτητη η έκδοση Π. Ε. Ι.
Πεδίο εφαρμογής του ΠΕΙ
1. Από 10 Σεπτεμβρίου 2008, οι οδηγοί:
α. Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι κράτους - μέλους Ε. Ε. Ή κράτους της ΕΖΕΣ (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν),
β. Υπήκοοι κράτους εκτός Ε. Ε. Οι οποίοι απασχολούνται ή χρησιμοποιούνται από επιχείρηση εγκατεστημένη στην Ελλάδα ή σε κράτος - μέλος της Ε. Ε. Όταν οδηγούν οχήματα των υποκατηγοριών Δ1, Δ1+Ε ή των κατηγοριών Δ, Δ+Ε είναι υποχρεωμένοι, πέραν της απαιτούμενης άδειας οδήγησης να κατέχουν και ΠΕΙ μεταφοράς επιβατών το οποίο χορηγείται σύμφωνα με τις διατάξεις του
διατάγματος αυτού.
2. Από 10 Σεπτεμβρίου 2009, οι οδηγοί:
α. Έλληνες υπήκοοι ή υπήκοοι κράτους - μέλους της Ε. Ε. Ή κράτους της ΕΖΕΣ (Νορβηγία, Ισλανδία και Λιχτενστάιν)
β. Υπήκοοι κράτους εκτός Ε. Ε. Οι οποίοι απασχολούνται ή χρησιμοποιούνται από επιχείρηση εγκατεστημένη στην Ελλάδα ή σε κράτος - μέλος της Ε. Ε. Όταν οδηγούν οχήματα των υποκατηγοριών Γ1, Γ1+Ε ή των κατηγοριών Γ, Γ+Ε, είναι υποχρεωμένοι πέραν της απαιτούμενης άδειας οδήγησης να κατέχουν και ΠΕΙ μεταφοράς εμπορευμάτων το οποίο χορηγείται σύμφωνα με τις διατάξεις του
διατάγματος αυτού.
3. Οι οδηγοί των παρακάτω κατηγοριών οχημάτων εξαιρούνται της υποχρέωσης να κατέχουν ΠΕΙ:
α. Οχημάτων, των οποίων, η μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα δεν υπερβαίνει τα 45 km/h.
β.Οχημάτων, τα οποία ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμενικό Σώμα) , καθώς και οχημάτων τα οποία δεν ανήκουν στις Υπηρεσίες αυτές, χρησιμοποιούνται όμως απ αυτές με οποιοδήποτε καθεστώς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες