illy έγραψε:Θοδωρη μηπως επειδη ειμαστε πιο ικανες απο σας και υπαρχουν γυναικες που σας βαζουν τα γυαλια; Λεω εγω τωρα... Αντε πια αυτο το πραγμα να υποβιβαζετε ολες τις γυναικες! Εχεις παει να δεις σε μοναδες που ειναι γυναικες σε μαχιμα ποστα και ειναι ικανοτατες και αξιες; Και στις ειδικες δυναμεις υπαρχουν! Δηλαδη ελεος με αυτον τον μισογυνισμο... Γιατι δεν παραδεχεστε οτι υπαρχουν γυναικες πιο ικανες απο τους αντρες;
Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
Λοιπον εγω εχω 6 χρονια στον στρατο και εχω δει πολλες γυναικες που ειναι πολυ σωστες. Δεν καταλαβαινουν τιποτα. Και επειδη στην μοναδα μου εχουμε αρκετες βλεπω τι γινεται. Και αν καποιες δεν ειναι οπως πρεπει, αυτο γινεται γιατι ξεκιναει απο εμας τους αντρες. Εκμεταλευονται καποιες καταστασεις δηλαδη. Καποιοι μιλανε υπερβολικα μερικες φορες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 66
Πες τα χρυσόστομε πες τα! Αντε πια, ολες να τις βγαζετε στραβες! Ξερεις τι ειναι να οδηγεις αρματοφορεα; Ερπυστιοφορο οχημα; Και ομως μια χαρα τα καταφερνουν!
Εξαλλου σε ολο τον κοσμο στους περισσοτερους στρατους εχει πολλες γυναικες. Και μαχιμες ετσι... Οχι οτι να'ναι. Σε μια ασκηση του νατο που ειχα παει ειχα δει μια γυναικα απο τις τσεχικες δυναμεις καταδρομων να φοραει τετοιον εξοπλισμο που εμεις για να τον βαλουμε δυσκολα. Και ηταν και ανετη παρακαλω. Εμεις μειναμε με τον στομα ανοιχτο!
-
- Στρατηγός
Επομενως τουμπεκι ψιλοκομμενο οσοι δεν ειστε στελεχη διοτι μονο οσοι ειναι στελεχη και τις ζουν καθημερινα τις γυναικες μπορουν να εχουν ολοκληρωμενη αποψη, και οχι οσοι ειδατε ενα μεμονωμενο περιστατικο κατα την διαρκεια της θητειας σας... Δεν λεω εγω πως ολες οι γυναικες ειναι ικανες αλλα ουτε και αχρηστες! Παντα υπαρχουν και οι δυο οψεις του νομισματος...
Α και κατι αλλο. Για το σημερινο χαλι δεν φταινε οι γυναικες. Τα προβληματα ξεκινανε απο πανω προς τα κατω. Ολα ειναι θεμα διοικησεως.
-
- Στρατηγός
Ετσι μπραβοsakisal έγραψε:Ολα ειναι θεμα διοικησεως

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
Το παρεξηγητε εντελος το θεμα παντως ολες οι γυναικες. Εγω δεν εχω προβλημα να μπαινουν γυναικες στο στρατο αλλα εκει που τα περνω κυριολεκτικά ειναι οταν βγενουν καπιες γυναικες και λενε οτι οι γυναικες κανουν περισοτερο για το στρατο απο τους αντρες. Ε εως εκει το ξεφτιλιζουμε το θεμα οσο το συνεχιζουμε. Οσο για τις περισοτερες αποχορισεις των αντρων που λενε απο τις γυναικες μονο αφτο θα πω οι γυναικες στο στρατο ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ δεν πανε σε σωματα οπως τεθωρακισμενα, ειδικες δυναμεις, Ο. Υ. Κ κλπ καθονται σε θεσεις οπως Επιμελητής χρηματικού,Φυσιοθεραπευτής,Νηπιαγωγός - Διοικητικός,Μάγειρας κτλπ αυτο ελειπε να εφευγαν κιολας. Εγω το ξαναλεω δεν εχω τιποτα με τις γυναικες στο στρατο εγω εχω με αυτες που λενε οτι υπαρχει μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων που ειναι ικανοτατες απο τους αντρες
-
- Στρατηγός
Για μπες παλικαρι μου μεσα στον στρατο, γινε στελεχος, συνεργασου με γυναικες και μετα ελα να μου πεις αν οι γυναικες ολες αυτες που τα λενε αυτα πως ειναι σε θεσεις διοικητικης φυσεως και μεριμνας! Εγω μιλαω για γυναικες σε μαχιμα ποστα που ειναι ικανες, δεν μιλαω για τις γυναικες που ειναι σε θεσεις γραφειου! Πες μου εσυ δηλαδη ειναι τυχαιο που παραιτουνται μονο αντρες; Τωρα στα κεντρα ολοι οσοι παραιτηθηκαν ηταν αντρες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Επικοινωνία:
illy έγραψε:Για μπες παλικαρι μου μεσα στον στρατο, γινε στελεχος, συνεργασου με γυναικες και μετα ελα να μου πεις αν οι γυναικες ολες αυτες που τα λενε αυτα πως ειναι σε θεσεις διοικητικης φυσεως και μεριμνας! Εγω μιλαω για γυναικες σε μαχιμα ποστα που ειναι ικανες, δεν μιλαω για τις γυναικες που ειναι σε θεσεις γραφειου! Πες μου εσυ δηλαδη ειναι τυχαιο που παραιτουνται μονο αντρες; Τωρα στα κεντρα ολοι οσοι παραιτηθηκαν ηταν αντρες...
Ωραια ολοι οι αντρες ειναι ανοικανοι για το στρατο και οι γυναικες ειναι ικανοτερες για διοικιση. Πες τα στο Γ. Ε. Σ αυτα

-
- Στρατηγός
Αγορι μου εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω! Το γες αγορι μου οπως και ολος ο στρατος κανει εκστρατεια εναντιον των γυναικων! Ο μισογυνισμος στο επακρο... Διαβασε τα ποστς μου κ επιτελους καταλαβε τι λεω! Δεν ειπα για ολες τις γυναικες οτι ειναι ικανες αλλα ουτε και ολες αχρηστες... Διαβασε τα ποστς και θα καταλαβεις! Δηλαδη δεν μπορουμε να συνεννοηθουμε!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
"Δεν ειναι τυχαιο που συνεχεια αντρες δηλωνουν παραιτηση, γιατι αραγε; "
illy, βάλε λίγο και την αναλογία αντρες/γυναίκες ΕΠΟΠ.
πολύ περισσότεροι οι άντρες, λογικό να έιναι περόσστερες οι παραιτήσεις από άντρες.
Κατά την 8μηνη παραμονή μου στη σάμο πρόλαβα την 6η (; ) σειρά για πολύ λίγο. Ομως είδα να παραιτούνται 3 γυναίκες μέσα σε ένα μήνα και 1 άντρας μέσα στους 8.
Θα μου πεις, η εξαίρεση του κανόνα!
Τώρα, να πούμε κ το οτι πόσες γυναίκες καβατζώνονται σε γραφεία έναντι αντρών; Όχι δεν "κλαίγομαι" για αυτό (άλλωστε τί με νοιάζει; ! ) αλλά να υπενθυμίσω την διαταγή του Αρχηγού που λέει ρητά οτι απαγορεύεται ΕΠΟΠ να απασχολούνται σε πόστο πέρα των ειδικοτήτων τους.
Αν μερικοί διοικητές εξακολουθούν να κρατάνε ΕΠΟΠ σε γραφεία, δεν θα κρίνω εγώ τους Διοικητές.
Σε μας πάντως, άδειασαν ΑΜΕΣΑ τα γραφεία από ΕΠ. ΟΠ, άπαντες στον όρχο και επιπροσθέτως, επέστρεψαν στη μονάδα όσοι ηταν αποσπασμένοι σε πρατήρια, λέσχες κλπ !
Τελευταίο: Προσπαθούσε μια καημένη να μεταφέρει έναν εδαφικό τροχό και δεν μπορούσε. Πρότεινα διακριτικά στον Ανθλχο (ήμουν ΔΕΑ τότε) να την μεταφέρω εγώ και άκουσα κάτι παναγίες !(δλδ όλος ο ορχος τις άκουσε!)
"άμα δεν μπορεί να παραιτηθεί, ισότητα δεν θέλαν; " πρόσθεσε.
illy, βάλε λίγο και την αναλογία αντρες/γυναίκες ΕΠΟΠ.
πολύ περισσότεροι οι άντρες, λογικό να έιναι περόσστερες οι παραιτήσεις από άντρες.
Κατά την 8μηνη παραμονή μου στη σάμο πρόλαβα την 6η (; ) σειρά για πολύ λίγο. Ομως είδα να παραιτούνται 3 γυναίκες μέσα σε ένα μήνα και 1 άντρας μέσα στους 8.
Θα μου πεις, η εξαίρεση του κανόνα!
Τώρα, να πούμε κ το οτι πόσες γυναίκες καβατζώνονται σε γραφεία έναντι αντρών; Όχι δεν "κλαίγομαι" για αυτό (άλλωστε τί με νοιάζει; ! ) αλλά να υπενθυμίσω την διαταγή του Αρχηγού που λέει ρητά οτι απαγορεύεται ΕΠΟΠ να απασχολούνται σε πόστο πέρα των ειδικοτήτων τους.
Αν μερικοί διοικητές εξακολουθούν να κρατάνε ΕΠΟΠ σε γραφεία, δεν θα κρίνω εγώ τους Διοικητές.
Σε μας πάντως, άδειασαν ΑΜΕΣΑ τα γραφεία από ΕΠ. ΟΠ, άπαντες στον όρχο και επιπροσθέτως, επέστρεψαν στη μονάδα όσοι ηταν αποσπασμένοι σε πρατήρια, λέσχες κλπ !
Τελευταίο: Προσπαθούσε μια καημένη να μεταφέρει έναν εδαφικό τροχό και δεν μπορούσε. Πρότεινα διακριτικά στον Ανθλχο (ήμουν ΔΕΑ τότε) να την μεταφέρω εγώ και άκουσα κάτι παναγίες !(δλδ όλος ο ορχος τις άκουσε!)
"άμα δεν μπορεί να παραιτηθεί, ισότητα δεν θέλαν; " πρόσθεσε.
-
- Στρατηγός
Ωραια λοιπον, εφοσον αυτο θελετε αυτο θα ακουσετε: Ολες οι γυναικες ειναι αχρηστες και δεν κανουν για τον στρατο... Και το ΓΕΣ καλα θα κανει να τις "εξολοθρευσει" ολες, να μην μπει ξανα αλλη γυναικα! Ενταξει, ευχαριστημενοι;
-
- Επικοινωνία:
illy γιατί αρπάζεσαι; 
"Ολες οι γυναικες ειναι αχρηστες και δεν κανουν για τον στρατο... "
είπα εγώ τέτοιο πράγμα;

"Ολες οι γυναικες ειναι αχρηστες και δεν κανουν για τον στρατο... "
είπα εγώ τέτοιο πράγμα;
-
- Επικοινωνία:
" Ολες οι γυναικες ειναι αχρηστες και δεν κανουν για τον στρατο... "
για 1-2 μήνες, ως ΥΕΑ, είχα ουλαμαγό γυναίκα ανθλχο, καλή της ώρα, η οποία ήταν ικανότατη και έδειχνε όρεξη, θέληση και ενθουσιασμό για βολές αρμάτων και σκηνάκια !
για 1-2 μήνες, ως ΥΕΑ, είχα ουλαμαγό γυναίκα ανθλχο, καλή της ώρα, η οποία ήταν ικανότατη και έδειχνε όρεξη, θέληση και ενθουσιασμό για βολές αρμάτων και σκηνάκια !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης