Προκήρυξη για Σχολή Αστυφυλάκων (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από blademaster »

Η παρεξήγηση δημιουργήθηκε όταν ο Michael17 έγραψε οτι η προκύρηξη της σχολής αστυφυλάκων θα βγεί τέλος απριλίου, και ο Nikoslok κατάλαβε προκύρηξη για φρουρούς και είπε οτι αποκλείετε να βγεί τέλος απριλίου.
δέν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η διαμάχη ούτε να αποχωρήσει ο nikoslok μια παρεξήγηση ήταν.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Για ΕΛ. ΑΣ το μονο που ξερω ειναι οτι οι προκηρυξεις Αστυφυλακων και Αξ βγαινουν Γεναρη Φλεβαρη μαζι με τις προκυρηξεις του στρατου για ΣΣΕ ΣΜΥ ΣΝΔ κλπ. Του Λιμενικου παλι βγαινουν οποτε τους κα... τσει εχω δει προκηρυξεις Νοεμβρη Δεκεμβρη Αυγουστο... οποτε να ναι!

Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από asimike »

Γρηγορης έγραψε:Φιλε Νικο εισαι εκτος τοπου και χρονου. Η προκυρηξη της σχολης αστυφυλακων σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει και πρωτοχρονια... Εδω δεν ειναι για ειδικους φρουρους φιλτατε. Αλλα οπως ειδα και σε αλλα σου μνμτ απο οταν περασες στη σχολη ειδικος φρουρος εισαι παντα εριστικος και προσπαθεις να απογοητευσεις τους παντες. Κριμα που καποιος τοσο κομπλεξικος περασε. Φιλικα παντα. Ολος ο κοσμος ξερει οτι θα βγει το καλοκαιρι και εσυ λες εαν και εαν και εαν... Νταξει μας το πες. Απο τη στιγμη που μπηκες εσυ οι ειδικοι φρουροι καλυψαν τα κενα τους και δε θα παρει ξανα ουτε 500. Ισως τωρα με τον robonickcop να μην ξαναπαρει ουτε αστυφυλακες!(σορυ αρμυ για το υφακι αλλα σε παρακαλω παρατηρησε τι γραφει σε ολα του τα μνμτ)
τι γραφει ρε τσακαλε ; Την αληθεια λεει το παιδι! Ξυπνα... Ή μαλλον εσυ συνεχισε να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου! Δεν καταλαβε καλα για πια προκυρηξη λες, οκ! Δεν ειμαστε ολοι θεοι βλεπεις! Τωρα για το κομπλεξικος, εριστικος και τα αλλα επιθετα σου εγω λεω οτι οσα λεει για τους φρουρους, ειναι αληθεια και ισχυουν γιατι πολυ απλα ξερει τι του γινεται και οποιος σπαζεται να κοπει! Αλλα αυτος φταιει που ασχολειτε κιολας! Και που εισαι αλανθαστε μην μιλας για ατομα που δεν ξερεις... Φιλικα παντα.
ΕΛΛΑΣ
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikoslok »

Γρηγορης έγραψε:Φιλε μου Νικο τα μορια τα εχω. Δοξα τω θεω.2580 στην α δε νομιζω να μαι απεξω. Και τα ψυχοτεχνικα δε νομιζω να μην τα περασω, επειδη λεω ευθαρσως την αποψη μου για τις πτυχες του χαρακτηρα σου που μας φανερωνεις εδω... Οσο για αυτο που σου γραφω δες οτι η απαντηση σου ειναι στο παλικαρι που γραφει για τους 2500 ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ οπου η προκυρηξη βγανει ΠΑΝΤΑ τελη απριλιου μεχρι μεσα μαιου... Και εσυ με κακια γραφεις "Τελη Σεπτεμβρη και αν"... Απλο; Για την κατασταση της χωρας που ζω δεν περιμενω να μου πεις εσυ. Τα βλεπω. Οσο για τα ατομα για τους φρουρους ναι και γω 500 λεω και 99% μετα τον 15 Αυγουστο...

Αλλα εσυ λες συνεχεια εαν και εαν και οταν. Φιλαρακι επαναλαμβανεσαι και γινεσαι εριστικος. Επισης ναι οτι δεν εχεις πληρωθει ακομα το γνωριζω απο τον ξαδερφο μου που ειστε σειρες. Και τηα πληρωθειτε μετα τις 13 μαιου οπος τους εχουν πειΤωρα το αν θα ξαναγραψεις εδω μεσα με αφηνει παγερα αδιαφορο (οπως πιστευω και τους περισσοτερους εδω μεσα) γιατι προσπαθεις να πνιξεις τις ελπιδες καποιων. Αυτο ειναι το λιγοτερο κακεντρεχες και κομπλεξικο. Εχω διαβασει πανω απο 6-7 εαν βγαλει. Αν καποιοι δε τηελουν να ειναι ρεαλιστες δικαιωμα τους.

Εγω ειμαι ρεαλιστης και βλεπω αλλοι δεν ειναι, ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους. Οσο για τις μανες του καθενος δε ξερω, εμενα η μανα μου προσωπικα δε μου χαιδευει τα αυτακια, αλλα ευθεως μου ευχεται να παρει λιγους και να μην περασω στην αστυνομια γιατι φοβαται, και να δουλεψω στην οικογενιακη επιχειρηση. Εμενα ομως ειναι το ονειρο μου... Παντα φιλικα
σου εξηγησε το παλικαρι Νομιζα για ειδικους φρουρους γιαυτο ειπα Τις ημερομηνιες εκεινες. Δεν πανα μπεις η να μην μπεις αν βγαλει και παλη το ξανα λεω και να ειναι και ονειρο ζωης σου εμενα να δεις ποσο αδιαφορο με αφηνει το θεμα ειναι οτι γραφω εδω μεσα κατι μηνες και εσυ γραφεις ουτε μια βδομαδα εξυπνε Ποτε δεν Ειπε καποιος κατι για μενα μηπως εσυ εισαι ο λαθος και οχι εγω; Για σκεψου το Και συμβουλη φιλε καλα σου λενε Οι δικοι σου Πηγενε στα ετοιμα καλυτερα γιατι στην αστυνομια με τετοια μυαλα δεν σε βλεπω καλα... Α και κατι ακομα αμα σου πω δλδ οτι με 2580 μπαινεις θα ειμαι καλος ε και στον αλλον που θα πω με τα 2300 οτι δεν εχει ελπιδες ειμαι κακος; Για απαντησε μου; Η αν ελεγα σε καποιον τον αυγουστο θα βγει προκυρηξη και δεν εβγαινε τι θα με ελεγες παλη μετα. Γιαυτο μαθε να λες αν θα βγει και οταν βγει η και να περασω και οταν θα περασω καταλαβες φιλε μου... Οποτε και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν και αν Πιστευω τωρα να εισαι οκ μπορω να στο γραψω και σε σιντι να το ακους κιολας!

ΜΑΡΙΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ »

Γεια σας.8α η8ελα να σας ρωτησω... ποτε θα βγει η εγκυκλιος για την σχολη αστυφυλακων. θα βγει ιδια ημερομηνια με περιση;
Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Ntelos »

ΜΑΡΙΑ έγραψε:Γεια σας.8α η8ελα να σας ρωτησω... Ποτε θα βγει η εγκυκλιος για την σχολη αστυφυλακων. Θα βγει ιδια ημερομηνια με περιση;

τι μας λες τωρα ρε μαρια δεν βλεπεις τι γινεται εδω περα; Χαχα. Πλακα κανω. Προς τα τελη μαη θα βγει απ'οτι ξερω απο εναν δοκιμο που δουλευει στο υπουργειο. Συγκεκριμενη ημερομηνια δεν εχει ανακοινωθει οπως και ο αριθμος τον εισακτεων.
giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Δοκιμος κ στο υπουργειο εε ρε παραπληροφοριση που πεφτει! Κ οσο για τα ατομα. Το υπουργειο εχει κανει αιτημα για 1500 (αστ) +1000 (ε. Φ) =2500ατομα. Απο δω προκυπτει το νουμερο 2500 κ το περνουν οι φυλλαδες κ το πλασαρουν οπος θελουν μετα.
grc

Δημοσίευση από grc »

450 αστυφύλακες και 60 αξιωματικοί. Η προκύρυξη φέτος ειναι πολύ πιθανόν ς αντίθεση με τις προηγουμενες χρονιές να ανακοινωθεί μετά τις πανελλήνιες.
anestios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από anestios »

grc έγραψε:450 αστυφύλακες και 60 αξιωματικοί. Η προκύρυξη φέτος ειναι πολύ πιθανόν ς αντίθεση με τις προηγουμενες χρονιές να ανακοινωθεί μετά τις πανελλήνιες.

φαινεσαι ενημερωμενος εσυ...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από lefterisg »

Πληροφορίες από μέσα...
Pattakos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Pattakos »

Χαχαχα παιδια ολα ειναι πιθανα... Και γω σαν τρελος την περιμενω γιατι ο αριθμος των εισακτεων με αφορα... Ειμαι θεωρητικη κ χτυπαω 16000 μορια, παραπανω δε μπορω γτ στα μαθηματικα γενικης εχω προβλημα
grc

Δημοσίευση από grc »

Η πληροφορία ήταν απ τον αρμόδιο υπασπιστή. Η αρχική τους προταση ήταν για 1500 ατμ. Διευκρίνισε όμως πως ολα ειναι ρευστά μεχρι το τέλος. Επίσης, ανέφερε πως ειναι πολυ πιθανον να αλλαξει το ποσοστό των αξιωματικών εκ του σώματος απο 40% σε 60%. Οι συνδικαλιστές πάντως, εξακολουθούν να επιμένουν σε 100 άτομα λιγότερα απ ότι περυσι δηλαδή σε 900 άτομα σε σύνολο. Το μόνο που απομένει ειναι να περιμενουμε την τελική απάντηση του στρατου - λενε πως ο αριθμός των εισαγωμένων σε στρατιωτικες και αστυνομικες σχολές εξαρτάται και απ τον συνολικο αριθμό των αγοριών που τελειώνουν το λύκειο για να μην υπαρχουν προβλήματα στην επιστράτευση των συνολικα εν δυναμη πολιτών-.
tsikou

Δημοσίευση από tsikou »

Δηλαδη φιλε μου δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν πανω απο 900-1000 ατομα?
Pattakos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Pattakos »

Ρε παιδια καθιστε διαβαστε καλυτερα απο το να αγχωνεστε!

Ntelos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Ntelos »

giorgos_dr έγραψε:δοκιμος κ στο υπουργειο εε ρε παραπληροφοριση που πεφτει! Κ οσο για τα ατομα. Το υπουργειο εχει κανει αιτημα για 1500 (αστ) +1000 (ε. Φ) =2500ατομα. Απο δω προκυπτει το νουμερο 2500 κ το περνουν οι φυλλαδες κ το πλασαρουν οπος θελουν μετα.

παραπληροφοριση γιατι; Δοκιμος δευτεροετης στο υπουργειο ειναι. Περασε απο τις απαιτουμενες υπηρεσιες (τροχαια κτλ) και τωρα απο καθε τμημα πηραν ενα δοκιμο για το υπουργειο (τουλαχιστον απο πετρουπολη, ιλιον και περιστερι που ξερω εγω). Οσο για τις φυλλαδες που λες η συγκεκριμενη εφημεριδα που εχει ανακοινωσει οτι θα ειναι 1500 δοκιμοι αστυφυλακες λεει επισης οτι το υπουργειο οικονομικων εχει εγκρινει αυτη την αιτηση. Παντα φιλικα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες