ΥΕΑ - Τοποθετήσεις και μεταθέσεις
Μόλις μπήκα στο φορουμ και δεν ξέρω αν και κατά πόσο θα σας φανώ χρήσιμος, ωστόσο επειδή από ότι κατάλαβα τ'αχω πιο πρόσφατα να σας ενημερώσω. Μετά την άδεια ορκομωσίας για τρεις εβδομάδες στη Λαμία, από εκεί για πέντε εβδομάδες στον Πύργο, επιστροφή για οκτώ εβδομάδες στην Πάτρα και μετά την ορκομωσία για έξι μήνες ακριβώς παραμεθώριο (συνήθως ΕΒΡΟ). Μετά μετάθεση ευνοϊκή.
Οι μεταθέσεις για τους ΔΕΑ της 2010 Β' ΕΣΣΟ έχουν βγει το Μάρτιο. Γνωρίζεται αν τον Απρίλιο υπάρχει περίπτωση να ξανα βγουν για ''ορισμένους'';
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 43
τασος έγραψε:Οι μεταθέσεις για τους ΔΕΑ της 2010 Β' ΕΣΣΟ έχουν βγει το Μάρτιο. Γνωρίζεται αν τον Απρίλιο υπάρχει περίπτωση να ξανα βγουν για ''ορισμένους'';
Mε τον γνωστό τρόπο εννοείς;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Χωρις βυσμα παιζει να γυρισω Αθηνα το τελευταιο 5μηνο; Ας απαντησει καποιος που να εχει μπει τωρα τελευταιος γιατι απο τοτε που εγινε 9μηνο πανε πολυ λιγοτεροι ΔΕΑ (υποθετω)
-
- Στρατηγός
Cuervo έγραψε:Χωρις βυσμα παιζει να γυρισω Αθηνα το τελευταιο 5μηνο; Ας απαντησει καποιος που να εχει μπει τωρα τελευταιος γιατι απο τοτε που εγινε 9μηνο πανε πολυ λιγοτεροι ΔΕΑ (υποθετω)
Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, φίλος μου ΔΕΑ (ΤΘ) ήτανε ρόδο έβαλε βύσμα και ούτε αθήνα δεν πήγε μέχρι αυλώνα έφτασε το καλώδιο

-
- Υποδεκανέας
Καταρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αλλα να ρωτησω κατι αλλο. Παιζει ρολο και τι ειδικοτητα εχεις μπει; Δηάδη οταν μου ερθει το χαρτι θα μπορω να υπολογισω πιο ευκολα;
-
- Στρατηγός
Cuervo έγραψε:Καταρχην ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση, αλλα να ρωτησω κατι αλλο. Παιζει ρολο και τι ειδικοτητα εχεις μπει; Δηάδη οταν μου ερθει το χαρτι θα μπορω να υπολογισω πιο ευκολα;
Δεν παίζει ρόλο η ειδικότητα φίλε μου για την μετάθεση αν δεν έχεις "δόντι" πρέπει να σου κάτσει.
-
- Υποδεκανέας
Οταν λες ευνοικη; Παιζει οι Αθηναιοι να γυρισουν Αθηνα?
Cuervo έγραψε:Οταν λες ευνοικη; Παιζει οι Αθηναιοι να γυρισουν Αθηνα;
Εννοείται ότι παίζει αδερφέ, αλλά πάντοτε εννοείται απο το βύσμα όπως σου είπε και ο Greek_Army αλλιώς...
Παιδια να ρωτησω κατι. Εχω κανει αναφορα για μεταθεση και περιμενω απαντηση απο το ΓΕΣ. Ποσο καιρο κανουν να απαντησουν, ξερει κανεις?
-
- Στρατηγός
κωστας έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι. Εχω κανει αναφορα για μεταθεση και περιμενω απαντηση απο το ΓΕΣ. Ποσο καιρο κανουν να απαντησουν, ξερει κανεις;
Aναφορά; Μήπως εννοείς έχεις κάνει τα χαρτιά σου για κατ'εξαίρεση;
Ναι αυτο ακριβως. Για να επιστρεψω στην πολη μου. Ειμαι τριτεκνος και προστατης ΑΜΕΑ
-
- Στρατηγός
κωστας έγραψε:Ναι αυτο ακριβως. Για να επιστρεψω στην πολη μου. Ειμαι τριτεκνος και προστατης ΑΜΕΑ
Κατ'εξαίρεση μετάθεση
Στην σελίδα 8 θα δεις πότε συνεδριάζουνε η επιτροπή
- GReen Beret 315
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα!
Πάω στη Κρήτη για Δόκιμος. Μου είπαν ειδικότητα οικονομικό και μετά τη Κρήτη μου είπε κάποιος ότι πάω στο ΡΟΥΦ... Αλλά εγώ δεν γουστάρω Αθήνα... Υπάρχει τρόπος να μην πάω;
ΕΥχαριστώ
Πάω στη Κρήτη για Δόκιμος. Μου είπαν ειδικότητα οικονομικό και μετά τη Κρήτη μου είπε κάποιος ότι πάω στο ΡΟΥΦ... Αλλά εγώ δεν γουστάρω Αθήνα... Υπάρχει τρόπος να μην πάω;
ΕΥχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες