Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φιλαράκι τίποτα δεν τελείωσε. Μπορεί να γράψεις καλά στα υπόλοιπα μαθήματα και να ανεβάσουν την τελική βαθμολογία σου! Πάνω απ'όλα θετική ενέργεια Εικόνα
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Φιλε michael17 τεχνολογικη ειμαι χαμος εγινε μας γ**** ασχημα περιμεναμε 2 ωρες μεσα τα θεματα ηρθαν και λαθος τα θεματα μετα απο 2 ωρες ηρθε χαρτι οτι ηταν λαθος με τα σωστα ασε μαλλον και για μενα τερμα καλη επιτυχεια στους υπολιπους. Τι να πω. Ελεος πραγματικα
Grc

Δημοσίευση από Grc »

Ρε παιδια μην ακουω χαζα πραγματα, ηταν αναμενώμενο μετα την προερετική συμμετοχη στις πανελληνιες, να αναβαθμιστεί το επιπεδο δυσκολία των εξετάσεων. Εξάλλου ο αγωνας τελειώνει παντα στο 90 - ισως και λιγο αργότερα-. Αν συνεχίσουν ς αυτο το επίπεδο δυσκολίας οι πανελλαδικές, οι βάσεις θα πεσουν κατακόρυφα (ποσο μαλλον σε μια σχολη οπως ειναι η αστυφυλάκων). Δώστε τα όλα μεχρι το τέλος Και αφίστε τα μόρια για τους βαθμολογητές.
Fan1s
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Fan1s »

Με συντελεστη βαρυτητας 1,3 για το 5ο πεδιο πιστεψε με η βαση θα πεσει στην αστυφυλακων... Και ερχεται και η οικονομια... Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να συνεχισεις να διαβαζεις για το καλυτερο δυνατο...

Αν η ψυχολογια σου ειναι χαλια, τοτε σκεψου εμενα που δινω δευτερη φορα, εριξα τοσο διαβασμα Και ΟΜΩΣ εγραψα οσο εγραψα περυσι αδιαβαστος... Αυτα ειναι...

Καλη συνεχεια σε ολους... (και να ξερεις ολο το συμπαν Μ@μηθηκε σημερα δεν εισαι ο μονος)
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giorgos_dr »

0.7 ειναι ο συντελεστης των μαθηματικωνΕικόνα
Σακης

Δημοσίευση από Σακης »

Κυριοι... Εμας μας τα πηραν πισω λεγοντας οτι ειναι λαθος το Mail που περιειχε τα θεματα και οτι θα ερθουν αλλα... Πραγμα που δεν εγινε... Μην πτοειστε, ολοι χαλια γραψαμε και μην ακουτε κανεναν που μιλαει για αναμενομενη δυσκολια. Αλλο τα δυσκολα θεματα κ αλλο τα αντιεκπαιδευτικα. Δεν αναβαθμιζεις παιδεια με δυσκολια στα θεματα κ υπουλα χτυπηματα. Συνεχιστε ακαθεκτοι ακομα και αν γραψατε ΜΗΔΕΝ... Μιλαω εκ πειρας, ειμαι 23,5 και εδωσα και το 2005... Μη σταματατε ΠΟΤΕ... Παλεψτε μεχρι το τελευταιο λεπτο του ΑΟΘ.
ConS

Δημοσίευση από ConS »

Παιδιά συμφωνώ και γω με τον Σάκη, παρεπιπτώντος και μένα Σάκη με λένε, και δίνω τρίτη φορά και έγραψα όσο έγραψα και πέρυσι ενώ είμαι δέκα φορές καλύτερος. Επίσης είναι και το ΑΟΘ το οποίο είναι ένα εύκολο μάθημα με μεγάλο συντελεστή βαρύτητας. Μην στεναχωριέστε γιατί μόνο κακό θα σας κάνει.
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Παιδια λετε απο μερα ε μερα η προκηρυξη; Παντως με αυτα τα θεματα στα μαθηματικα και αν παρουν 1500 το μαξιμουμ της βασης θα ειναι 13400... Εδω τ 2008 με γελιο αοθ και μαθημαατικα ηταν 13124
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gregory-90 »

Παιδια μεχρι τωρα τα θεμετα σε ολα τα μαθηματα ηταν πολυ δυσκολα, αντε να δουμε και τα θεματα του επαλ... Εικόνα γνωριζεις κανεις αν το 10% για τους πολυτεκνους ισχυει για το επαλ?
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Διαφωνω φιλε μαζι σου! Τα θεματα ηταν ευκολα για αυτους που ειχαν διαβασει φυσικα! Και οι δυο κολιτοι μου που πηγαινουν ενιαιο εχουν γραψει πολυ καλα και βιολογια ο ενας εγραψε γυρο στο 17 και ο αλλος μαθηματικα γενικης 18,5 και στην εκθεση που τους εβαλαν πολυ ευκολα... ! Εμεις που ειμαστε απο επαλ να δουμε... Αλλα τι να το κανεις παλι 19+ θα ειναι η βαση για αστυφυλακων. Με 10 ατομα που παιρνουν απο ολα τα επαλ τι περιμενεις... Εγω μαλλον ουτε αθληματα δεν θα δωσω.
michael17
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από michael17 »

Δεν ισχυει αυτο που λες! Εψαξες γνωμες να δεις τ λενε αλλοι /ρωτησες αλλους; Καταληγεις σε ενα συμπερασμα εντελως αυθαιρετα... Ταθεματα ηταν δυσκολα και ολοι μπορουν να το δουν αυτο ΔΕΝ σημαινει ΟΤΙ κανεις δενθαγραψε 20! Και να σου πω κατι εγω ειμαι θεεωρητικος και για ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ με 2 ωρες μαθηματικα καθε βδομαδα... Εδωδυσκολεψαν θετικοτεχνολογικους που κανουν 24 ωρες μαθηματικα
marioneta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από marioneta »

Τα θεματα δεν ηταν ευκολα αλλα ουτε και δυσκολα (λενε μερικοι οτι μας γδαρανε) ωστοσο εσυ δεν μπορεις να κρινεις αν ειναι δυσκολα ή ευκολα απο την στιγμη που δεν τα εγραψες... Και μην βγαζεις το παραπονο σου ετσι... Σου μιλαει φιλικα ενας αποφοιτος γενικου λυκειου που εχει φαει στην μαπα 2 φορες τις πανελληνιες και εχει γραψει στο συγκεκριμενο μαθημα 18 και 20...
ConS

Δημοσίευση από ConS »

Ρε συ άνοιξε λίγο τηλεόραση, δες λίγο ειδήσεις, ψάξε στο google, δες τα θέματα και μετά έλα να μου πεις ότι ήταν εύκολα... Ολοι μιλάνε για τα θέματα των μαθηματικών ότι ήταν δύσκολα, δε λέω για την έκθεση εκεί συμφωνώ ήταν εύκολα αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα μαθηματικά
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Για τα ατομα παιδια μάθατε τίποτα;
Άβαταρ μέλους
gregory-90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από gregory-90 »

Εγω επαλ ειμαι παιδια αλλα απο οτι λενε στην τηλεοραση και γενικα στο ιντερνετ τα θεματα ηταν δυσκολα αλλα λογικο ειναι οποιος εχει λιωσει στο διαβασμα ενα ολοκληρο χρονο να του φαινονται ευκολα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες