Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς Υπαλλήλους (2011)
Παιδια τι γινετε εχουμε κανενα νεο; Απ οτι βλεπω στην τηλεοραση υπαρχουν τρομακτικες ελειψεις σε προσωπικο ολες οι φυλακες φιλοξενουν τον διπλασιο αρηθμο κρατουμενον απο αυτον που προβλεπετε, συνεχεια οι υπαλληλοι κανουν σταση εργασιας και ζητουν αμεσες προσληψεις! το 2012 λενε πως τεθονται σε λειτουργια οι φυλακες δραμας και χανιων! αντε να δουμε ποτε θα παρουνε ατομα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να κλείσουν οι φυλακές παρά να πάρει άτομα φετος..[LOL] [LOL]
Παιδιά μήπως ξέρετε εάν έχει όριο ηλικίας;
Ειναι μεχρι και 32 χρονων φιλε μου! Για πια φυλακη ενδιαφερεσαι?
Σε ευχαριστώ Βασίλη! Γυναίκα είμαι και ενδιαφέρομαι για κορυδαλλό και αλλου εάν τύχη.
Λές να βγεί κάτι;
Λές να βγεί κάτι;
Κοπελια για φετος οχι, εγω πιστευω μετα απο 2-3 χρονια οταν θα λειτουργησουν οι καινουργιες φυλακες σε δραμα και χανια! τι μορια εχεις ακριβωσ?
Βασίλη δεν ξέρω τα μόρια μου, αλλα είμαι πολύτεκνη εχω το δίπλωμα Η/Υ. Αγγλικά, τει, αναπηρία πατρός. Μόρια ανεργίας.
Αυτά νομίζω.
Τώρα τι μετράει απο αυτά δεν ξέρω.
Αν ισχύει για δράμα και χανιά τότε δεν θα έχω και εντοπιότητα.
Κάποιος γνωστός μου, μου είπε οτι κάτι θα βγεί για φυλακές αλλα μάλλον αερολογίες έλεγε.
Αυτά νομίζω.
Τώρα τι μετράει απο αυτά δεν ξέρω.
Αν ισχύει για δράμα και χανιά τότε δεν θα έχω και εντοπιότητα.
Κάποιος γνωστός μου, μου είπε οτι κάτι θα βγεί για φυλακές αλλα μάλλον αερολογίες έλεγε.
Οχι λαθος καταλαβες! αν εισαι εγγεγραμμενη σε δημο της αθηνας και θελεις να πας σε φυλακη την εντοπιοτητα θα την παρεις! σε ανεφερα δραμα και χανια γιατι εκει σε λιγο καιρο θα λειτουργησουν καινουργιες φυλακες και απο οτι εχω μαθει τοτε θα κανουνε προσληψεις οχι μονο εκει αλλα οπου υπαρχουνε ελλειψεις και απο οτι ξερω στον κορυδαλλο υπαρχουνε πολλες! τα μορια ειναι ο βαθμος απολυτηριου λυκειου εντοπιοτητα ξενες γλωσες και στρατιωτικες υποχρεωσεις σε ειδικες δυναμεις για τους αντρες!
Βασίλη την πάτησα εάν μετράει τόσο πολύ το απολυτήριο λυκείου... Εχω απαίσιο βαθμό!
Αδερφε δηλαδη ενδεχεται να βγαλει θεσεις και σε κορυδαλο συντομα; Οριο ηλικιας γνωριζεις ποσο ειναι; Εντοπιοτητα τι σημαινει; Εγω μενω νεα σμυρνη και τα πολιτικα δικαιωματα μου τα εχω κερκυρα. Εχω απολυτηριο 13 ειδικες δυναμεις, προφισιενσυ στα αγγλικα. Εχω καμια ελπιδα; Η προκυρηξη ειναι μεσω ασεπ; Συγνωμη αν κουραζω αλλα με τη συγκεκριμενη προκυρηξη δεν εχω ασχοληθει.
Ναι κοπελια παιζει μεγαλο ρολο! Φιλε γρηγορη πολυ πιθανον να παρει κορυδαλο γιατι εχουν πολλες ελλειψειστο οριο ηληκιας ειναι μεχρι και 32 ετων αν εχεις ενγραφει στο δημο της σμυρνης θα παρεις τα μορια εντοπιοτητας αν οχι δεν τα παιρνεις! Ναι ειναι μεσου ασεπ με μορια οπως τον ειδικων φρουρων.
Ευχαριστω φιλε βασιλη. Θα αλλαξω τα χαρτια μου.
Βασίλη επειδη βλέπω οτι έχεις ασχολιθει με το θέμα μπορείς να μου πεις σχετικα με τα μορια μου; Εχω τελειώσει ως εφ. Εξιωματικος, απολυτηριο 12.2 ενιαιου λυκειου, λοουερ αγγληκα,ecdl και δίπλωμα οδηγησης αυτοκινητου, μηχανης απεριορίστων και φορτηγου. Για εντοποιότητα δεν έχω γιατι στην καβάλα δεν εχουμε
Παιδιά και κάτι άλλο μπορείτε να βάλατε την προκήρυξη κανονικά όχι σαν απόκομα εφημερίδας όπως το έχετε βάλει. Τα διπλώματα οδήγησης μετράνε;
Παιδιά και κάτι άλλο μπορείτε να βάλατε την προκήρυξη κανονικά όχι σαν απόκομα εφημερίδας όπως το έχετε βάλει. Τα διπλώματα οδήγησης μετράνε;
Φιλε μου την περιμενω πως και πως την προκυρηξη! Αν δεν εχεις εντοποιοτητα δυσκολα θα περασεις! Θα σου συνιστουσα να πας να εγγραφεις σε δημο της δραμας αν εχεις καποιο συγγενει εκει γιατι εκει θα λειτουργησουν νεες φυλακες και θα παρουν αρκετο κοσμο! Λοιπον τα μορια σου 12 απολυτηριοο + 300 απο δοκιμος +200 απο λοουερ, η εντοποιοτητα παιρνει 800 μορια γιαυτο σου λεω πολυ δυσκολα θα περασεις!
Για Σέρρες πως το βλέπεις θα πάρουν άτομα; Δηλαδη τα διπλώματα μηχανης, αυτοκινητου και φορτηγου δεν παίρνουν τόποτα; Ουτε το ecdl;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες