Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Αμα δεν βγει προκυριξη δεν ξερει κανεις τιποτα!
κοκ

Δημοσίευση από κοκ »

Καταρχην επιτιθεσαι ανευ λογου και αιτιας. Βγαζεις εκνευρισμο και μιλας για ψυχολογικα προβληματα χωρις καν να καταλαβεις γιατι πραγμα μιλαω. Προσωπικη αποψη εξεφρασα και κατ επεκταση ενα δικο μου προβληματισμο και οφειλεις εφοσον συμμετεχεις εδω να τον σεβαστεισ. Ελπιζω να καταλαβαινεις την αγωνια των παιδιων που επειτα απο χρονια ξαναμπηκαν ς αυτη τη διαδικασια και Να μην επιτιθεσαι προσωπικα. Μακαρι να πανε ολα κατ ευχην. Ολοι κοινο σκοπο εχουμε.
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Παιδες ξεχαστε την προκηρυξη, τουλαχιστον δηλωστε εγκαιρα κανενα υψηλοβαθμο ΑΕΙ μιας κ οι βασεις θα πεσουν κατακορυφα. Προσωπικα εκτιμω πτωση μεχρι κ 3.000 μοριων. Οσο για την αστυφυλακων, καλα κρασια!
Ντινος

Δημοσίευση από Ντινος »

Γιατι να ξεχάσουμε την προκήρυξη Μάριε?
κοκ

Δημοσίευση από κοκ »

Απλα σου εξηγω οτι δεν γινεται λογος πουθενα γι αυτο εχει ξεχαστει; Μια αναφορα εστω να ξερουν και οι υποψηφιοι τι μελλει γενεσθαι... Δεν κανω εικασιες λοιπον απλα εκφραζω την αποψη μου. Οι εικασιες απεχουν μακραν απο την προσωπικη θεση...
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Υπαρχει περιπτωση να μη βγει δηλαδη?
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από blademaster »

Μην ακούτε ότι να ναι, φυσικά και θα βγεί.
giannoulisboy
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από giannoulisboy »

Έχουμε πει ότι έχει βγει και αναφέρει ότι ο αριθμός των εισακτέων θα καθορισθεί με συμπληρωματική διαταγή... Μην παραπληροφορείται και αυξάνετε την αγωνία των υποψηφίων... Όλα εξαρτώνται από τα νέα οικονομικά μέτρα που θέλουν να ψηφίσουν, όταν ψηφιστούν θα βγει και η συμπληρωματική προκήρυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ.
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nick_ »

Φίλε μου, αυτό που λες δεν είναι ακριβώς έτσι! Η προκήρυξη στην οποία αναφέρεσαι λέει για Αστυνομικούς, και όχι για ιδιώτες. Δε λέω ότι ΔΕ θα βγει, όμως δεν έχει ειπωθεί κάτι. Αυτό ισχύει.
πετρος

Δημοσίευση από πετρος »

Εχει βγει δλδ για αστυφυλακων να κανουμε τα χαρτια μας; Ποτε?
κοκ

Δημοσίευση από κοκ »

Τιποτα και σημερα... Εικόνα
Μαριος

Δημοσίευση από Μαριος »

Εγω αυτο που θελω να πω στα παιδια που τελειωνουν φετος ειναι να ΜΗΝ παρασυρθουν απο τους χαμηλους βαθμους κ τις προκηρυξεις που εκτιμω οτι για αστυφυλακων δεν θα βγουν... Κ να συμπληρωσουν ενα ΚΑΛΟ μηχανογραφικο με πολυ δυνατες σχολες... Και να βγει ολα δειχνουν οτι ο αριθμος θα ειναι αμελειτεος... Οποτε χτυπηστε μια δυνατη σχολη στις πρωτες επιλογες κ ολα οκ...
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Παιδιά όσοι θέλετε αστυνομία δηλώστε αστυνομία στο μηχανογραφικό. Δέν πρόκειτε να μήν βγεί η προκύρηξη.
μαριε εσύ έδινες φέτος;
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Εγω δε δινω για αστυφυλακων, αλλα Μαριε αγορι μου γιατι μου μυριζει ενδεχομενος δολος; Λεω εγω τωρα. Παιδια οσοι γουσταρετε αστυνομια βαλτε την πρωτη και μετα βαλτε τα υπολοιπα. Δε χανετε τιποτα. Μαριε φιλε μου. Καλη η προσπαθεια σου.
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Γρηγορης έγραψε:αλλα Μαριε αγορι μου γιατι μου μυριζει ενδεχομενος δολος; Λεω εγω τωρα. Παιδια οσοι γουσταρετε αστυνομια βαλτε την πρωτη και μετα βαλτε τα υπολοιπα. Δε χανετε τιποτα. Μαριε φιλε μου. Καλη η προσπαθεια σου.

κάθε χρόνο φιλε στα φόρουμ υπάρχουν άτομα που προσπαθούν μέσω προπαγάνδας να αποθαρήνουν τους άλλους να δηλώσουν για να περάσουν αυτοί.(ελεος). Και εμένα μου φάνηκε κάπως.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης