Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η προκήρυξη θα βγει, η αστυφυλάκων δεν βγήκε από τις πανελλήνιες, όποιος το λέει αυτό ας μας γράψει σε ποιο ΦΕΚ το λέει. Αρκετά κράτησε αυτό το αστειάκι με "μερικούς" εδώ μέσα, απλά κάντε υπομονή μέχρι τέλος του μήνα που θα ανακοινωθεί ο αριθμός εισακτέων
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Το να θελει καποιος ΜΟΝΟ μια σχολη ειναι απλουστατο, βαζει ΜΟΝΟ αυτην στο μηχανογραφικο. Αν Ο-Λ-Ο-Ι σας ανηκετε σε αυτην την κατηγορια οκ, παω πασο. Αυτο που ειπα, κ ΞΑΝΑΛΕΩ ειναι οτι η προταση μου ΑΦΟΡΑ το επικαιρο μηχανογραφικο δελτιο, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθει απο ηψυλοβαθμες (μεχρι περυσι) σχολες...Greek Army παντογνωστη κ ο αδερφος μου τα ιδια λεει αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα βγει... Οχι φιλε μου δεν εδινα φετος. Απλα θεωρω οτι η προσληψη αστυνομικων θα γινει τσατ πατ προς το Σεπτεμβρη κατα τροπο ''οτι να'ναι''...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μαριος έγραψε:Το να θελει καποιος ΜΟΝΟ μια σχολη ειναι απλουστατο, βαζει ΜΟΝΟ αυτην στο μηχανογραφικο. Αν Ο-Λ-Ο-Ι σας ανηκετε σε αυτην την κατηγορια οκ, παω πασο. Αυτο που ειπα, κ ΞΑΝΑΛΕΩ ειναι οτι η προταση μου ΑΦΟΡΑ το επικαιρο μηχανογραφικο δελτιο, το οποιο ΠΡΕΠΕΙ να συμπληρωθει απο ηψυλοβαθμες (μεχρι περυσι) σχολες...Greek Army παντογνωστη κ ο αδερφος μου τα ιδια λεει αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα βγει... Οχι φιλε μου δεν εδινα φετος. Απλα θεωρω οτι η προσληψη αστυνομικων θα γινει τσατ πατ προς το Σεπτεμβρη κατα τροπο ''οτι να'ναι''...

Δεν είμαι παντογνώστης μεγάλε και αρκετά σε ανέχτηκα, πλέον ότι λες θα το λες με αποδείξεις, αν έχεις διαβάσει σε κάποιο προεδρικό διάταγμα ότι δεν θα πάρει άτομα φέτος η σχολή δώστο και σε εμάς να το διαβάσουμε, η προπαγάνδα σου τελείωσε μπορείς να πας σε άλλο φόρουμ να λες τις παπάτζες σου
marialena22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από marialena22 »

Οντως ελεος... Ποιος εισαι ρε μαριε; Αν δεν ξερεις κατι στανταρ τι μας εκφοβιζεις> Τι τρομολαγνια ειναι αυτη; Κ ναι για να ασχολουμαστε τοσο προφανως μονο αυτη τη σχολη θελουμε. Κ δεν εχει κανενας το δικαιωμα να μας κοβει τα ονειρα κ να απαξιωνει την προσπαθεια μας.
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Και εσεις δεν εχετε δικαιωμα να κανετε λογοκρισια στις αποψεις μου... Αποδειξεις σε σενα ''μεγαλε'' δεν θα φερω ΠΟΤΕ. Δεν εισαι ''καποιος''. Αυτο ειναι ενα φορουμ κ θα λεω ελευθερα την ΑΠΟΨΗ μου ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Δεν θεσπιζω, δεν προπαγανδιζω, δεν ασχολουμαι με τα ''προβληματα'' σας... Διατυπωνω την αποψη μου ορθα κ κοφτα κρινοντας απο την υπαρχουσα κατασταση... Σε οποιον δεν αρεσει να παει αλλου, εδω ειναι χωρος συζητησης... Καταλαβες Greek Army?
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioneta »

Παιδια βγηκε αριθμος για τις στρατιωτικες σχολες... Που δεν χρειαζονται τοσο αμεσα οσο... Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... Για αυτο μεχρι την αλλη εβδομαδα θα βγει... Υπομονη... :)
παυλος

Δημοσίευση από παυλος »

Τιποτα καινουργιο για αστυνομια ρε παιδια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μαριος έγραψε:Και εσεις δεν εχετε δικαιωμα να κανετε λογοκρισια στις αποψεις μου... Αποδειξεις σε σενα ''μεγαλε'' δεν θα φερω ΠΟΤΕ. Δεν εισαι ''καποιος''. Αυτο ειναι ενα φορουμ κ θα λεω ελευθερα την ΑΠΟΨΗ μου ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Δεν θεσπιζω, δεν προπαγανδιζω, δεν ασχολουμαι με τα ''προβληματα'' σας... Διατυπωνω την αποψη μου ορθα κ κοφτα κρινοντας απο την υπαρχουσα κατασταση... Σε οποιον δεν αρεσει να παει αλλου, εδω ειναι χωρος συζητησης... Καταλαβες Greek Army;

Δεν μ'αρέσει το υφάκι σου καθόλου και σου δίνω τον λόγο μου ότι είναι το τελευταίο μήνυμα σου που εμφανίζεται, υποδείξεις τουλάχιστον εδώ σε εμένα δεν θα κάνεις οπότε πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε σε άλλη παραλία

Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Φίλε γρηγορή δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε...

Greek_Army

athatsi

Δημοσίευση από athatsi »

Εγω εχω δυο ατομα στην αστυνομια... Ο ενας μου λεει οτι θα παρει 700 ατομα (αστυφυλακες, αξιωματικους και ειδικους φρουρους) και η αλλη οτι εδωσαν διαταγη στο τμημα της να μην δεκτουν αιτησεις (χθες εγινε αυτο), που σημαινει οτι δεν θα βγει προκυρηξη. Αν ξερει καποιος τι γινεται ας το πει γιατι υπαρχει μεγαλη αγωνια. Ευχαριστω.

Παυλος

Δημοσίευση από Παυλος »

Μάγκες έχω παρακολουθήσει την συζήτηση σας από φήμες και μόνο έχω ακούσει ότι θα βγει αυτήν την εβδομάδα προκήρυξη άμα μάθετε κάτι καινούριο πείτε και σε εμάς θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.

marialena22
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Τι εννοεις δεν θα δεχτει αιτησεις; Αφου δεν εχει βγει η προκηρυξη φυσικο ειναι να μη δεχονται... Εννοεις μηπως το φυλλο απο το στρατο που να λεει οτι εχουν περασει τη διαδικασια των αθληματων στο στρατο;
lakis

Δημοσίευση από lakis »

Η ημερομηνια για τα αθληματα θα συμπεριλαμβανεται στην προκυρηξη; Ξερει κανεις ποτε και που τα δινουμε?
marialena22
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΛΟΥΘΗ... Βγαινει η προκηρυξη (αν κ εφοσον δεησουν... ), πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου οπου και προσκομιζεις τα απαραιτητα δικαιολογητικα, τα οποια θα αναγραφονται στην προκηρυξη. Αφου ολοκληρωθει η διαδικασια στο αστυνομικο τμημα (οπου γινεται κ η μετρηση του υψους), θα σου δωσουν μια καρτελα που θα πρεπει να συμπληρωθει αφου εξεταστεις απο γιατρους σε δημοσιο νοσοκομειο. Στην συνεχεια προσκομιζεις αυτη την καρτελα στο α. Τ. Και ακολουθως αφου περασει η προθεσμια που εχουν θεσει για την υποβολη των δικαιολογητικων και ιατρικων εξετασεων βγαινουν οι ημερομηνιες των αθληματων που μεχρι περσυ αναρτωνταν στα αστυνομικα τμηματα της περιοχης οπου εκανες τα χαρτια σου... Εκει θα μαθεις που κ ποτε δινεις! Ελπιζω να βοηθησα...
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Η αστυφυλακων ηατν ποτε στο 4ο πεδι?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση